Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 11:32)
Ai pati nežinau, matyt nemiga savo daro biggrin.gif

Tai sakau, ir mane pavasaris veikia biggrin.gif

Turiu porą favoričių iš visų nuotraukyčių jau, bet laukiam dar daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 09, 10:40)
Tai sakau, ir mane pavasaris veikia biggrin.gif

Turiu porą favoričių iš visų nuotraukyčių jau, bet laukiam dar daugiau  ax.gif

Laiko dar daug, tai manau bus iš ko rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 10:32)
Tai galim organizuotis, ne bėda. mirksiukas.gif

VI-VA-VI, tikiuos Vilniuj gyveni? biggrin.gif

thumbup.gif sutarta
tiesa, man ir Kaune tinka jei ką lotuliukas.gif

Man ir jau yra pora gražių nuotraukyčių, bet kad konkuras vos pora dienų kaip prasidėjęs. Spėju, tikrai daug ir gražių nuotraukyčių bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 09 balandžio 2010 - 10:56
Ši nuotrauka, mano manymu, visai neturi estetinio vaizdo rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 09, 11:02)
Ši nuotrauka, mano manymu, visai neturi estetinio vaizdo rolleyes.gif

user posted image

Aga, visiškai prastai... Dar man nelabai, kur ligoninės palatoj, tokia nei šiokia, nei anokia... Yra ir dar pora nuotraukų, kurios man nelabai...
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 04 09, 10:55)
thumbup.gif  sutarta
tiesa, man ir Kaune tinka jei ką  lotuliukas.gif

Man ir jau yra pora gražių nuotraukyčių, bet kad konkuras vos pora dienų kaip prasidėjęs. Spėju, tikrai daug ir gražių nuotraukyčių bus

Čia man regis daugumos principu bus - jei VI-VA-VI Kaune, tai aš pas jus, o jei Vilniuj, tai tu pas mus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 11:32)
VI-VA-VI, tikiuos Vilniuj gyveni? biggrin.gif
As is Vilniaus mirksiukas.gif
Atsakyti
vos nepražiopsojau naujo konkurso bigsmile.gif aišku nieko naujo bet vis geriau nei kiaušinių žaisliukai biggrin.gif

kažkas fotosesijas nemokamas siūlo? bigsmile.gif gražių modėlių nereikia? cool.gif

aišku man visos nėštukes gražios , bet šita foto nesupykit autorė tai tik asmeniniam albumui tinkama smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 09, 11:58)
vos nepražiopsojau naujo konkurso  bigsmile.gif  aišku nieko naujo bet vis geriau nei kiaušinių  žaisliukai biggrin.gif

kažkas fotosesijas nemokamas siūlo?  bigsmile.gif  gražių modėlių nereikia?  cool.gif

aišku man visos nėštukes gražios , bet šita foto nesupykit autorė tai tik asmeniniam albumui tinkama  smile.gif
user posted image

Ne, nu šita nuotrauka.... Kiek žiūriu, tiek vis prasčiau ir prasčiau.. Net nelabai suprantu, ką pati autorė tokio joje įžvelgė, kad nusprendė konkursui pateikt?.... Tiek to.... Iš esmės juk netrukdo.

Lera, žinok labai reikia unsure.gif Man juk tobulint įgūdžius reikia gi kažkaip, negi vis savo katę kankinsiu tongue.gif Ji aišku pas mani fotogeniška, bet jau nusibodo biggrin.gif O vaikai jau ir taip neblogai gaunas. Dabar norėčiau gražių moteriškių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 09 balandžio 2010 - 12:07
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 13:05)
Lera, žinok labai reikia unsure.gif Man juk tobulint įgūdžius reikia gi kažkaip, negi vis savo katę kankinsiu tongue.gif Ji aišku pas mani fotogeniška, bet jau nusibodo biggrin.gif O vaikai jau ir taip neblogai gaunas. Dabar norėčiau gražių moteriškių bigsmile.gif

skaitydama mėlyną tekstą,jau planavau šaukt, kad ir aš noriu.
paskaičius raudonąją dalį suvokiau,kad tu manęs nenori laugh.gif laugh.gif laugh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 09, 12:07)

paskaičius raudonąją dalį suvokiau,kad tu manęs nenori laugh.gif laugh.gif laugh.gif cry.gif

Kam gi tu taip.... Tik prastas fotografas žvelgdamas per objektyvą mato negražią moterį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 09 balandžio 2010 - 12:09
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 09, 12:07)

o aš ir raudono teksto supratau aš kaip tik tinku bigsmile.gif sakyk kur ir kada, ir aš tavo , šiaip turiu gera fotografą su visa aparatūra namuose, ale nėra laiko jam dabar verysad.gif o taip jau norisi .. tai vnž imk mane biggrin.gif aš dabar Kaune, ale būnu ir Vilniui biggrin.gif o tu kadangi matau visoj Lietuvoj gyveni tai tau nėra skirtumo kur ane? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 09 balandžio 2010 - 12:22
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 13:05)
O as negrazi tiesa blush2.gif neesu labai fotogeniska blush2.gif tikiuosi tu padarysi man graziu nuotrauku kurias nebus gera parodyti thumbup.gif mirksiukas.gif
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 09, 13:07)

Stok i eile as pirma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 balandžio 2010 - 12:31