keliau ir as savaji, tik kol kas nesimato, tikiuosi kazko nepridirbau
na gal pamodetuos scrapuke ir parodys
QUOTE(OJE @ 2010 04 19, 18:04)
Glides labai lengvai atidare- jo as per mozilla , aj jis pas mane ner mates geru sureguliavimo ranku
moziloj kartais virsuj dar ismeta kokia tai eilute ar sutinki rodyti kazkokiu paveikslelius, tai jei rodo paspausk taip, jei nera tai nezinau, gal siaip kokios problemos.
Na va pries finisa ir dabu pasipyle Glide, mano komplimentai tau. beje stampuku taigi tikrai turi, tik imk ir stampuok visus kampelius Nrs is tiesu ir as labai nedrasiai juos naudoju.
QUOTE(Miglota @ 2010 04 19, 13:07)
keliau ir as savaji, tik kol kas nesimato, tikiuosi kazko nepridirbau
Migles konkursinis nepasieke manes ...nera nei moderavimo folderi, nera nei pasto dezutej, nei spam'e net nera...bandyk dar atsiusti irma0408(eta)yahoo(taskas)com
Visi kiti jau moderuoti ir rodo ... darbeliu pasipyle.
Sekantis konkursas jau sumastytas tikiuosi kad bus dalyviu kadangi reikes truputeli galvele pasukti nustatytai temai
Miglota
gerai, kad parodei
Bet koks didelis jau tavo berniukas! Oho
gerai, kad parodei
Bet koks didelis jau tavo berniukas! Oho
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 19, 21:31)
cia pernai vasara galetu ir nebegt laikas taip greitai
QUOTE(Miglota @ 2010 04 19, 14:14)
dabar gavau (kartais pavėluotai pas mane ateina--vienas iš didžiausių yahoo (-)}
Žiūriu kad labai artimai bendrauji su karpytais numeriais- jau kelintą blynuką matau su jais tinka, ir man reikėtų dažniau panaudoti tokį popierių.
O sūnelio dėžutė su vintažinėm mašinėlėm, tai man išvis
*Dar taip pat įkėliau Dianos
darbai kaip grybukai po lietaus sudygo- liuks
Scrap8- vargses bus musu galvos O kas tau apmoka siuntas prizus:ax: yra kas sponcoriauja as ne apie TB
Scrap8- vargses bus musu galvos O kas tau apmoka siuntas prizus:ax: yra kas sponcoriauja as ne apie TB
*Dar taip pat įkėliau Dianos
[/quote]
Dėkui
Aš žinau, ka apie priemones kalba kitoje temoje, bet pastebėjau, kad ji truputį užmigusi. Ir žinau, kad jau diskutavot apie tai...
Tai klausiu čia, padariau išvada, kad perkant karpymo mašinėlę geresnis Silhouette nei slice, kadangi slice reikia prisipirkinėti kortelių, o Silhouette pasijungia nuo pc. ir jis kaip printeris tik karpo bet kokias aplikacijas ar šriftus. Ar teisingai supratau? Nors Silhouette brangesnis. Kaip manot? Kurį vertą pirkt?
Kiek darbų pasipylė Ir visi tokie gražūs
Miglota, iš tikrųjų koks didelis tavo sūnus Galima sakyti, "ant mūsų akių" užaugo
Miglota, iš tikrųjų koks didelis tavo sūnus Galima sakyti, "ant mūsų akių" užaugo
Miglota tikra tiesa tavo vaikinukas jau tikras vyras. Ach kad kas lailaiką sustabdytų. Aš taip noriu , kad maniškiai taip greitai neaugtų. Dar taip noriu jais pasidžiaugti, nes kai užaugs nei ant kelių nebenorės jau sėdėti
Glide puikus atvirukas. Na man tieanimaciniai herojai tokie gražučiai
Oje jaučiu kad mano bloge sunkiai atidarinėja nuotraukas todėl, kad jas sukeliu
labai didelias. Dabar žinosiu kad nuotraukas reikia kelti šiek tiek mažesnes
Glide puikus atvirukas. Na man tieanimaciniai herojai tokie gražučiai
Oje jaučiu kad mano bloge sunkiai atidarinėja nuotraukas todėl, kad jas sukeliu
labai didelias. Dabar žinosiu kad nuotraukas reikia kelti šiek tiek mažesnes
dia, mano nuomone siu dvieju aparaciuku esminis skirtumas yra mobilumas. slice gali nestis kur nori, jis yra su baterijomis, o silueta prie kompiuterio risti. Zinoma siluetas turi daugiau galimybiu, taigi cia pagal kisene ir poreikius. As kadangi skrebinu savo malonumui ne pramoniniu budu, tai man slice pilnai uztenka, bent jau kol kas.