Dėmesio: Skelbiu kad Dizaino ir kompozicijos teorija + patarimai skrebukėms straipsnis talpintas ScrapManijoj čia.
Ačiū aastai, Žmogiukei, bei Isidai už vertimą
Jei kas dar pagaus mano klaidų, prašau praneškite man redagavimui. Tą Velykinį pavadinimą kuris buvo pavyz. kaip sužaisti su žodžiais, aš pašalinau kadangi man labai keistai skambėjo išvertus į lietuvių k.,
Keista negi lietuvių k. nepasiduoda sužaidimui su žodžiais. Anglų k. tai žiauriai daug visokių pavyz. galėčiau prigalvoti.
{P.S. dėkui visom už šiltus skrebuko įvertinimus...mane tai įkvėpia dažniau skrebinti , nors...jei turite kokių klausimų, ar pastebėjimų drąsiai galite rašyti. Aš ne tik dalinu konstruktyvią kritiką, bet sugebu ją ir priimti...mano darbeliai yra "prieinami" atvirai nuomonei bei diskusijai
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 16, 07:58)
Kaip idomu dabar skaityt lietuviskai Lekiu i ScrapManija
Man irgi l.l įdomu skaityti lietuvių k. Bet...beskaitant aš pastebiu ant kiek mano pačios lietuvių k. "kitokia"
Dėkui merginos už triusą--nemenkas straipsnis kad su tokiu susidoroti
liusk , liuks liuks.. Rasti laiko reiks..
O suzaisti imanoma, bet reik tam igusti manau .. JOnas -Balionas
Gerai butu, kad butu imanoma kaip anglu kalboj 4you-2You pakeisti, bet...
Su gimtadieniu- nebent keiciam i tortadieni ...
Sian taip staigiai prireike atviruko,pamirsau sios dienos gimtadieni vieno zmogaus, tai ant greito iskepiau ir nzn ar cia gerai jis gavos ar ne
Gerai butu, kad butu imanoma kaip anglu kalboj 4you-2You pakeisti, bet...
Su gimtadieniu- nebent keiciam i tortadieni ...
Sian taip staigiai prireike atviruko,pamirsau sios dienos gimtadieni vieno zmogaus, tai ant greito iskepiau ir nzn ar cia gerai jis gavos ar ne
oi scrapuke ir merginoms vertejoms aciu labai. bus ka paskaityti.
o del tu zodziu zaismu, tai tikrai lietuviu kalboj nelabai yra tokiu galimybiu. Jau minejau, kad labai sunku yra su pavadinimais, nes nera trumpu zodziu. Norint ka nors pasakyti reikia vos ne tris keturis ilgus zodzius rasyti.
o del tu zodziu zaismu, tai tikrai lietuviu kalboj nelabai yra tokiu galimybiu. Jau minejau, kad labai sunku yra su pavadinimais, nes nera trumpu zodziu. Norint ka nors pasakyti reikia vos ne tris keturis ilgus zodzius rasyti.
tai ant greito iskepiau ir nzn ar cia gerai jis gavos ar ne
tai parodyk
QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 13:16)
liusk , liuks liuks.. Rasti laiko reiks..
parodyk atviruka
na as zodziu zaisma isivaizduoju kaip pvz. angliskai galima parasyt 4you, kai zodziais butu for you, ir t.t. ar as klistu. nes lietuviskai kad eitu taip kaitalioti tai beveik neimanoma.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 16:20)
tai parodyk
parodysiu , kai ikisiu i kompa, dabar begu geliu pirkti ir sveikinti ... yra kaip yra
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 04 16, 16:24)
parodyk atviruka
na as zodziu zaisma isivaizduoju kaip pvz. angliskai galima parasyt 4you, kai zodziais butu for you, ir t.t. ar as klistu. nes lietuviskai kad eitu taip kaitalioti tai beveik neimanoma.
as savo poste taip ir derasiau Man atrodo kad kazkada esu uzmacius kazkokiu tokiu gudrybiu pas jaunima.. reiks pabandyti prisiminti ...
Dar man vienas puikus sužaidimas su žodžiais yra apmainyti žodžius "son=sūnus" ir "sun=saulutė" tarimas skamba vienodai. Skrebuką pavadinus "My son-shine"= suprantama kad sūnelis yra mano saulutė...tai pavyz. kaip anglų k. galima sužaisti su žodžiais.
* Arba "U2" vietoj "You two"= "Jūs abu"...Tokie sužaidimai kada nėra daug vietos pavadinimui.
jep...šis irgi pavyz.
* Arba "U2" vietoj "You two"= "Jūs abu"...Tokie sužaidimai kada nėra daug vietos pavadinimui.
4you, kai zodziais butu for you,
jep...šis irgi pavyz.
tai va o lietuviskai tai nebent gali vietoj to kad skaiciu rasyt zodziu tai gali numeri parasyt, o visi kiti variantai nelabai o gaila, nes kartais tikrai norisi sutrumpinti arba paivairinti, bet neskamba arba visiskai negramatiska
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 16:20)
tai parodyk
Rodau savo greita atviruka- siaip tris vakarus kurciau sian nebuvo laiko
Aj pusia velnio
[URL= http://picasaweb.goo...feat=directlink] [/URL]
nu ir kas tau jame negerai? nebent drugelis gal i virsu turi skrist