Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

Zavinga besilaukianti moteris smile.gif
user posted image

Man si mamyte truputi tokia deive biggrin.gif , visa spinduliuoja bigsmile.gif
user posted image

Balsuosiu thumbup.gif
user posted image

aaa ... verysad.gif ,as ir noriu i ta pieva bigsmile.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 21, 14:55)
[i]keista  unsure.gif
user posted image

vis kitokia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 21, 17:58)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 21:17)
net keista, kad cia tiek piktu ir nemandagiu moteru - mamu...
Turbut gyvenimas nemielas, ar siaip kandziotis prireike...labai negrazu, tokias turetu ismesti is forumo, nes gadinat nuotaikas ir kitiems zmonems, su savo komentarais...zmones deda nuotraukas pasidalinti kiekvienam savaip suvokiamu groziu, o ne tam, kad po to draskytu, tos, kurios kazi ar turi tam net reikiama isilavinima.... doh.gif

thumbup.gif Ir aš sakau - fuj, kaka. Niu niu niu bebe.gif

O mintis apie šalinimą iš forumo verta milijono. Visų, kurios masto realiai - ypač tų, kurios išties nusimano diskutuojamuose dalykuose.

Beje, jeigu tai būtų noras grožiu pasidalinti, tai būtų ne konkursas, o skyrelis "pasidalinkime grožiu". Bet juk konkursas - ir dalyvaujama jame siekiant pergalės, o ne "pasidžiaukime viena kitos talijos pokyčiais".

Į temą.

Mano favoritės:

Seksualioji.

Ramybė dviese.

Joga.
Atsakyti
smile.gif+2010 04 21, 21:29-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 21, 21:29)

Beje, kas yra "tam (kam?) reikiamas išsilavinimas"?

Nu bigsmile.gif , tai juk labai svarbuuuuu. Jei nesi mokslų daktaras- šalin iš forumo new_russian.gif
QUOTE(Tiesa @ 2010 04 21, 21:44)

O mintis apie šalinimą iš forumo verta milijono.

aga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 21, 21:53)
Nu bigsmile.gif , tai juk labai svarbuuuuu. Jei nesi mokslų daktaras- šalin iš forumo  new_russian.gif

oho... ph34r.gif
Atsakyti
Nu vat ir sakau, pilna piktu moteru, ziauruma... biggrin.gif
Del to, kad isreiskiama nuomone del avataro man nei silta nei salta, as tiesiog pries tai paskaiciau kaip apsizodziuojat mielosios kaip kates...bet nemanau, kad cia verta gilintis rolleyes.gif
O del isilavininimo, tai jei jau negiama kritika nuotraukai, tai ji turi buti pagrysta zmogaus, baigusio fotografija, o ne savo postringavimais, kas grazu, o kas ne. Visi mes turim savo skoni, tiesiog kirtikuojant butu gerai zinoti, kas ne taip pacioj fotografijoj, tarkim techniniuose dalykuose, norisi pagrindimo, o ne siaip nepatinka, negrazu ir t.t.
Traumuojat nesciasias, kurios cia dalyvauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 20:17)
Turbut gyvenimas nemielas, ar siaip kandziotis prireike...labai negrazu, tokias turetu ismesti is forumo, nes gadinat nuotaikas ir kitiems zmonems, su savo komentarais...zmones deda nuotraukas pasidalinti kiekvienam savaip suvokiamu groziu, o ne tam, kad po to draskytu, tos, kurios kazi ar turi tam net reikiama isilavinima.... doh.gif

drinks_cheers.gif

Žinot mieloji, nei jūs suprantat apie ką buvo kalba, nei jūs velkitės. O supratingumo pavyzdį galėsit rodyt tada kai kas nors jūsų nuotrauką į savo avatarą įsidės.
Nesiruošiu pakęsti užgauliojimo savo ar kitų adresu vien dėl to, kad viešai pasakiau, kad man nepatinka svetimų darbų vagystės. Na ir kas, kad ne konkurse, o "tik" avatare. Jei jums tai patinka, gal jūs pati apie savo "gražias vertybes" pamąstykit.

nesuprantu, kas Jus per zmogus unsure.gif doh.gif
Atsakyti
vieną foto lyg išėmė g.gif

Ruste, o tos narės su vogta foto nėr gėdos stulpe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 21 balandžio 2010 - 21:10
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 21:05)
Nu vat ir sakau, pilna piktu moteru, ziauruma... biggrin.gif
Del to, kad isreiskiama nuomone del avataro man nei silta nei salta, as tiesiog pries tai paskaiciau kaip apsizodziuojat mielosios kaip kates...bet nemanau, kad cia verta gilintis rolleyes.gif
O del isilavininimo, tai jei jau negiama kritika nuotraukai, tai ji turi buti pagrysta zmogaus, baigusio fotografija, o ne savo postringavimais, kas grazu, o kas ne. Visi mes turim savo skoni, tiesiog kirtikuojant butu gerai zinoti, kas ne taip pacioj fotografijoj, tarkim techniniuose dalykuose, norisi pagrindimo,  o ne siaip nepatinka, negrazu ir t.t.

Tai gal ir nuotraukų tegu nededa nei viena (-as), kurie fotografijos studijų ar bent kursų nėr baigę?.... g.gif

Mane galit traumuot, aš jau nebesilaukiu liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 20:17)

visiskai palaikau 100%mes cia dziaugtis nestumu susirinkom,o ne viena kita purvais drabstyti..o savo asmeninius santykius galima issiaiskinti per AZ o ne viesai nuotaika gadinti visoms..toks grazus ir tyras konkurselis wub.gif
Žinot mieloji, nei jūs suprantat apie ką buvo kalba, nei jūs velkitės. O supratingumo pavyzdį galėsit rodyt tada kai kas nors jūsų nuotrauką į savo avatarą įsidės.
Nesiruošiu pakęsti užgauliojimo savo ar kitų adresu vien dėl to, kad viešai pasakiau, kad man nepatinka svetimų darbų vagystės. Na ir kas, kad ne konkurse, o "tik" avatare. Jei jums tai patinka, gal jūs pati apie savo "gražias vertybes" pamąstykit.

unsure.gif suprantam mes viska,ne visos kvailutes kaip kai kuriems atrodo biggrin.gif pasivoge,nu ir ka pasaket..pasikeite..kame problema?neber problemos mirksiukas.gif nervukus susidedam i stalciu(cia taikau ne asmeniskai jums,o visoms)ir laukiam balsavimo pradzios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 21, 22:23)

Mane galit traumuot, aš jau nebesilaukiu liezuvis.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 22:05)
O del isilavininimo, tai jei jau negiama kritika nuotraukai, tai ji turi buti pagrysta zmogaus, baigusio fotografija, o ne savo postringavimais, kas grazu, o kas ne.

Būk gera parodyk mano rašytą čia neigiamą kritiką nuotraukai. Pakomentavo po bet kuo ir ... :]]] O jūs tą aną išsilavinimą turit, kad čia pasisakinėjat? Bo jei ne, kai neš visas kartu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 balandžio 2010 - 21:45
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 21, 22:05)

Oj, tik nemanipuliuokit jau smile.gif

QUOTE(alvyde @ 2010 04 21, 22:30)
mes cia dziaugtis nestumu susirinkom

Kokie šūkiai bigsmile.gif Vat ir neatspėjote. Čia besilaukiančiųjų fotokonkursas. Asmeniškai aš jau prisidžiaugiau savais nėštumais, šioje temoje džiaugiuosi gražiomis nuotraukomis 4u.gif
Atsakyti