Įkraunama...
Įkraunama...

Synflorix

QUOTE(žydrynė @ 2011 09 29, 14:46)
O ko jūs čia varot skiepų propogandą ir gąsdinat bei klaidinat žmones.Statistiką aš puikiai žinau,nes pati dirbu gydymo įstaigoje smile.gif .Neklaidinkit žmonių-vaikas mirė ne nuo pneumokoko sukeltos infekcijos,o nuo meningokoko sukelto sepsio,nuo kurio labiausiai Lietuvoje paplitusios formos skiepų nėra.

šitą ir aš norėjau pasakyti... aš irgi patyriau daug situacijų, kai reaguoti reikėjo skubiai, bet nė nuo vienos iš tų sunkių ligų, kuriom sirgo mano vaikai nėra skiepų...

ir plius, tai buvo 45 dienų kūdikėlis, net ir norint dar jokių skiepų nuo pnuemokoko neusliestum, o tuo labiau neegzistuojančios vakcinos...

mane tėvai irgi vežė mane į ligoninę, galvojo kad paskutinį kartą nufotografavę, bet tai buvo stafilokokokinis sepsis. mus supa tiek bakterijų, kaip numatyti kas pažeis organizmą...
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2010 04 08, 17:32)
jeigu jau norit skiepyti,tai nebent didžiąją,jei ji dažnai serga kvėpavimo takų ligom,mažosios jokiu būdu nepatarčiau,pažiūrėkit ir taip,kiek daug skiepų iki metukų doh.gif  unsure.gif ir išvis,mano manymu mažąjai ši vakcina visai nereikalinga schmoll.gif

Šį skiepą būtent ir rekomenduoja kuo mažesniesm ir iki 2 metų paskiepyti, paskui nėra tikslo jau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 01 11, 22:30)
Sveikutes, gal kas neseniai skiepijotes?  Idomu sulaukti dar nuomoniu apie si skiepa...

Šiandien skiepysimės pirmą skiepą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2011 10 04, 15:01)
Šį skiepą būtent ir rekomenduoja kuo mažesniesm ir iki 2 metų paskiepyti, paskui nėra tikslo jau  mirksiukas.gif

tai iki 2metų,ir jūsų vaikui jau beveik du,o ten siūlė 2mėn leliukui,kur ir taip iki 6mėn kūdikėliai gauna skiepus nuo 7 ligų doh.gif.Yra ir didesniem analogiški skiepai nuo pneumokokų,kai jau vaikas eina į darželį ir yra bent jau daug didesnė tikimybė užsikrėst jais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 04 spalio 2011 - 15:06
QUOTE(žydrynė @ 2011 10 04, 16:02)
Yra ir didesniem analogiški skiepai nuo pneumokokų,kai jau vaikas eina į darželį ir yra bent jau daug didesnė tikimybė užsikrėst jais

as irgi uz tai 4u.gif gal vaikas apskritai mazai sirgs ir uzteks privalomu skiepu.
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2011 10 09, 07:04)
as irgi uz tai  4u.gif gal vaikas apskritai mazai sirgs ir uzteks privalomu skiepu.

Gal.... lotuliukas.gif Vat gal ri neuztenka, paskui jau nepaskiepysi, ateitim reikia rupintis. Vyresnelis pirma karta rimtai susirgo tik kai isejo i darzely, o mazas nuo 3 men. kankinos bronchitais, ausu uzdegimais doh.gif Dickis 2 metu gavo Pneumo23 skiepa, mazius nesenai Synflorix. Kas du metai kartojam Rybomunyl kursa. Rezultatais esu nerealiai patenkinta. Draugai darzelyje jau po 2 ar 3 karta serga, mes nuo rugsejo praleidom tik 2 dienas gydem sloga be temperaturos. Beto pastebejau kad nuo skiepu jeigu ir sergam, sergam trumpiau silpiau be temperaturos net. thumbup.gif Pernai dar i darzely neje sirgom reguliariai kas menesy ir visad bronchitu arba ausu uzdegimu doh.gif Net obstrukciny bronchita turejom ne karta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2011 10 04, 15:02)
tai iki 2metų,ir jūsų vaikui jau beveik du,o ten siūlė 2mėn leliukui,kur ir taip iki 6mėn kūdikėliai gauna skiepus nuo 7 ligų doh.gif.Yra ir didesniem analogiški skiepai nuo pneumokokų,kai jau vaikas eina į darželį ir yra bent jau daug didesnė tikimybė užsikrėst jais

