Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 21, 23:05)
Kaip profė, suteikiu tą teisę ir tamstai, tsakant įšventinu į profių gretas cool.gif Teip kad atsipalaiduok ir tegu komentarai liejasi laisvai biggrin.gif

Labai dėkoju, taip ir maniau, kad iš viso šito galima išpešt ką nors gero. bigsmile.gif Nuo šiol elgsiuos kaip profė.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 21, 22:42)
Pirmas vaikas:sūnus 2008 06 28

Antras vaikas:brolio laukiam birželi:)

thumbup.gif cia nesiskaito..galima bet ka ten parasyti mirksiukas.gif
gerai kad emocijos rimsta thumbup.gif saldziu sapnu profems ir ne..mamoms ir ne..nescioms ir ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Balsavau 4u.gif
Mano pasirinkimas mirksiukas.gif
first.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
user posted image
second.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
user posted image
third.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
user posted image

Visos nuotraukos ir mamytes nestuke.gif labai labai grazios thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 21 balandžio 2010 - 23:17
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 22:05)
Nu vat ir sakau, pilna piktu moteru, ziauruma... biggrin.gif
Del to, kad isreiskiama nuomone del avataro man nei silta nei salta, as tiesiog pries tai paskaiciau kaip apsizodziuojat mielosios kaip kates...bet nemanau, kad cia verta gilintis rolleyes.gif
O del isilavininimo, tai jei jau negiama kritika nuotraukai, tai ji turi buti pagrysta zmogaus, baigusio fotografija, o ne savo postringavimais, kas grazu, o kas ne. Visi mes turim savo skoni, tiesiog kirtikuojant butu gerai zinoti, kas ne taip pacioj fotografijoj, tarkim techniniuose dalykuose, norisi pagrindimo,  o ne siaip nepatinka, negrazu ir t.t.
Traumuojat nesciasias, kurios cia dalyvauja 4u.gif

drinks_cheers.gif
user posted image
As ne detektyve, bet kur fotografuota si foto (idomi aplinka)? Neapleidziau ispudis, kad maciau ja internete.... Bet, tikriausiai, klystu...
Atsakyti
1aš atidaviau balsus šioms:

user posted image

2nežinau kodėl, bet man ši moteris atrodo kaip amerikietė biggrin.gif

user posted image

3user posted image

buvo dar 4 kurioms norėjau atiduot balsus, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 21 balandžio 2010 - 23:40
[quote=hi smile.gif,2010 04 21, 21:29]
Žinot mieloji, nei jūs suprantat apie ką buvo kalba, nei jūs velkitės. O supratingumo pavyzdį galėsit rodyt tada kai kas nors jūsų nuotrauką į savo avatarą įsidės.
Nesiruošiu pakęsti užgauliojimo savo ar kitų adresu vien dėl to, kad viešai pasakiau, kad man nepatinka svetimų darbų vagystės. Na ir kas, kad ne konkurse, o "tik" avatare. Jei jums tai patinka, gal jūs pati apie savo "gražias vertybes" pamąstykit.

o varge ar jums nenusibodo! isidejau paprasciausia sau patikusia nuotrauka is google vaizdu nei as maniau apie vagyste nei man to reikia nepersudykite situacijos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sitas paveikslelis mano sunaus piestas nevarkit ir neieskokit autoriaus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
meduota ne manes gedos stulpe nera! bet del visa ko pasitikrink. Savo foto neisemiau.

jau prabalsavau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 22 balandžio 2010 - 06:48

user posted image

uz sita nebalsavau nes labai daug graziu foto, bet ji man taip pat labai patinka, mergyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai daug atsirado patinkančių ir tikrai šaunių foto bigsmile.gif

Mano pasirinkimas
1. user posted image
2. user posted image

Dėl trečios nesu tikra... kol kas neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti
balsus atidaviau:

"Vieną saulėtą vasaros vakarą...aš ir Adomas:)"

"Taip gerą ir ramu dviem, su sūneliu..."

"Poilsis dviese"

gaila, kad nebėr (?) tos, ant suoliuko kur nestuke.gif sėdi. pačios pirmos konkurse....
Atsakyti
Ir aš balsavau. Nuo pat pradžių patiko "Sustok, akimirka žavinga". Dar už "nėščiųjų jogą". Ir aišku už vieną iš belaukiančių stebuklo smile.gif ant svarstyklių.
Atsakyti
o bus kokie tarpiniai rezultatai skelbiami?
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 04 22, 09:02)
o bus kokie tarpiniai rezultatai skelbiami?

ne
Atsakyti