Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Emerencija @ 2010 04 22, 14:45)
o ką tu vadini "buitinę" ? Man asmeniškai ši foto ir yra "buitinė" tik nufotografuota manau yra pažengusio mėgėjo  smile.gif  bet ne fotografo darbas čia  smile.gif
Sorry, jei klystu  4u.gif

Čia buitinės:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir t.t.....
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 13:16)
Vidurinė tikrai ne buitinė tongue.gif

drinks_cheers.gif man irgi nebuitine visai,man atrodo net vaizdas dirbtinis
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 22, 17:19)
Čia buitinės:

reiškia, kiekvieno supratimas kitoks biggrin.gif man buitinės yra tos foto, kurios darytos mėgėjų arba pažengusių mėgėjų biggrin.gif bet ne profesionalų smile.gif
beje, tavo parodytos tikrai buitinės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(toosandra @ 2010 04 21, 21:52)
beje, jei kam nesunku, prabalsuokit už musų trijulę, gal pasiseks, nors nelabai tikiu iš tiek gausybės fotkių blush2.gif

balsavimas nuo rytojaus ax.gif

Gyvybės belaukiant...

! 
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.  
Atsakyti
QUOTE(toosandra @ 2010 04 21, 22:52)

o kuri ten ta foto buvo? g.gif
Atsakyti
šios dienos "žmonių" žurnale yra labai gražių D. Bosienės nėštumo nuotraukų. va tokių labiausiai trūksta - su mintim ir kokybiškų, kasdieniškų .....
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 22, 17:45)
o kuri ten ta foto buvo?  g.gif

nu foto nenurodė, bet prašymas balsuoti buvo wink.gif

draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan
Atsakyti
QUOTE(žiog(ien)ė @ 2010 04 22, 18:05)
šios dienos "žmonių"  žurnale yra labai gražių D. Bosienės nėštumo nuotraukų. va tokių labiausiai trūksta - su mintim ir kokybiškų, kasdieniškų .....

Manau, daugelis norėtų tokių foto (aš irgi smile.gif), bet reikia arba turėti pažįstamą profesionalų fotografą - šeimos draugą, arba tiesiog daug šlamančių.
Jei už valandą-dvi kainos svyruoja 200-300 lt ir daugiau tai, manau, tokia šeimos dienos "nesupozuotos kasdienybės" fotosesija kainuotų atitinkamai dvigubai-trigubai.

Atsakyti
Visos nuotraukos yra zavios , kiekviena savaip. Net apsiverkiau ziuredama, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Labai grazus konkursas.Gaila,kad jau negaliu dalyvauti
Atsakyti
Balsuodama tik dėl vienos nuotraukos buvau visiškai tikra - kur trys sesytės brolio laukia. Man joje tokia šiluma ir artumas... Kitas jau žiūrinėjau, lyginau.
Atsakyti
Labutis, o kur dungo nuotrauka kur mamyte vaika ant ranku laiko, tokia prie lango su zaliuzem?Atejau balsuoti ziu nebera?
Atsakyti