Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 21, 10:25)
Tai greičiausiai pradžia. Juk nedėtų nenėščią nuotraką į nėštukių konkursą. Tikiuosi... biggrin.gif
Aš nematau net mažo doh.gif

aš tai matau rolleyes.gif juk pažiūrėk kokia ta moteris liektutė-veidas,rankos,kojos rolleyes.gif nėr iš kur būt pas ją šiaip pilvuko ir dar tokio apvalaus ir pan.
Atsakyti
Kiek nauju nuotrauka bigsmile.gif

as ketinu balsuoti uz sias (jei siandien neatsiras dar ko nors grazesnio)

user posted image

user posted image

ir kuria nors is situ :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 21 balandžio 2010 - 09:43
user posted image

Vaikutis mamos kopija smile.gif
Atsakyti

user posted image

sita man ir i aki krito biggrin.gif sveikinu sita mamyte pagaliau susilaukus sunelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 21, 10:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif aiskiausiai matosi nestukiskas pilvas...
Pas nenescias moteris atsigulus ant nugaros pilvas siaip tai idumba, o cia akivaizdziai matosi ir nemazas...  4u.gif
Beje, jei toks pilvas butu pas gulincia nesilaukiancia moteri, vertetu susidometi savo sveikata ir dieta...  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man net keista, kad kilo abejonių, ar ši moteris laukiasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2010 04 21, 09:44)
Iš naujų - dar viena foto į mano favoričių sąrašą (norisi tikėti, kad ne iš interneto "paimta").
Nes tuomet - ir nesupozuota, ir natūrali, kaip daugelis čia norėtų...
Tik pavadinimas galėtų būti originalesnis smile.gif
Štai ši:

user posted image

Labai graži nuotrauka. Labai.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 04 21, 11:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man net keista, kad kilo abejonių, ar ši moteris laukiasi... ax.gif

aš jei atsigulčiau taip, nors ir nesu nėščia, pas mane pilvas atrodytų, kaip 6 nėštumo mėnesį lotuliukas.gif todėl ir kilo abejonių mirksiukas.gif
Atsakyti
ko gero kokybės atžvilgiu prasčiausia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 21, 08:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif aiskiausiai matosi nestukiskas pilvas...
Pas nenescias moteris atsigulus ant nugaros pilvas siaip tai idumba, o cia akivaizdziai matosi ir nemazas...  4u.gif
Grazi nuotrauka

Beje, jei toks pilvas butu pas gulincia nesilaukiancia moteri, vertetu susidometi savo sveikata ir dieta...  doh.gif

drinks_cheers.gif

Aš irgi nė nesudvejojau, kad ten besilaukianti mamytė. Nu niekaip nepavykų tokio dailaus apvalaus pilvuko 'išlaušt' nesilaukiant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 21 balandžio 2010 - 11:56
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 21, 11:22)
aš jei atsigulčiau taip, nors ir nesu nėščia, pas mane pilvas atrodytų, kaip 6 nėštumo mėnesį  lotuliukas.gif todėl ir kilo abejonių  mirksiukas.gif

tikrai netikiu mirksiukas.gif šiaip atsigulus pilvas daug plokštesnis nei stovint atrodo, tad nemanau, kad gautųsi toks pilvukas, kad ir šiek tiek išsilenkus, kaip guli ta nėštukė ax.gif
Atsakyti
keista unsure.gif
user posted image

guminukai gražūs bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
patinka, nes rankos ne ant pilvuko
user posted image
Atsakyti