Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

OJE, apziurejau tavo konkursini atviruka. thumbup.gif be priekaistu, labai labai grazus, ir spalvos labai dera, ir paveiksliukas toks zaismingas, ir idomus stampukai -krengeliukai.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 15, 15:57)
OJE, apziurejau tavo konkursini atviruka.  thumbup.gif be priekaistu, labai labai grazus, ir spalvos labai dera, ir paveiksliukas toks zaismingas, ir idomus stampukai -krengeliukai.

aciuks.gif man dziugu, kad jus mano klaidu nepjaunat ax.gif
Atsakyti
Ar jau radot vertima ephemera- pamaniau, kad gal tiktu "ivairios buitines priemones "
Cia siaip .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien man buvo mini nekalbadienis, tai nespejau pagirti naujuju darbeliu.
O be reikalo, nes jie superiniai.
Nu tikrai, konkursine atvirute nereali... Aukstasis pilotazas, ne kitaip thumbup.gif
Dezute pasakiska wub.gif Noriu tokios biggrin.gif
Ar kazka dar praleidau? g.gif
Atsakyti
user posted image
Pavadinimas: Live simply (Gyvenk paprastai (?)

daugiau apie šį darbelį mano bloge: čia (komentaruose išverčiau į lietuvių k.)

Tikiuosi kad labai nepyksite kad pakolkas dar nepublikavau "Dizaino teorijos" ScrapManijoj. Mane užpuolė nenumalšinamas noras paskrebinti ką nors visiškai dekoratyvinio (po paskutinio sunkaus skrebuko). Bet...pasirodo kad nesugebu skrebinti be teksto biggrin.gif
Nuotraukos kokybė apgailėtina verysad.gif , bet pasiteisinimui, fotografuota 1 val. ryto su dirbtinom šviesom...Taigi realiai, gražiau atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 balandžio 2010 - 06:55
Scrapuke, koks grožis wub.gif Pavadinimas nepakartojamai atrodo. Ir netgi smilgos iš tos dienos wub.gif
Atsakyti
wub.gif nerealus grozis!!! wub.gif
Atsakyti
Scrapuke man tavo darbelyje viskas patinka. Ir smilgos, ir džinsinė juostelė. O nuotraukytė atrodo superinė. Man patiko nuotraukos spalvos. wub.gif Deja paskutiniu metu man labai patinka rudos spalvos. Net pati pradėjau rengtis drabužiais, kurie yra rudi, rusvi na ir panašiai.
Atsakyti
Scrapuke, darbelis nepakartojamas. Pamilau iš pirmo žvilgsnio wub.gif

Atsakyti
scrap8- rudeniskai siltas ir nekomplikuotas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 15, 22:04)
Ar jau radot vertima ephemera- pamaniau, kad gal tiktu "ivairios buitines priemones "
Cia siaip .... mirksiukas.gif

as siuliau "trumpalaikis", bet cia daugiau budvardis g.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 06:53)
Pavadinimas: Live simply (Gyvenk paprastai (?)

wow!!! fantastinis! o spalvos!!! mmmmmm wub.gif
Atsakyti
scrapuke thumbup.gif nu ka as sakau, ir vel simbolika, tos smmilgos zavingos. Man labai grazu kai detales siejasi su nuotrauka smile.gif
Atsakyti