Aciu
sveiki,kaip suprantu va toki stala paruosti atnaujinimui uztenka nuvalyt su svitriniu popierium?Ar reikia dar paskui kazkuo specialiu padengti ar tinka tie klijai/lakas dekupazui ? dekui uz patarimus
Kas galit patarti kaip paruošti paviršių senų mokyklinių baldų, ar užtenka tik pašvitrinti
QUOTE(jutute @ 2010 09 05, 18:44)
Kas galit patarti kaip paruošti paviršių senų mokyklinių baldų, ar užtenka tik pašvitrinti
As amseniskai pasvitrinciau ir dar grunta deciau
QUOTE(Nesapnuok @ 2010 09 07, 14:21)
As amseniskai pasvitrinciau ir dar grunta deciau
O tai tą baltą pienelį tepti reikia
Dėkoju
Sveiki,
norėčiau dekupuoti komodą. Ji padengta laminatu. Norėčiau, kad užvestumėt ant kelio kaip pasiruošti. Laminatą reikia švitrinti ar kažkuo dengti? Na nelabai įsivaizduoju Iš anksto ačiū už patarimus
norėčiau dekupuoti komodą. Ji padengta laminatu. Norėčiau, kad užvestumėt ant kelio kaip pasiruošti. Laminatą reikia švitrinti ar kažkuo dengti? Na nelabai įsivaizduoju Iš anksto ačiū už patarimus
QUOTE(kardio @ 2010 08 29, 22:10)
sveiki,kaip suprantu va toki stala paruosti atnaujinimui uztenka nuvalyt su svitriniu popierium?
Feee koks pažįstamas vaizdas (mama pastatė kažkada indą su karštu skysčiu, kuris skilo ir išsipylė, o staltiesė ant stalo paviršiaus net prisiklijavo ir visas vidurys pabalo).
Pirmiausia tokią "kaką" pavalyk vaitspiritu, nuimsi nemenkai sugedusio lako, tada šveisk ir denk baltais akriliniais dažais kaip gruntu būsimam dekupažui.
Senukuose galima nusipirkti papigiaiskai nemažą kiekį labai gero grunto. Rinkis supermatinius.
Man labai labai patinka va šitie:
http://www.senukai.l...aze-c-3l_4.html
beje jie - lietuviški. Ir kvapas normalus, puikiai dengiasi ir ant jų gerai dekoruojasi.
Drįstu pasikartoti
QUOTE(ericaa @ 2010 09 08, 21:19)
Sveiki,
QUOTE(astava @ 2010 04 18, 12:29)
Jau kuris laikas palandžioju po dekupažo temas ir pamačiau begalę nuostabių darbų. Galima sakyti ir aš ,,užsikabinau,,. Labai norėčiau atnaujinti seną spintelę, kuri yra lakuota. Norėjau paklausti ar su anksčiau minėtąja priemone laką įmanoma nuvalyti. Būčiau labai dėkinga, jei kas nors atsakytų.
Daikto foto parodyk.
Sveikos,
esu visai zalia siame reikale, todel nusprendziau kreiptis i Jus pagalbos
turiu vaiko medine maitinimo kedute, nenauja, ir ja noreciau perdazyti, ar kazkaip atnaujinti.
ji tokia kaip si (tik be jokiu pagalveliu):
isivaizdavau ja raudona, kaip tinkanti akcenta musu svetaineje kazi ar butu galima tai igivendinti?
ar ka nors kita patartumete? gal tik perlakuoti naujai, ar kazka???
kokiu priemoniu man reiketu ?
aciu isanksto uz pagalba
esu visai zalia siame reikale, todel nusprendziau kreiptis i Jus pagalbos
turiu vaiko medine maitinimo kedute, nenauja, ir ja noreciau perdazyti, ar kazkaip atnaujinti.
ji tokia kaip si (tik be jokiu pagalveliu):
isivaizdavau ja raudona, kaip tinkanti akcenta musu svetaineje kazi ar butu galima tai igivendinti?
ar ka nors kita patartumete? gal tik perlakuoti naujai, ar kazka???
kokiu priemoniu man reiketu ?
aciu isanksto uz pagalba
labas merginos
man cia toks klausimas iskilo - kai jau nuemima dazus/laka su tuo skystu dazu nuemeju ar reikia pavirsiu dar kaip nors paruosti pries dazant ? ta prasme sveisti su svitriniu popieriusm arba dar su kuo nors padengti? ar nebuna taip kad nuvalius su tuo skysciu dazai ant virsaus nelabai nori teptis ?
man cia toks klausimas iskilo - kai jau nuemima dazus/laka su tuo skystu dazu nuemeju ar reikia pavirsiu dar kaip nors paruosti pries dazant ? ta prasme sveisti su svitriniu popieriusm arba dar su kuo nors padengti? ar nebuna taip kad nuvalius su tuo skysciu dazai ant virsaus nelabai nori teptis ?
sveikos, esu visiškai žalia dekupažo srityje, bet labai norėčiau pamėginti jau vien dėl to, kad namie daug ką atnaujinti norėčiau
taigi pradėsiu nuo to, kad norėčiau šiek tiek padekupažuoti plastikinius vamzdžius vonioje, ar tai įmanoma? jie yra dažyti, taigi nuo ko turėčiau pradėti? ar dažus nuimti su kokia chemija, ar pašiaušti švirtriniu popieriumi? ir kokia toliau būtų eiga? labai dėkavoju už ats
taigi pradėsiu nuo to, kad norėčiau šiek tiek padekupažuoti plastikinius vamzdžius vonioje, ar tai įmanoma? jie yra dažyti, taigi nuo ko turėčiau pradėti? ar dažus nuimti su kokia chemija, ar pašiaušti švirtriniu popieriumi? ir kokia toliau būtų eiga? labai dėkavoju už ats