Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(kristi13 @ 2010 04 20, 08:58)
Miglota tikra tiesa tavo vaikinukas jau tikras vyras. Ach kad kas lailaiką sustabdytų. Aš taip noriu , kad maniškiai taip greitai neaugtų. Dar taip noriu jais pasidžiaugti, nes kai užaugs nei ant kelių nebenorės jau sėdėti mirksiukas.gif

Glide puikus atvirukas.  wub.gif Na man tieanimaciniai herojai tokie gražučiai wub.gif

Oje jaučiu kad mano bloge sunkiai atidarinėja nuotraukas todėl, kad jas sukeliu
labai didelias. Dabar žinosiu kad nuotraukas reikia kelti šiek tiek mažesnes g.gif

mano mintis ir gi tokia buvo, kad foto labai dydeles, ir blogas labai sunkus, del to uzkrauna kas antra foto- kuri lengvesne.Labai norejau pamatyti kepuraite- nu gali nusisauti, kol atkasiau mirksiukas.gif Be to, kiek as supratau, kad blog“as ir gi turi ribotuma(tai del to patartina nuotrauks susikrauti kaip kad pvz.pas Irma sukasis flicker ar picasa) Na, gal gerai, kad pasakiau, gal buvo kam ir gi tos pacios problemos- nes kaip sako,jei jusu blogas letas i ji daugiau nebeini. ax.gif
ddia- o kuris tau labiau priimtinas, ta ir imk mirksiukas.gif As tai labai noreciau to kliju aparato, kaip Irma turi.. mazi man visai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 20, 10:52)
dia, mano nuomone siu dvieju aparaciuku esminis skirtumas yra mobilumas. slice gali nestis kur nori, jis yra su baterijomis, o silueta prie kompiuterio risti. Zinoma siluetas turi daugiau galimybiu, taigi cia pagal kisene ir poreikius. As kadangi skrebinu savo malonumui ne pramoniniu budu, tai man slice pilnai uztenka, bent jau kol kas.

Nu taip, manau, kad jei pirkt tai tai jauciu silueta, pasitaupysiu biski dar ir imsiu biggrin.gif
o tai po to tai tokios korteles reikia tai kitokios biggrin.gif

OJE: O kas ten per klijų aparatas? smile.gif
Atsakyti
dia, nepamirsk dar pirkdama is karto pasirupint atsarginem dalim. tiksliai nezinau kas ten reikalinga siluetui, bet turbut kilimeliai, peiliukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 19, 22:24)
Žiūriu kad labai artimai bendrauji su karpytais numeriais- jau kelintą blynuką matau su jais biggrin.gif  thumbup.gif tinka, ir man reikėtų dažniau panaudoti tokį popierių.

tik ta karpini priklijuot man tikras vargas doh.gif

QUOTE(aasta @ 2010 04 20, 07:26)
Galima sakyti, "ant mūsų akių" užaugo  biggrin.gif

tikra tiesa, nes mano gi visi blynai jam ir apie ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 20, 15:03)
dia, nepamirsk dar pirkdama is karto pasirupint atsarginem dalim. tiksliai nezinau kas ten reikalinga siluetui, bet turbut kilimeliai, peiliukai. smile.gif

Aga reikės, dėkui 4u.gif daba informacijos prie progos youtube ir kitur pasieškosiu dar kur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 19, 15:37)
darbai kaip grybukai po lietaus sudygo- liuks  4u.gif
Scrap8- vargses bus musu galvos  lotuliukas.gif O kas tau apmoka siuntas  prizus:ax: yra kas sponcoriauja  blush2.gif as ne apie TB  bigsmile.gif

Sponcoriauju aš apti mirksiukas.gif Anksčiau skrebukės susimetė į prizų fondą prie progos kada kelis persiuntimus padariau, bet fondas jau išsemtas. Nėra "big deal" man tuos priziukus išsiųsti smile.gif Tiktai l.l esu ribota siųsti tik tokius smulkius priziukus kurie telpa į mažą voką. Šiaip galėčiau siųsti ir popierių bei chipboard rinkinių, bet jei..12x12" vokas, paštas tiek ima už persiuntimą kad doh.gif blink.gif Anksčiau galvojau kad įkainuoja pagal svorį o ne voko dydį..klydau ax.gif
Nu taip, manau, kad jei pirkt tai tai jauciu silueta, pasitaupysiu biski dar ir imsiu

Aš už Silhoutte thumbup.gif , bet pati neturiu--pas mus Mac kompai, o Silhouette pritaikyta PC. Nesuprantu kodėl Quickutz nepagamino universalaus Silhouetto umn.gif
OJE: O kas ten per klijų aparatas?

Scotch ATG 714 čia apie juos rašyta ScrapManijoj mirksiukas.gif
tik ta karpini priklijuot man tikras vargas 

g.gif o kokiais klijais klijuoji tokius karpinius? Aš tai pieštukiniais arba/ir kartu su mini taškiukais
del to patartina nuotrauks susikrauti kaip kad pvz.pas Irma sukasis flicker

