Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 14:08)
Klausykit, o pildant anketą nėra kokio nors laukelio 'patvirtinu, kad nuotraukos autorystė - mano ir dalyvaudama su ja nepažeidžiu niekieno autorinių teisių'. Nes kai kurios akivaizdžiai profesionalių fotografų darbas, pagal braižą netgi galima nuspėti kieno, mano galva labai nesąžininga mamyčių-tėvelių, kurios pačios-patys stengėsi įamžinti gražias akimirkas. Nes čia tai - pasamdžiau, sumokėjau, autorius kažkas kitas, bet dalyvauju konkurse  g.gif Net ir prieš autoriu negražu.

vat dėl to,kad reik nurodyt,kad sutinka foto autorius-sutinku, o kad nesąžininga,tai cool.gif vienoms gražu viena,kitoms kita.
Atsakyti
Kaip ten nesakykite bus valgiu doh.gif tai Rustei su siuo konkursu bus darbelio doh.gif 4u.gif
Jai kas mato ar zino kad nuotrauka tikrai is interneto,tai butinai pranestite Rustei i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 09, 13:39)
Kaip ten nesakykite bus valgiu doh.gif  tai Rustei su siuo konkursu bus darbelio doh.gif  4u.gif
Jai kas mato ar zino kad nuotrauka tikrai is interneto,tai butinai pranestite Rustei i AZ  mirksiukas.gif

Mes ne apie vagis, o apie tas, kurios fotosesiją pas profą turėjo ir dabar su jos rezultatu konkurse dalyvauja.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 14:54)
Mes ne apie vagis, o apie tas, kurios fotosesiją pas profą turėjo ir dabar su jos rezultatu konkurse dalyvauja.
Supratau 4u.gif
Atsakyti
8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 12:46)
Aga, mano kažkada vieną paraišką vis atmesdavo, kol galiausiai dašuto paklaust, kame problema ir pasirodo būtent baltas rėmas bigsmile.gif

nu negalima, aš irgi ne robotas, netyčia praleidau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 04 09, 14:41)
nu negalima, aš irgi ne robotas, netyčia praleidau  doh.gif

Tai mes juk tam ir esam - pastebėt ir pranešt biggrin.gif
Atsakyti
su šita kažkas ne taip
user posted image

koks pilvūziukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

o čia šiaip. neskanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 09 balandžio 2010 - 14:50
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 14:43)
Tai mes juk tam ir esam - pastebėt ir pranešt biggrin.gif

labai gerai, kad pamatot, tokiuose masiniuose konkursuose visokių būna nuotraukų, ir tiek daug, kad visko pasitaiko, kad ir nesužiūriu kur kokios rėmelio blush2.gif
Atsakyti
Super... Koloritas sužavėjo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 09 balandžio 2010 - 14:48
QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 13:08)
Klausykit, o pildant anketą nėra kokio nors laukelio 'patvirtinu, kad nuotraukos autorystė - mano ir dalyvaudama su ja nepažeidžiu niekieno autorinių teisių'. Nes kai kurios akivaizdžiai profesionalių fotografų darbas, pagal braižą netgi galima nuspėti kieno, mano galva labai nesąžininga mamyčių-tėvelių, kurios pačios-patys stengėsi įamžinti gražias akimirkas. Nes čia tai - pasamdžiau, sumokėjau, autorius kažkas kitas, bet dalyvauju konkurse  g.gif Net ir prieš autoriu negražu.

klientas uzmokedamas uz fotosesija nenusiperka autoriniu teisiu disponuoti nuotraukomis kaip tik uzsimano. Tokios nuotraukos lieka asmeniniam naudojimui, savam albumui, tebunie viesinimui placiose erdvese, bet ne dalyvavymui savo vardu konkursuose, zurnaluose (juolab be kurinio autoriaus pavardes). Bet as manau, kad fotografu yra visgi atsiklausiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paprasyti, kas atsakingas uz si konkursa, kad mano nuotrauka isbrauktu is jo....
tiek cia perskaiciau, tai dingo noras dalyvauti..
teko kitur dalyvauti, bet tokiu ciudu nesu girdejusi...
aciu
Atsakyti