OJE, apziurejau tavo konkursini atviruka. be priekaistu, labai labai grazus, ir spalvos labai dera, ir paveiksliukas toks zaismingas, ir idomus stampukai -krengeliukai.
QUOTE(ader @ 2010 04 15, 15:57)
OJE, apziurejau tavo konkursini atviruka. be priekaistu, labai labai grazus, ir spalvos labai dera, ir paveiksliukas toks zaismingas, ir idomus stampukai -krengeliukai.
man dziugu, kad jus mano klaidu nepjaunat
Ar jau radot vertima ephemera- pamaniau, kad gal tiktu "ivairios buitines priemones "
Cia siaip ....
Cia siaip ....
Siandien man buvo mini nekalbadienis, tai nespejau pagirti naujuju darbeliu.
O be reikalo, nes jie superiniai.
Nu tikrai, konkursine atvirute nereali... Aukstasis pilotazas, ne kitaip
Dezute pasakiska Noriu tokios
Ar kazka dar praleidau?
O be reikalo, nes jie superiniai.
Nu tikrai, konkursine atvirute nereali... Aukstasis pilotazas, ne kitaip
Dezute pasakiska Noriu tokios
Ar kazka dar praleidau?
Pavadinimas: Live simply (Gyvenk paprastai (?)
daugiau apie šį darbelį mano bloge: čia (komentaruose išverčiau į lietuvių k.)
Tikiuosi kad labai nepyksite kad pakolkas dar nepublikavau "Dizaino teorijos" ScrapManijoj. Mane užpuolė nenumalšinamas noras paskrebinti ką nors visiškai dekoratyvinio (po paskutinio sunkaus skrebuko). Bet...pasirodo kad nesugebu skrebinti be teksto
Nuotraukos kokybė apgailėtina , bet pasiteisinimui, fotografuota 1 val. ryto su dirbtinom šviesom...Taigi realiai, gražiau atrodo
Scrapuke, koks grožis Pavadinimas nepakartojamai atrodo. Ir netgi smilgos iš tos dienos
nerealus grozis!!!
Scrapuke man tavo darbelyje viskas patinka. Ir smilgos, ir džinsinė juostelė. O nuotraukytė atrodo superinė. Man patiko nuotraukos spalvos. Deja paskutiniu metu man labai patinka rudos spalvos. Net pati pradėjau rengtis drabužiais, kurie yra rudi, rusvi na ir panašiai.
Scrapuke, darbelis nepakartojamas. Pamilau iš pirmo žvilgsnio
scrap8- rudeniskai siltas ir nekomplikuotas
QUOTE(OJE @ 2010 04 15, 22:04)
Ar jau radot vertima ephemera- pamaniau, kad gal tiktu "ivairios buitines priemones "
Cia siaip ....
Cia siaip ....
as siuliau "trumpalaikis", bet cia daugiau budvardis
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 16, 06:53)
Pavadinimas: Live simply (Gyvenk paprastai (?)
wow!!! fantastinis! o spalvos!!! mmmmmm
scrapuke nu ka as sakau, ir vel simbolika, tos smmilgos zavingos. Man labai grazu kai detales siejasi su nuotrauka