Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(OJE @ 2010 04 17, 16:16)
Uzmetysiu jus savo atvirutem  ax.gif kol nerodot savo LO
http://picasaweb.goo...feat=directlink] [/URL]

tikrai kad oho! l.l puikiai viskas priderinta. (o cia tu nuotraukoj?)
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 18, 00:26)
Ogo  good.gif  kaip spalvites priderintos! O ir nuotrauka liuks, prie tokiu plauku spalvos gerai ziurisi!!! Na, mini LO tiesiog!  biggrin.gif
gal as cia nesuvokdama, einu lik dydelio LO nail.gif Kas pasakys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 18, 03:00)
tikrai kad oho! l.l puikiai viskas priderinta. (o cia tu nuotraukoj?)

dekui, scrap 8 cia is tavo patarimu, kad spalvos gali pagyvinti viena kita.. Pati sau tai irodziau... galejau deti rudas spalvas ir viska "pridusinti"- bet kai uzdejau ta violetine, tiesiog viskas suzydejo .... victory.gif
As deje tokio sarmisko grozio neturiu mirksiukas.gif - bet tokiu plauku ir tokios spalvos, tikrai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 18, 04:15)
gal as cia nesuvokdama, einu lik dydelio LO  nail.gif Kas pasakys  bigsmile.gif
Papildyta:

dekui, scrap 8 cia is tavo patarimu, kad spalvos gali pagyvinti viena kita.. Pati sau tai irodziau... galejau deti rudas spalvas ir viska "pridusinti"- bet kai uzdejau ta violetine, tiesiog viskas suzydejo ....  victory.gif
As deje tokio sarmisko grozio neturiu  mirksiukas.gif - bet tokiu plauku ir tokios spalvos, tikrai noreciau  ax.gif

*labai retai skrebinu su violetine spalva suneliu LO, nebent save. Priminei mane dazniau panaudoti sia spalva.
O raudonplaukes man l.l grazios moterys...grazus modeliukas.

*Matau kelios is jusu ikelet stampavimo konkursinius...lekiu apziurineti thumbup.gif
Atsakyti
Prisiduodu su konkursiniu:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Stampuota pieva, bei dalis pavadinimo.
Pradinis sumanymas buvo pavadinima stampuoti tiesiai ant pagrindo popieriaus, bet... padariau klaida - ne tokia raide sustampavau, tai teko slepti po popieriaus juostele.
Siam skrebui panaudojau schema, kuria radau knygoje "Designer's eye 2 - Patternerd Paper".

Si LO tai vienas is busimo mini albumo puslapiu. Ne pirmasis, kazkuris is vidurio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 18, 07:16)
Prisiduodu su konkursiniu:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Stampuota pieva, bei dalis pavadinimo.
Pradinis sumanymas buvo pavadinima stampuoti tiesiai ant pagrindo popieriaus, bet... padariau klaida - ne tokia raide sustampavau, tai teko slepti po popieriaus juostele.
Siam skrebui panaudojau schema, kuria radau knygoje "Designer's eye 2 - Patternerd Paper".

Si LO tai vienas is busimo mini albumo puslapiu. Ne pirmasis, kazkuris is vidurio smile.gif

as jau spejau apziureti thumbup.gif wub.gif l.l vyriskas gavosi, net ir prikabus MB liktu l.l patenkintas tokiu biggrin.gif . O ar sis LO 8x8" coliu? atrodo man kaip 12"
Kaip tau patinka "Designer's Eye-Patterned paper" knyga?
Atsakyti
zmogiuke, puikus rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aptikau nerealų video pamokėlių lobyną kaip naudoti Distress Rašalus įvairiausia technika
čia 27 video Kad pažiūrėti video, spauskite ant "class" kiekvienos savaitės pamokėlėj.
Čia visą dieną galima praleisti bežiūrėdama, bet aš pati nemažai ką išmokau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 balandžio 2010 - 14:37
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 18, 15:31)
Merginos... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif aptikau nerealų video pamokėlių lobyną kaip naudoti Distress Rašalus įvairiausia technika
čia 27 video Kad pažiūrėti video, spauskite ant "class" kiekvienos savaitės pamokėlėj.
Čia visą dieną galima praleisti bežiūrėdama, bet aš pati nemažai ką išmokau  thumbup.gif

dekui, super.As naudojau distress.
Zmogiuke- tavo darbelis koks dailus 4u.gif Kaip ir kuom pavadinima darei ?
Leja- tavaji dar aptikau, gera ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 18 balandžio 2010 - 14:58
Tai ir man reikia tada parasyti...
konkursinis: http://img684.images.../i/p4180001.jpg

kuris begediskai paprastas, kur shtampavimas ir yra pagrindinis bei beveik vienintelis akcentas...na, bet reikejo man tokio nediduko prezentuko draugei padovanoti. Tikiuosi aisku, kad cia yra CD deklas (viduje yra padaryta kisenele)...

*labai retai skrebinu su violetine spalva suneliu LO, nebent save. Priminei mane dazniau panaudoti sia spalva.

va, va... pasipyle pavasarines spalvos - ir as eileje su violetine spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 18, 15:20)
as jau spejau apziureti thumbup.gif  wub.gif l.l vyriskas gavosi, net ir prikabus MB liktu l.l patenkintas tokiu biggrin.gif . O ar sis LO 8x8" coliu? atrodo man kaip 12"
Kaip tau patinka "Designer's Eye-Patterned paper" knyga?

Dekui uz teigiamus atsiliepimus biggrin.gif
LO cia tikrai 8x8 coliu, norejau kvadratinio, kad tiktu standartines schemutes smile.gif
O knyga man tikrai labai thumbup.gif Labai daug pavyzdziu, scehmuciu, ir kartu dar trumpi paaiskinimai, kodel vienoks ar kitoks suderinimas yra sekmingas. Sita knyga tikrai paskatina derinti skirtingu rastu popierius, o tai labai gerai tokiems nedrasiems derintojams kaip as lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 04 18, 15:51)
dekui, super.As naudojau distress.
Zmogiuke- tavo darbelis koks dailus  4u.gif Kaip ir kuom pavadinima darei ?
Leja- tavaji dar aptikau, gera ideja  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Pavadinimas klijuotas is raidyno (is BG rinkinio), o kita dali tiesiog stampavau ir paklijavau ant pagalveliu, kad butu iskilesnis vaizdas.
Papildyta:
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 18, 15:55)
Tai ir man reikia tada parasyti...
konkursinis:  http://img684.images.../i/p4180001.jpg

Man nerodo, paspaudus ant nuorodos... tik 404 not found g.gif
Atsakyti
Man nerodo, paspaudus ant nuorodos... tik 404 not found 

...ir man paciai neberodo blink.gif

gal bandyk per Irmos bloga tada...
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 18, 16:36)
...ir man paciai neberodo  blink.gif

gal bandyk per Irmos bloga tada...

aha daznai pasitaiko keliant per tokias vietas- pakartotinai kazkaip nerodo, nes pasikeicia ju buvimo vieta ax.gif As per Irmos bloga kipinaus ir atsidariau mirksiukas.gif
Atsakyti