O ka reiskia didesniam ri kai eina i darzely, mes i darzely pradejom eiti 1,5 metuku ir tai jau gavom prima skiepa Synflorix kai lankem darzely, tik tiek kad tai buvo pavasaris, silta, ne ligu meta, pasiruosem rudeniui thumbup.gif O jeigu 1,5 metu vaikui sueina rudeny, tai jau jis turi buti skiepijamas vos virs metu. Na siaip musu gygytoja sake iki 8 men nerekomenduoja skiepyti del daug planiniu skiepu taciau veliau jau galima iterpti ta skiepa.
Atsakyti
Labai jau mazai info apie Synflorix. Musu mazius (1m ir 1men.) siemet serga jau trecia karta ir gyditoja pasiule pasidomet ir gal but paskiepyt vaika. Sako kad reiks dvieju skiepu, pirmas 200 lt kitas nemokamai. Kazkap itartinos tos ju "akcijos". Suma nera labai jau didele, bet neaisku koks galibut poveikis. Bijau kad dar labiau nesurigtu.
Gal kas yra sienet skiepija vaikus?
Atsakyti
QUOTE(ohoho @ 2010 08 05, 17:56)
Juokingos jus mamos! Kai vaikas sirgs ar susirgs, skiepyti per velu. Skiepai yra profilaktika, o ne gydymas. Kai serga, reikia antibiotiku ar kazko panasaus.
Beje, pneumo23 yra tik segantiems vaikams, o synflorix skiepija visuotinai abiau issivysciusios salyse. Jei vaiku sveikatai kapeiku gaila, priezasciu visuomet atrasit. Kas per laikai, pasitiki rusiskai tinklalapiais, o ne gydytojais. Kai sirgs vaikai, irgi gydykites internetu, nes juk gydytojai viskuo suinteresuoti.
Susinervinau, blexa......... unsure.gif

O tarp kit ko internete galima daugiau suzinoti apie vaiko liga, negu gydytoja pasako. Mano vaikelis labai serga, o gydytoja tik ir daro , kad i ligonine siuncia, bet galima puikiai gydytis ir namuose, tik reikia informacijos. tai visa informacija ir galima rasti internete.
Atsakyti
Siaubas, kaip visos skiepija tuos vaikus, tiek brudo i juos kisa doh.gif Gal but geriau imuniteta stiprinti, gamtoje daugiau buti, darzoves ir vaisius valgyti, nei ta bruda i vaika kisti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 18 spalio 2011 - 13:04
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 18, 13:03)
Siaubas, kaip visos skiepija tuos vaikus, tiek brudo i juos kisa doh.gif Gal but geriau imuniteta stiprinti, gamtoje daugiau buti, darzoves ir vaisius valgyti, nei ta bruda i vaika kisti doh.gif

jei darzoves apsaugotu nuo tokiu mirciu cool.gif

Dabar siam skiepui berods 50 proc. nuolaida... jauciu skiepysiu savo mazaja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 10 15, 13:21)
O tarp kit ko internete galima daugiau suzinoti apie vaiko liga, negu gydytoja pasako. Mano vaikelis labai serga, o gydytoja tik ir daro , kad i ligonine siuncia, bet galima puikiai gydytis ir namuose, tik reikia informacijos. tai visa informacija ir galima rasti internete.

doh.gif siaubas.
tikrai i akmens amziu griztam unsure.gif gimdo namuose, gydo pacios namuose, o poto kaip jau mano kad vaikui š. kviecia gydytojus, ir kai jau gydytojai padaryt nieko negali, kaltina juos blink.gif Baisu. Mano drauge paziurejo kazkokia fool.gif laida per LNK apie skiepus, ir nutrauke 6 men vaikui skiepus blink.gif Dabar vaikas nei gaves... nei ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 10 21, 17:32)
doh.gif siaubas.
tikrai i akmens amziu griztam  unsure.gif gimdo namuose, gydo pacios namuose, o poto kaip jau mano kad vaikui š. kviecia gydytojus, ir kai jau gydytojai  padaryt nieko negali, kaltina juos  blink.gif Baisu. Mano drauge paziurejo kazkokia fool.gif laida per LNK apie skiepus, ir nutrauke 6 men vaikui skiepus  blink.gif Dabar vaikas nei gaves... nei ka  doh.gif

jums tikriausiai ne teko ligonineje guleti ir jusu vaikas tikriausiai neserga
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 10 21, 16:01)
jums tikriausiai ne teko ligonineje guleti ir jusu vaikas tikriausiai neserga

Teko gulet ligoninese ir ne karta. Del to noriu apsaugoti savo vaikus nuo sito.
Atsakyti