Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(ader @ 2010 04 16, 18:39)
nu ir kas tau jame negerai? nebent drugelis gal i virsu turi skrist  biggrin.gif

drugelis baika- gal geliu kompozicija kazkaip netaip...
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 10:23)
Rodau savo greita atviruka- siaip tris vakarus kurciau  ax.gif  sian nebuvo laiko
Aj pusia velnio  biggrin.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink] [/URL]

nu tu ir atvirukus kurpi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 21:11)
nu tu ir atvirukus kurpi thumbup.gif  wub.gif

netikiu, kad neturi ka pasakyti daugiau biggrin.gif
Argi nesmagu, viena pazangia mokine lotuliukas.gif
As cia viename bloge skaiciau, matyti neleido, kad scrapuke - atsiunte siuntini, man bais idomu pasidare ax.gif kas cia ir kaip ? Ten kitoj scrapo temoj viena mergaite- klause apie slice- va t ir man labai idomu, kas jis pe daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 13:32)
netikiu, kad neturi ka pasakyti daugiau  biggrin.gif
Argi nesmagu, viena pazangia mokine  lotuliukas.gif
As cia viename bloge skaiciau, matyti neleido, kad scrapuke - atsiunte siuntini, man bais idomu pasidare  ax.gif  kas cia ir kaip ? Ten kitoj scrapo temoj viena mergaite- klause apie slice- va t ir man labai idomu, kas jis pe daiktas  g.gif

l.l seniai buvau nusiuntus kelis SB priemoniu siuntinukus i LT (daugiau tuo neuzsiimu mirksiukas.gif ). O Slice tai elektroninis alfabeto ir formu kirtimo aparaciukas.
netikiu, kad neturi ka pasakyti daugiau

man su atvirukais nesikomentuoja...arba patinka arba ne. Be to, as pati atviruku visiskai negaminu, tad jauciu kad ne mano vieta juos "kritikuoti" ar ka patarineti:)
Atviruku skrebinimo zurnalais l. domiuosi tik del to kad tai nuostabiu pavadinimu lobynas kuriuos panaudoju skrebukam biggrin.gif tuose zurnaluose buna labai daug suzaidimu su zodziais. Pavyz. patiko man toks atvirukas su bitute pavadintas: Buk laimingas... "Bee [bitute] Happy[ laimingas]", vietoj, "Be [buk] Happy". Butinai pritaikysiu skrebukui su bitutem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 balandžio 2010 - 21:44
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 22:35)
l.l seniai buvau nusiuntus kelis SB priemoniu siuntinukus i LT (daugiau tuo neuzsiimu mirksiukas.gif ). O Slice tai elektroninis alfabeto ir formu kirtimo aparaciukas.

man su atvirukais nesikomentuoja...arba patinka arba ne. Be to, as pati atviruku visiskai negaminu, tad jauciu kad ne mano vieta juos "kritikuoti" ar ka patarineti:)
Atviruku skrebinimo zurnalais l. domiuosi tik del to kad tai nuostabiu pavadinimu lobynas kuriuos panaudoju skrebukam biggrin.gif tuose zurnaluose buna labai daug suzaidimu su zodziais. Pavyz. patiko man toks atvirukas su bitute pavadintas: Buk laimingas... "Bee [bitute] Happy[ laimingas]",  vietoj, "Be [buk] Happy". Butinai pritaikysiu skrebukui su bitutem  biggrin.gif

