Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 09, 12:26)
Stok i eile as pirma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eee kadangi čia aš labiausiai atitinku reikalavimus tai aš ir pirma ane Lašelį? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 09, 13:30)
Eee kadangi čia aš labiausiai atitinku reikalavimus tai aš ir pirma ane Lašelį?  cool.gif
Visada grazuolems pirmenybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 09, 12:35)
Visada grazuolems pirmenybe lotuliukas.gif

na nieko nepadarysi teks susitaikyti visom kitom su tuom ( beveik eilėraštis gavosi biggrin.gif)
Atsakyti

user posted image

dėl šitos foto, čia irgi photoshopo nemažai yra smile.gif

netgi rėmelis yra doh.gif o kaip žinia jis pasidaro naudojant phoshopą biggrin.gif
aš čia apie baltą rėmelį kalbu, o taip negalima, kaip skelbia fotokonkursų taisyklės nono.gif

Atsakyti
Тихо, бабы, все поедем... Rašot man į AŽ savo kontaktus, kai pasveiksiu nuo slogos, nusičiuptos nuo mažiaus, paderinsim laiką ir susitikimo vietą.
Ną, o į temą.... Visos nėštukės gražios, tik kitos nelabai vykusiai nufotografuotos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 09, 12:43)
user posted image

dėl šitos foto, čia irgi photoshopo nemažai yra  smile.gif

netgi rėmelis yra  doh.gif o kaip žinia jis pasidaro naudojant phoshopą  biggrin.gif
aš čia apie baltą rėmelį kalbu, o taip negalima, kaip skelbia fotokonkursų taisyklės  nono.gif

Aga, mano kažkada vieną paraišką vis atmesdavo, kol galiausiai dašuto paklaust, kame problema ir pasirodo būtent baltas rėmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 13:46)
Aga, mano kažkada vieną paraišką vis atmesdavo, kol galiausiai dašuto paklaust, kame problema ir pasirodo būtent baltas rėmas bigsmile.gif

įdomu pagal ką atrenka? g.gif kodėl vieniems galima dalyvauti su baltu rėmu, o kitiems negalima? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 09, 12:50)
įdomu pagal ką atrenka?  g.gif kodėl vieniems galima dalyvauti su baltu rėmu, o kitiems negalima? mastau.gif

nu juk rėmėjų konkursas , jiems svarbu reklama ir kuo daugiau foto , kai būna konkursas vietinis gal griežtesni reikalavimai? na man taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 09, 13:57)
nu juk rėmėjų konkursas , jiems svarbu reklama ir kuo daugiau foto , kai  būna konkursas vietinis gal griežtesni reikalavimai? na man taip atrodo...

bet juk taisyklės tai tos pačios, tiek reklaminiams konkursams, tiek saviems SM konkursams, atskirų reklaminių taisyklių juk nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 09, 12:59)
bet juk taisyklės tai tos pačios, tiek reklaminiams konkursams, tiek saviems SM konkursams, atskirų reklaminių taisyklių juk nėra  smile.gif

čia mums atrodo nėra biggrin.gif
psio tyliu nes ateis Rustė ir sakys kur Lera te į lankas nuvažiuojama laugh.gif
Atsakyti
Klausykit, o pildant anketą nėra kokio nors laukelio 'patvirtinu, kad nuotraukos autorystė - mano ir dalyvaudama su ja nepažeidžiu niekieno autorinių teisių'. Nes kai kurios akivaizdžiai profesionalių fotografų darbas, pagal braižą netgi galima nuspėti kieno, mano galva labai nesąžininga mamyčių-tėvelių, kurios pačios-patys stengėsi įamžinti gražias akimirkas. Nes čia tai - pasamdžiau, sumokėjau, autorius kažkas kitas, bet dalyvauju konkurse g.gif Net ir prieš autoriu negražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 09 balandžio 2010 - 13:09
Man irgi buvo kile minciu dalyvauti siame konkurse thumbup.gif bet gerai, kad cia pasiskaitinejau tai ir apsigalvojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 13:08)
Klausykit, o pildant anketą nėra kokio nors laukelio 'patvirtinu, kad nuotraukos autorystė - mano ir dalyvaudama su ja nepažeidžiu niekieno autorinių teisių'. Nes kai kurios akivaizdžiai profesionalių fotografų darbas, pagal braižą netgi galima nuspėti kieno, mano galva labai nesąžininga mamyčių-tėvelių, kurios pačios-patys stengėsi įamžinti gražias akimirkas. Nes čia tai - pasamdžiau, sumokėjau, autorius kažkas kitas, bet dalyvauju konkurse  g.gif Net ir prieš autoriu negražu.

Nėra. Bet kaži ar jis gelbėtų.... O jei pats autorius su savo profesionale dalyvauja?
Atsakyti