Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

ziurbuti na tu duodi thumbup.gif taip visus isidemeti ir pakomentuoti. labai tau aciu 4u.gif
Atsakyti
O dar Sanrita ketino kazkoki konkursini dar patalpinti, ar ne?
Aciu Ziurbuti uz apzvalga good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 20 balandžio 2010 - 19:48
QUOTE(OJE @ 2010 04 19, 16:32)
Sanrita- kada finiso tiesioji nestuke.gif

Liepos 15 d.

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 20, 20:47)
O dar Sanrita ketino kazkoki konkursini dar patalpinti, ar ne?

Keliu keliu .... verysad.gif Visada taip būna, kai palieki paskutiniai dienai: MB namo po ilgų kelionių grįžo, svečiai netikėtai užpuolė ir Vika nuo kelių nenulipa ... Tikiuosi dabar niekas nebepamaišys ... liko iki konkurso pabaigos 3 valandos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 04 20, 21:01)
Keliu keliu ....  verysad.gif Visada taip būna, kai palieki paskutiniai dienai: MB namo po ilgų kelionių grįžo, svečiai netikėtai užpuolė ir Vika nuo kelių nenulipa ... Tikiuosi dabar niekas nebepamaišys ... liko iki konkurso pabaigos 3 valandos  thumbup.gif

Zinau, kaip buna - Merfio desnis irnesakyk.gif
Laukiam kantriai bigsmile.gif
Atsakyti
Ziurbuti, labai faini komentarai dėkui 4u
Atsakyti
Siaip manau, galetume susimesti priziukui  as buciau uz  

irnesakyk.gif nereikia pakolkas....pradėjau rengti konkursus vėl kadangi man l.l smagu užsiimti šia veikla smile.gif
Aš pritariu. Mano hobis man per daug asmeniškas, mano blogą skaito įvairūs žmonės, kuriems ne visiems aš noriu viešint savo darbelius, todėl ten savo pasižaidimų su popieriumi ir nededu. Kažkodėl man šiuo metu tai atrodo labai asmeniška... 

Nesupratau kažko čia ax.gif blush2.gif Bet juk tu tiek daug ko asmeniško daliniesi savo bloge. pvyz. kelione į JAV; Tavo aprašymai esa l.l asmeniški. Juos skaitydama aš daug sužinau apie tave: Tavo vertybes, požiūrius, koki žmonės ar vietos tau įdomios. Tai irgi yra skrebas: nuotraukos+tekstas, bet skirtumas kad talpinai virtualioj svetainėj. Atspausdinus tas pačias maketuotas nuotraukas ir tekstą būtų visas albumas skrebukų biggrin.gif
Bet aš tikiuosi, kad Scrap'uke neįsižeis ir pati pakomentuos. 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif Aš čia kaip: "Čia priėjo Kinziulis ir tarė"....
Prajuokinot mane ax.gif Prie ko man čia įsižeist? Juk mano nuomonė yra tik mano, ir tai ji nepatvirtinta. Nesvarbu juk man ar komentuojate dabar ar po konkurso...konkursinį rinksiu "randomizer", ne pagal "talentą", tad jūsų aptarinėjimai tikrai neįtakos "randomizer'io" biggrin.gif . Juk tam mes ir dalinames savo darbais virtualiai--kad kiti matytų ir tikimės kad komentuotų....kuo daugiau komentarų, tuo geriau visiem group.gif
Laukiam kantriai

palauksiu, man nedega mirksiukas.gif
viskas aisku su kitos temos konkursiniu   galvos lauzymu ...
o gal klystu  

labai klysti tongue.gif Derbelis kurį dabar skrebinu buvo įtakotas vienos citatos kurią aptikau interneto platybėse, ir Žmogiuko žalio konkursinio biggrin.gif ...o sekantis konkursinis tik mintyse suplanuotas ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 balandžio 2010 - 21:16
Apie tuos asmeniškumus ir viešumus... smile.gif
Sugalvojau, kad pasirodysiu trumpam su nauju darbeliu o po to nebeviešinsiu, tai taip gausis,jog didesnė tikimybė kad tik jus ir matysit
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 04 20, 14:05)
Apie tuos asmeniškumus ir viešumus... smile.gif
Sugalvojau, kad pasirodysiu trumpam su nauju darbeliu o po to nebeviešinsiu, tai taip gausis,jog didesnė tikimybė kad tik jus ir matysit

