Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Dėmesio: Skelbiu kad Dizaino ir kompozicijos teorija + patarimai skrebukėms straipsnis talpintas ScrapManijoj čia.
Ačiū aastai, Žmogiukei, bei Isidai už vertimą oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Jei kas dar pagaus mano klaidų, prašau praneškite man redagavimui. Tą Velykinį pavadinimą kuris buvo pavyz. kaip sužaisti su žodžiais, aš pašalinau kadangi man labai keistai skambėjo išvertus į lietuvių k.,
Keista g.gif negi lietuvių k. nepasiduoda sužaidimui su žodžiais. Anglų k. tai žiauriai daug visokių pavyz. galėčiau prigalvoti.

{P.S. dėkui visom už šiltus skrebuko įvertinimus...mane tai įkvėpia dažniau skrebinti 4u.gif, nors...jei turite kokių klausimų, ar pastebėjimų drąsiai galite rašyti. Aš ne tik dalinu konstruktyvią kritiką, bet sugebu ją ir priimti...mano darbeliai yra "prieinami" atvirai nuomonei bei diskusijai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 balandžio 2010 - 14:55
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 15:40)
Dėmesio: Skelbiu kad Dizaino ir kompozicijos teorija + patarimai skrebukėms straipsnis talpintas ScrapManijoj čia.

Kaip idomu dabar skaityt lietuviskai bigsmile.gif Lekiu i ScrapManija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 16, 07:58)
Kaip idomu dabar skaityt lietuviskai  bigsmile.gif Lekiu i ScrapManija  bigsmile.gif

Man irgi l.l įdomu skaityti lietuvių k. Bet...beskaitant aš pastebiu ant kiek mano pačios lietuvių k. "kitokia" blush2.gif
Dėkui merginos už triusą--nemenkas straipsnis kad su tokiu susidoroti 4u.gif
Atsakyti
liusk , liuks liuks.. Rasti laiko reiks..
O suzaisti imanoma, bet reik tam igusti manau .. JOnas -Balionas lotuliukas.gif
Gerai butu, kad butu imanoma kaip anglu kalboj 4you-2You pakeisti, bet...
Su gimtadieniu- nebent keiciam i tortadieni ...
Sian taip staigiai prireike atviruko,pamirsau sios dienos gimtadieni vieno zmogaus, tai ant greito iskepiau ir nzn ar cia gerai jis gavos ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 16 balandžio 2010 - 15:24
oi scrapuke ir merginoms vertejoms aciu labai. bus ka paskaityti.
o del tu zodziu zaismu, tai tikrai lietuviu kalboj nelabai yra tokiu galimybiu. Jau minejau, kad labai sunku yra su pavadinimais, nes nera trumpu zodziu. Norint ka nors pasakyti reikia vos ne tris keturis ilgus zodzius rasyti.
Atsakyti
tai ant greito iskepiau ir nzn ar cia gerai jis gavos ar ne

tai parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 16, 13:16)
liusk , liuks liuks.. Rasti laiko reiks..
O suzaisti imanoma, bet reik tam igusti manau .. JOnas -Balionas  lotuliukas.gif
Sian taip staigiai prireike atviruko,pamirsau sios dienos gimtadieni vieno zmogaus, tai ant greito iskepiau ir nzn ar cia gerai jis gavos ar ne  ax.gif

parodyk atviruka biggrin.gif

na as zodziu zaisma isivaizduoju kaip pvz. angliskai galima parasyt 4you, kai zodziais butu for you, ir t.t. ar as klistu. nes lietuviskai kad eitu taip kaitalioti tai beveik neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 16:20)
tai parodyk 4u.gif

parodysiu , kai ikisiu i kompa, dabar begu geliu pirkti ir sveikinti ... yra kaip yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 04 16, 16:24)
parodyk atviruka  biggrin.gif

na as zodziu zaisma isivaizduoju kaip pvz. angliskai galima parasyt 4you, kai zodziais butu for you, ir t.t. ar as klistu. nes lietuviskai kad eitu taip kaitalioti tai beveik neimanoma.

as savo poste taip ir derasiau ax.gif Man atrodo kad kazkada esu uzmacius kazkokiu tokiu gudrybiu pas jaunima.. reiks pabandyti prisiminti ...
Atsakyti
Dar man vienas puikus sužaidimas su žodžiais yra apmainyti žodžius "son=sūnus" ir "sun=saulutė" tarimas skamba vienodai. Skrebuką pavadinus "My son-shine"= suprantama kad sūnelis yra mano saulutė...tai thumbup.gif pavyz. kaip anglų k. galima sužaisti su žodžiais.
* Arba "U2" vietoj "You two"= "Jūs abu"...Tokie sužaidimai thumbup.gif kada nėra daug vietos pavadinimui.
4you, kai zodziais butu for you,

jep...šis irgi thumbup.gif pavyz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 balandžio 2010 - 15:46
tai va o lietuviskai tai nebent gali vietoj to kad skaiciu rasyt zodziu tai gali numeri parasyt, o visi kiti variantai nelabai g.gif o gaila, nes kartais tikrai norisi sutrumpinti arba paivairinti, bet neskamba arba visiskai negramatiska
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 16:20)
tai parodyk 4u.gif

Rodau savo greita atviruka- siaip tris vakarus kurciau ax.gif sian nebuvo laiko
Aj pusia velnio biggrin.gif
[URL= http://picasaweb.goo...feat=directlink] [/URL]
Atsakyti
nu ir kas tau jame negerai? nebent drugelis gal i virsu turi skrist biggrin.gif
Atsakyti