Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

keliau ir as savaji, tik kol kas nesimato, tikiuosi kazko nepridirbau unsure.gif
na gal pamodetuos scrapuke ir parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 19, 18:04)
Glides labai lengvai atidare- jo as per mozilla , aj jis pas mane ner mates geru sureguliavimo ranku  ax.gif

moziloj kartais virsuj dar ismeta kokia tai eilute ar sutinki rodyti kazkokiu paveikslelius, tai jei rodo paspausk taip, jei nera tai nezinau, gal siaip kokios problemos.

Na va pries finisa ir dabu pasipyle thumbup.gif Glide, mano komplimentai tau. beje stampuku taigi tikrai turi, tik imk ir stampuok visus kampelius biggrin.gif Nrs is tiesu ir as labai nedrasiai juos naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 19 balandžio 2010 - 20:19
QUOTE(Miglota @ 2010 04 19, 13:07)
keliau ir as savaji, tik kol kas nesimato, tikiuosi kazko nepridirbau  unsure.gif
na gal pamodetuos scrapuke ir parodys smile.gif

Migles konkursinis nepasieke manes verysad.gif ...nera nei moderavimo folderi, nera nei pasto dezutej, nei spam'e net nera...bandyk dar atsiusti irma0408(eta)yahoo(taskas)com

Visi kiti jau moderuoti ir rodo thumbup.gif ... wub.gif darbeliu pasipyle.
Sekantis konkursas jau sumastytas biggrin.gif tikiuosi kad bus dalyviu kadangi reikes truputeli galvele pasukti nustatytai temai biggrin.gif
Atsakyti
dedu nuoroda cia ir dar bandau per komentarus eit 4u.gif

http://s418.photobuc...rent=64mano.jpg
Atsakyti
Miglota thumbup.gif
gerai, kad parodei smile.gif
Bet koks didelis jau tavo berniukas! Oho bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 19, 21:31)
Miglota  thumbup.gif 
gerai, kad parodei smile.gif
Bet koks didelis jau tavo berniukas! Oho  bigsmile.gif

cia pernai vasara ax.gif galetu ir nebegt laikas taip greitai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 04 19, 14:14)
dedu nuoroda cia ir dar bandau per komentarus eit  4u.gif

http://s418.photobuc...rent=64mano.jpg

dabar gavau thumbup.gif (kartais pavėluotai pas mane ateina--vienas iš didžiausių yahoo (-)}
Žiūriu kad labai artimai bendrauji su karpytais numeriais- jau kelintą blynuką matau su jais biggrin.gif thumbup.gif tinka, ir man reikėtų dažniau panaudoti tokį popierių.
O sūnelio dėžutė su vintažinėm mašinėlėm, tai man išvis wub.gif

*Dar taip pat įkėliau Dianos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 balandžio 2010 - 22:30
darbai kaip grybukai po lietaus sudygo- liuks 4u.gif
Scrap8- vargses bus musu galvos lotuliukas.gif O kas tau apmoka siuntas prizus:ax: yra kas sponcoriauja blush2.gif as ne apie TB bigsmile.gif
Atsakyti

*Dar taip pat įkėliau Dianos 4u.gif
[/quote]

Dėkui 4u.gif
Aš žinau, ka apie priemones kalba kitoje temoje, bet pastebėjau, kad ji truputį užmigusi. blush2.gif Ir žinau, kad jau diskutavot apie tai...
Tai klausiu čia, padariau išvada, kad perkant karpymo mašinėlę geresnis Silhouette nei slice, kadangi slice reikia prisipirkinėti kortelių, o Silhouette pasijungia nuo pc. ir jis kaip printeris tik karpo bet kokias aplikacijas ar šriftus. Ar teisingai supratau? Nors Silhouette brangesnis. Kaip manot? Kurį vertą pirkt?
Atsakyti
Kiek darbų pasipylė wub.gif Ir visi tokie gražūs wub.gif
Miglota, iš tikrųjų koks didelis tavo sūnus 4u.gif Galima sakyti, "ant mūsų akių" užaugo biggrin.gif
Atsakyti
Miglota tikra tiesa tavo vaikinukas jau tikras vyras. Ach kad kas lailaiką sustabdytų. Aš taip noriu , kad maniškiai taip greitai neaugtų. Dar taip noriu jais pasidžiaugti, nes kai užaugs nei ant kelių nebenorės jau sėdėti mirksiukas.gif

Glide puikus atvirukas. wub.gif Na man tieanimaciniai herojai tokie gražučiai wub.gif

Oje jaučiu kad mano bloge sunkiai atidarinėja nuotraukas todėl, kad jas sukeliu
labai didelias. Dabar žinosiu kad nuotraukas reikia kelti šiek tiek mažesnes g.gif
Atsakyti
dia, mano nuomone siu dvieju aparaciuku esminis skirtumas yra mobilumas. slice gali nestis kur nori, jis yra su baterijomis, o silueta prie kompiuterio risti. Zinoma siluetas turi daugiau galimybiu, taigi cia pagal kisene ir poreikius. As kadangi skrebinu savo malonumui ne pramoniniu budu, tai man slice pilnai uztenka, bent jau kol kas.
Atsakyti