itariiu kad ji apsimoka tureti, jei jis kerpa visokiu formu raides ax.gif
o del suzaidimo, tai joo. sian visa diena masciau, kad sunkokai su lietuviskais suzaidimais, gaila aisku .. bet gal imanoma ax.gif ipac atvirukams praverstu
Nes jei parasyti MANO 1- nieks nesuprastu kad mano vienintelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 22:59)
o del suzaidimo, tai joo. sian visa diena masciau, kad sunkokai su lietuviskais suzaidimais, gaila aisku .. bet gal imanoma  ax.gif ipac atvirukams praverstu
Nes jei parasyti MANO 1- nieks nesuprastu kad mano vienintelis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai sunku rasti grazu ir tinkanti zodziu zaisma. Reik gal biski poetu buti smile.gif O man apskritai visi poetiskumai nelimpa. Nebent per dainu zodzius ar pavadinimus (kaip ir straipsnyje parasyta). Is tiesu, juos man norisi rasyt i skrebukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 16 balandžio 2010 - 22:06
QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 18:23)
Rodau savo greita atviruka- siaip tris vakarus kurciau  ax.gif  sian nebuvo laiko
Aj pusia velnio  biggrin.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink] [/URL]

thumbup.gif nu man irgi visai grazus atvirukas!!
Papasakok, kaip sureagavo?

O "... klause apie slice- va t ir man labai idomu, kas jis pe daiktas ..." ir man idomu, tikriausiai l.patogus, kiek gali kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 16, 23:05)
drinks_cheers.gif tikrai sunku rasti grazu ir tinkanti zodziu zaisma. Reik gal biski poetu buti smile.gif O man apskritai visi poetiskumai nelimpa. Nebent per dainu zodzius ar pavadinimus (kaip ir straipsnyje parasyta). Is tiesu, juos man norisi rasyt i skrebukus.

Radau zodi
Mė0 lotuliukas.gif nu juokingai Lt kalboj
Leja-dekui.Cia jaunam vyrukui- o jie buna dazniausiai pasimete ir taip bigsmile.gif
Atsakyti
Ir dar, aciu visoms uz straipsni, tai bus ka veikti per iseigines book.gif Kaip tik l.kankinuosi su LO, gal ten rasiu atsakyma, nes pavargau jau, net zadejau siulyti Scrap8 "avantiura" - tureti jos screbuka (patarimais), bet padaryta savo rankom. Ziuresim, kaip cia bus, bet minties neatsisakyciau tokios, ar pasirasytum? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 16 balandžio 2010 - 23:21
apie slice buvo rasyta priemoniu temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 16, 16:19)
Ir dar, aciu visoms uz straipsni, tai bus ka veikti per iseigines  book.gif  Kaip tik l.kankinuosi su LO, gal ten rasiu atsakyma, nes pavargau jau, net zadejau siulyti Scrap8 "avantiura" - tureti jos screbuka (patarimais),  bet padaryta savo rankom. Ziuresim, kaip cia bus, bet minties neatsisakyciau tokios, ar pasirasytum?  ax.gif

As pasirasyciau thumbup.gif ...malonu padeti jei kaip sakai uzstrigai (nors po paskutinio konkursinio darbelio, nelabai tikisi kad neturi jokiu ideju smile.gif
Verta ikelti cia jau pradeta skrebuka ar nuotrauka, ir trumpa aprasyma kodel tau paciai nesiziuri, ar kas kliuna(?) Sulauksi labai ivairiu bei naudingu patarimu nuo ir kitu merginu, ir tada atsirinksi kas tau paciai tinka o kas nelabai.
* As vis pagalvoju apie Glides ta dukrytes nuotrauka kuri jai nesiskrebina. Pati turiu tokiu nuotrauku kurios man tokios brangios kad bijau jas pazeminti nevykusiu skrebu...tai "saugau"....iki siol ax.gif Bet labai idomu, kad man asmeniskai brangiausi ir graziausi skrebukai gaunasi su tom nuotraukom kuriom sau duodu teise suklysti. Manau kad tas leidimas eksperimentuoti su nuostatu "kas bus tas bus", skatina kuryba.

Mė0  nu juokingai Lt kalboj

lotuliukas.gif kas juokingiausia tai kad as ne iskarto supratau...pagalvojau kad suklydai berasydama doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na man vienintelis, kuris ir skamba, ir prasme turi butu "abu2" smile.gif o siaip labai sunku rast kazka originalaus, skambaus ir prasmingo smile.gif
Atsakyti