Daryk taip kad pati jaukiai ir saugiai jaustumės...skrebas žmogui turi atnešti tiktai pasitenkinimą ir džiaugsmą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 balandžio 2010 - 21:19
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 20, 15:25)
Isida dar įkėlė savo konkursinį wub.gif

Aga, įkėliau. Dar spėjau. Ačiū labai už komentarus dienoraštyje.

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 20, 15:55)
Siaip manau, galetume susimesti priziukui wink.gif as buciau uz  ax.gif

Koks grazus  thumbup.gif Pazistami popieriukai smile.gif Isida, gal cia mudvi ir pasidalinome ta paka per puse?

drinks_cheers.gif

Ačiū. Popieriukai tie patys. biggrin.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 20, 16:30)
Peržiūrėjau jūsų konkursinius darbelius ir jie labai pakėlė mano visiškai subjurusią nuotaiką  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif vaikiško miego saldumą ir ramybę perteikiantis Ader darbelis, spalviškai Alisos stebuklų šalyje filmo atmosferą sukuriantis Oje atvirukas, originalus ir funkcionalus Lėjos dėkliukas, smagią darbinę nuotaiką skleidžiantis Živilės skrebukas, romantiškas ir mergaitiškas Agnėjos darbelis, jaukiai gėlėtas Aurelijos atvirukas, subtilus Kristi pilvuko gyventojo pristatymas, minimalistiškai žavus Glidės atvirukas, berniukiškai rimtas Miglotos darbelis, kūdikiškai švelnus Dianos darbelis, saulėtas ir nuotaikingas Rasos skrebukas. GRAŽUMA wub.gif  wub.gif  wub.gif
Pamiršau paminėti dvigubą Sanritos "Talkos"skrebuką - nuostabus šeimos kartu leidžiamo laiko pavyzdys... Ir dar nepaprastai žavingas medis  wub.gif

bigsmile.gif Oho. Kaip gražiai apie kiekvieną wub.gif Ačiū.

Aš ilgą laiką irgi dvejojau, rodyti ar nerodyti darbelius. Dėl tų pačių priežasčių, kurias dauguma išvardinot. Bet noras pasidalinti savo kūryba nugalėjo. biggrin.gif

Įkeliu paskutinius du darbelius:
vakarykštis ir šiandieninis - konkursinis

Laukiu nesulaukiu naujo konkurso. blush2.gif
Atsakyti
Įkėliau konkursinį: karsta.gif
šviežutėlis ir garuojantis

Atsakyti
mano būsimas skrebukas yra tooooooks saldus kad pas mane pirmi cukraligės požymiai  Bet nors nuotraukoj aš su sūneliais, tema "mamos diena" tai sau leidžiu l.l moteriškas detales parinkti.

Idomu, labai noriu pasiziureti clap.gif , ir nesitiki kad bus jau toks saldus - bus grazus ir, kaip visad, profesionalus smile.gif

Ziurbuti -
na kaip gera mokytoja, prie kiekvieno sustojai ir per galvele paglostei...taip sklandziai ir graziai pakomentavai...aciu!

labai klysti  Derbelis kurį dabar skrebinu buvo įtakotas vienos citatos kurią aptikau interneto platybėse, ir Žmogiuko žalio konkursinio  ...o sekantis konkursinis tik mintyse suplanuotas

As jau irgi pamaniau kad bus Mamyciu sventei... biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nuostab8s visi darbai wub.gif Ir +iurbutis taip taikliai pakomentavo 4u.gif
Scrap8, laukiu nesulaukiu tavo naujojo darbo 4u.gif
Atsakyti