ziurbuti na tu duodi taip visus isidemeti ir pakomentuoti. labai tau aciu
O dar Sanrita ketino kazkoki konkursini dar patalpinti, ar ne?
Aciu Ziurbuti uz apzvalga
Aciu Ziurbuti uz apzvalga
QUOTE(OJE @ 2010 04 19, 16:32)
Liepos 15 d.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 20, 20:47)
O dar Sanrita ketino kazkoki konkursini dar patalpinti, ar ne?
Keliu keliu .... Visada taip būna, kai palieki paskutiniai dienai: MB namo po ilgų kelionių grįžo, svečiai netikėtai užpuolė ir Vika nuo kelių nenulipa ... Tikiuosi dabar niekas nebepamaišys ... liko iki konkurso pabaigos 3 valandos
QUOTE(Sanrita @ 2010 04 20, 21:01)
Keliu keliu .... Visada taip būna, kai palieki paskutiniai dienai: MB namo po ilgų kelionių grįžo, svečiai netikėtai užpuolė ir Vika nuo kelių nenulipa ... Tikiuosi dabar niekas nebepamaišys ... liko iki konkurso pabaigos 3 valandos
Zinau, kaip buna - Merfio desnis
Laukiam kantriai
Ziurbuti, labai faini komentarai dėkui 4u
Siaip manau, galetume susimesti priziukui as buciau uz
nereikia pakolkas....pradėjau rengti konkursus vėl kadangi man l.l smagu užsiimti šia veikla
Aš pritariu. Mano hobis man per daug asmeniškas, mano blogą skaito įvairūs žmonės, kuriems ne visiems aš noriu viešint savo darbelius, todėl ten savo pasižaidimų su popieriumi ir nededu. Kažkodėl man šiuo metu tai atrodo labai asmeniška...
Nesupratau kažko čia Bet juk tu tiek daug ko asmeniško daliniesi savo bloge. pvyz. kelione į JAV; Tavo aprašymai esa l.l asmeniški. Juos skaitydama aš daug sužinau apie tave: Tavo vertybes, požiūrius, koki žmonės ar vietos tau įdomios. Tai irgi yra skrebas: nuotraukos+tekstas, bet skirtumas kad talpinai virtualioj svetainėj. Atspausdinus tas pačias maketuotas nuotraukas ir tekstą būtų visas albumas skrebukų
Bet aš tikiuosi, kad Scrap'uke neįsižeis ir pati pakomentuos.
Aš čia kaip: "Čia priėjo Kinziulis ir tarė"....
Prajuokinot mane Prie ko man čia įsižeist? Juk mano nuomonė yra tik mano, ir tai ji nepatvirtinta. Nesvarbu juk man ar komentuojate dabar ar po konkurso...konkursinį rinksiu "randomizer", ne pagal "talentą", tad jūsų aptarinėjimai tikrai neįtakos "randomizer'io" . Juk tam mes ir dalinames savo darbais virtualiai--kad kiti matytų ir tikimės kad komentuotų....kuo daugiau komentarų, tuo geriau visiem
Laukiam kantriai
palauksiu, man nedega
viskas aisku su kitos temos konkursiniu galvos lauzymu ...
o gal klystu
o gal klystu
labai klysti Derbelis kurį dabar skrebinu buvo įtakotas vienos citatos kurią aptikau interneto platybėse, ir Žmogiuko žalio konkursinio ...o sekantis konkursinis tik mintyse suplanuotas
Apie tuos asmeniškumus ir viešumus...
Sugalvojau, kad pasirodysiu trumpam su nauju darbeliu o po to nebeviešinsiu, tai taip gausis,jog didesnė tikimybė kad tik jus ir matysit
Sugalvojau, kad pasirodysiu trumpam su nauju darbeliu o po to nebeviešinsiu, tai taip gausis,jog didesnė tikimybė kad tik jus ir matysit
QUOTE(ddia @ 2010 04 20, 14:05)
Apie tuos asmeniškumus ir viešumus...
Daryk taip kad pati jaukiai ir saugiai jaustumės...skrebas žmogui turi atnešti tiktai pasitenkinimą ir džiaugsmą
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 20, 15:25)
Isida dar įkėlė savo konkursinį
Aga, įkėliau. Dar spėjau. Ačiū labai už komentarus dienoraštyje.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 20, 15:55)
Siaip manau, galetume susimesti priziukui as buciau uz
Koks grazus Pazistami popieriukai Isida, gal cia mudvi ir pasidalinome ta paka per puse?
Koks grazus Pazistami popieriukai Isida, gal cia mudvi ir pasidalinome ta paka per puse?
Ačiū. Popieriukai tie patys.
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 20, 16:30)
Peržiūrėjau jūsų konkursinius darbelius ir jie labai pakėlė mano visiškai subjurusią nuotaiką vaikiško miego saldumą ir ramybę perteikiantis Ader darbelis, spalviškai Alisos stebuklų šalyje filmo atmosferą sukuriantis Oje atvirukas, originalus ir funkcionalus Lėjos dėkliukas, smagią darbinę nuotaiką skleidžiantis Živilės skrebukas, romantiškas ir mergaitiškas Agnėjos darbelis, jaukiai gėlėtas Aurelijos atvirukas, subtilus Kristi pilvuko gyventojo pristatymas, minimalistiškai žavus Glidės atvirukas, berniukiškai rimtas Miglotos darbelis, kūdikiškai švelnus Dianos darbelis, saulėtas ir nuotaikingas Rasos skrebukas. GRAŽUMA
Pamiršau paminėti dvigubą Sanritos "Talkos"skrebuką - nuostabus šeimos kartu leidžiamo laiko pavyzdys... Ir dar nepaprastai žavingas medis
Pamiršau paminėti dvigubą Sanritos "Talkos"skrebuką - nuostabus šeimos kartu leidžiamo laiko pavyzdys... Ir dar nepaprastai žavingas medis
Oho. Kaip gražiai apie kiekvieną Ačiū.
Aš ilgą laiką irgi dvejojau, rodyti ar nerodyti darbelius. Dėl tų pačių priežasčių, kurias dauguma išvardinot. Bet noras pasidalinti savo kūryba nugalėjo.
Įkeliu paskutinius du darbelius:
vakarykštis ir šiandieninis - konkursinis
Laukiu nesulaukiu naujo konkurso.
mano būsimas skrebukas yra tooooooks saldus kad pas mane pirmi cukraligės požymiai Bet nors nuotraukoj aš su sūneliais, tema "mamos diena" tai sau leidžiu l.l moteriškas detales parinkti.
Idomu, labai noriu pasiziureti , ir nesitiki kad bus jau toks saldus - bus grazus ir, kaip visad, profesionalus
Ziurbuti -
na kaip gera mokytoja, prie kiekvieno sustojai ir per galvele paglostei...taip sklandziai ir graziai pakomentavai...aciu!
labai klysti Derbelis kurį dabar skrebinu buvo įtakotas vienos citatos kurią aptikau interneto platybėse, ir Žmogiuko žalio konkursinio ...o sekantis konkursinis tik mintyse suplanuotas
As jau irgi pamaniau kad bus Mamyciu sventei...
Merginos, nuostab8s visi darbai Ir +iurbutis taip taikliai pakomentavo
Scrap8, laukiu nesulaukiu tavo naujojo darbo
Scrap8, laukiu nesulaukiu tavo naujojo darbo