Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(Glidė @ 2010 04 19, 16:16)
LAbai labai grazu wub.gif

aciu ax.gif
As tai labai labai ir kantriai kantriai biggrin.gif laukiu tavo LO su tavo faina mergaite mirksiukas.gif
Sanrita- kada finiso tiesioji nestuke.gif
Atsakyti
Oi merginos ir aš ėkėliau savo darbelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 04 19, 17:50)

fainas darbelis, tooks uz sirdies griebiantis 4u.gif Gaila,kad man kaip visada tavo blogo tik kas antra nuotrauka uzkrauna doh.gif
Atsakyti
Hm g.gif tai kas čia negerai
Atsakyti
kristi, man tai atidaro labai gerai . OJE gal pas tave kompe yra kazkokie nustatymai papildomi, arba narsykle neleidzia, per mozila leidi interneta?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 04 19, 17:50)

Grazu! wub.gif Patinka toks stilius (kaip jis vadinasi?)
Atsakyti
O kaip konkursiniu pasipyle thumbup.gif
Labai saunus darbukai smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu konkursini:
Konkursui
Labai kudas palyginus su jusu darbeliais, bet kad ir kiek turiu stampuku dar su jais nesusigyvenu doh.gif
Atsakyti
kokie gražūs konkursiniai darbeliai wub.gif negaliu atsižiūrėti ax.gif
o aš nieko nepagaminau verysad.gif atvirukų sakiau jau nebedarysiu - užtenka doh.gif nors vis tiek kelis užsakimėlius turiu, tai niekur nedingsiu doh.gif beto ir įkvėpimas pabėgo mano, kad niekas nesidėlioja unsure.gif o nuotraukyčių jau nebespėjau pasidaryt... tempiau tempiau... ex, na gal kitam konkursėliui suspėsiu pasiruošti ax.gif
o visoms dalyvaujančioms linkiu sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 19, 18:33)
Grazu!  wub.gif  Patinka toks stilius (kaip jis vadinasi?)

Kiek prisimenu vadinasi Color Blocking technika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 19, 18:25)
kristi, man tai atidaro labai gerai . OJE gal pas tave kompe yra kazkokie nustatymai papildomi, arba narsykle neleidzia, per mozila leidi interneta?

Glides labai lengvai atidare- jo as per mozilla , aj jis pas mane ner mates geru sureguliavimo ranku ax.gif
Glide- as tau priesingybe, kai jau pradedu krauti- tai nerandu kur sustoti lotuliukas.gif
Man kazi ar taip iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 04 19, 20:32)
Prisiduodu konkursini:
Konkursui
Labai kudas palyginus su jusu darbeliais, bet kad ir kiek turiu stampuku dar su jais nesusigyvenu doh.gif

O man labai labai wub.gif toks kudas... labai grazu
Atsakyti