flickr aš esu labai patenkinta thumbup.gif Pastebėjau kad nuotraukų spalvos tenai atrodo geriausiai, taip kaip natūraliai turėtų atrodyti, o pavyz. mano SIS tv forume/galerijoj, tai matosi daug prastesnė foto kokybė.
flickr privalumas kad automatiškai įkeliant nuotrauką, išsaugo originalų dydį, po to "Large", "Medium" ir "small". Kada įkeliu skrebuką į SM tai pasirenku "Medium"...Taip pat manau praverstų įkeliant nuotraukas į blogą...nereikėtų jas sumažinti redagavimo programa, jei flickr Jums automatiškai sumažina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 balandžio 2010 - 14:52
Žmogiuke: tavo konkursinis mane paveikė biggrin.gif ...pasirinkau tą patį DCWV žalios medienos lapą pagrindui. Bet atvirkščiai, mano būsimas skrebukas yra tooooooks saldus kad pas mane pirmi cukraligės požymiai lotuliukas.gif Bet nors nuotraukoj aš su sūneliais, tema "mamos diena" tai sau leidžiu l.l moteriškas detales parinkti.
Papildyta:
Isida dar įkėlė savo konkursinį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 balandžio 2010 - 15:17
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 20, 14:43)
g.gif o kokiais klijais klijuoji tokius karpinius? Aš tai pieštukiniais arba/ir kartu su mini taškiukais

visaip jau bandziau.. ir nutrinamais klijais, ir purskiamais, ir dvipuses lipnios juosteles mazom dalim, kol kas nei vienas is ju man nepatinka, reiks gal sausais pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 20, 15:43)
Sponcoriauju  aš apti mirksiukas.gif 

flickr aš esu labai patenkinta thumbup.gif Pastebėjau kad nuotraukų spalvos tenai atrodo geriausiai, taip kaip natūraliai turėtų atrodyti, o pavyz. mano SIS tv forume/galerijoj, tai matosi daug prastesnė foto kokybė.

Siaip manau, galetume susimesti priziukui wink.gif as buciau uz ax.gif

o va sitas kaip tik mane nervuodavo, kad picassa pakeicia spalvas ir kokybe... reikes turbut pereit ant flickr, nors nesu jo visai bandziusi...
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 20, 16:25)
Žmogiuke: tavo konkursinis mane paveikė biggrin.gif ...pasirinkau tą patį DCWV žalios medienos lapą pagrindui. Bet atvirkščiai, mano būsimas skrebukas yra tooooooks saldus kad pas mane pirmi cukraligės požymiai

Kaip smagu bigsmile.gif labai lauksiu paziuret bigsmile.gif
Papildyta:

Koks grazus thumbup.gif Pazistami popieriukai smile.gif Isida, gal cia mudvi ir pasidalinome ta paka per puse?
Atsakyti
Sveikos, kol perskaičiau viską ir apžiūrėjau nuo 4 puslapio, net suplūkau...
Pakomentuosiu tik porą dalykų:

QUOTE(OJE @ 2010 04 14, 22:11)
man yra paranoja- del to neviesinu- ypac vaiku ...  ir suprantu tuos zmones kurie daugiau maziau sukasi viesosiose istaigose. O hobis yra hobis.

Aš pritariu. Mano hobis man per daug asmeniškas, mano blogą skaito įvairūs žmonės, kuriems ne visiems aš noriu viešint savo darbelius, todėl ten savo pasižaidimų su popieriumi ir nededu. Kažkodėl man šiuo metu tai atrodo labai asmeniška... ax.gif

QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 17:23)
Rodau savo greita atviruka- siaip tris vakarus kurciau  ax.gif  sian nebuvo laiko. Aj pusia velnio  biggrin.gif

Deja, šito nemačiau - neatidarė man. Bet kitas - su ugniaplauke moterimi, labai originalus thumbup.gif Man patiko wub.gif

Peržiūrėjau jūsų konkursinius darbelius ir jie labai pakėlė mano visiškai subjurusią nuotaiką thumbup.gif wub.gif wub.gif vaikiško miego saldumą ir ramybę perteikiantis Ader darbelis, spalviškai Alisos stebuklų šalyje filmo atmosferą sukuriantis Oje atvirukas, originalus ir funkcionalus Lėjos dėkliukas, smagią darbinę nuotaiką skleidžiantis Živilės skrebukas, romantiškas ir mergaitiškas Agnėjos darbelis, jaukiai gėlėtas Aurelijos atvirukas, subtilus Kristi pilvuko gyventojo pristatymas, minimalistiškai žavus Glidės atvirukas, berniukiškai rimtas Miglotos darbelis, kūdikiškai švelnus Dianos darbelis, saulėtas ir nuotaikingas Rasos skrebukas. GRAŽUMA wub.gif wub.gif wub.gif
Pamiršau paminėti dvigubą Sanritos "Talkos"skrebuką - nuostabus šeimos kartu leidžiamo laiko pavyzdys... Ir dar nepaprastai žavingas medis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 20 balandžio 2010 - 16:34
Žmogiuke: tavo konkursinis mane paveikė biggrin.gif ...pasirinkau tą patį DCWV žalios medienos lapą pagrindui. Bet atvirkščiai, mano būsimas skrebukas yra tooooooks saldus kad pas mane pirmi cukraligės požymiai  lotuliukas.gif  Bet nors nuotraukoj aš su sūneliais, tema "mamos diena" tai sau leidžiu l.l moteriškas detales parinkti.
Papildyta:

viskas aisku su kitos temos konkursiniu mirksiukas.gif galvos lauzymu ...
o gal klystu ax.gif
Ziurbutis- isamiai cia ..scrap8 nebereiks aprasineti bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 20, 17:10)
Ziurbutis- isamiai cia ..scrap8 nebereiks aprasineti  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Na, čia man buvo kaip terapija - padėjo truputį užsimiršti rolleyes.gif tongue.gif
O be to, juk nei vieno darbelio nebuvau pakomentavusi per visus keturiolika puslapių, tai nusprendžiau savo įspūdžius pateikti vienu ypu blush2.gif
Bet aš tikiuosi, kad Scrap'uke neįsižeis ir pati pakomentuos. mirksiukas.gif
Atsakyti