Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 08, 21:39)
Man si nuotrauka  labai grazi  wub.gif  4u.gif bet padaryta profesionalu ,o ne photoshopinta .

O profesionalai PS nenaudoja? lotuliukas.gif
Ir kodel esate tokia tikra, kad cia apseita be PS?
Bet kokiu atveju, tai skonio reikalas, bet nuotrauka man visiskai negyva, nemiela ir nesilta schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piene_66: 09 balandžio 2010 - 08:57
Šita užburia savo žaluma, jau taip jos pasiilgus, kad vis akį traukia smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 09 balandžio 2010 - 08:58
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 09 balandžio 2010 - 09:23
QUOTE(multti @ 2010 04 09, 08:55)
Nagi tikrai, juk tokia šilta ir miela nuotrauka... Bet išsiduoti nereikėjo, nes taisyklės yra taisyklės.

Velnias.... multi... Aš dar tikėjausi išgelbėt...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 08:04)
Saulele, jei kada prireiks - kreipkis, nereiks nei studijos, nei pinigų mirksiukas.gif
Super thumbup.gif dabar nuo mane ne pabeksi bigsmile.gif noriu seimos grazi nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 09:57)
Velnias.... multi... Aš dar tikėjausi išgelbėt...

Apie ką tu čia???? biggrin.gif
Atsakyti
Man tas kamputis irgi nesižiūri, ar ten žolė? Na, bet kairėje lyg jūra tamsi? Kaip turi atrodyti fototapetas? g.gif O jei natūrali gamta, tai dešiniąjame kampe taipogi turi būti ta pati spalva kaip ir kairėje (ar nors dalis), o dabar kontrastas, nebent ten koks kalnelis su žolyte. Ot, smalsu dabar. Beje, man labai graži ir išskirtinė nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 07:44)
Šita labai.... Tokias nuotraukas "skambančiomis" vadinu.
user posted image

Būtent tokias, nes nematau originalumo, daug kartų matyta idėja tiek užsienio tiek LT web puslapiuose... Anne Geddes viena pirmųjų (gal ir ne) šiuo stiliumi fotografuoja, bet jei įkelčiau nuorodas, tai jau būtų spamas, nes čia galima aptarinėti tik šio konkurso nuotraukas. Nepaisant to tikrai gražu thumbup.gif Beje, labai daili mamytė, labai graži nuotrauka. thumbup.gif Tas prigesininimas toks jaukus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 09, 09:27)
Būtent tokias, nes nematau originalumo, daug kartų matyta idėja tiek užsienio tiek LT web puslapiuose... Anne Geddes viena pirmųjų (gal ir ne) šiuo stiliumi fotografuoja, bet jei įkelčiau nuorodas, tai jau būtų spamas, nes čia galima aptarinėti tik šio konkurso nuotraukas. Nepaisant to tikrai gražu thumbup.gif Beje, labai daili mamytė, labai graži nuotrauka.  thumbup.gif Tas prigesininimas toks jaukus thumbup.gif  wub.gif

galėčiau ir LT tinklapį įmesti, kur tokio stiliaus foto daromos. thumbup.gif

Lašeli liūdnas - lauksim VI-VA-VI fotoreportažo thumbup.gif Mielai ir aš prisijungčiau pafotografuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 09, 08:41)
O profesionalai PS nenaudoja?  lotuliukas.gif
Ir kodel esate tokia tikra, kad  cia apseita be PS?
Bet kokiu atveju, tai skonio reikalas, bet nuotrauka man visiskai negyva, nemiela ir nesilta  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi si foto nekokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 09, 09:24)
Apie ką tu čia???? biggrin.gif

Ai pati nežinau, matyt nemiga savo daro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 04 09, 09:35)
galėčiau ir LT tinklapį įmesti, kur tokio stiliaus foto daromos.  thumbup.gif

Lašeli liūdnas - lauksim VI-VA-VI fotoreportažo  thumbup.gif  Mielai ir aš prisijungčiau pafotografuoti lotuliukas.gif

Tai galim organizuotis, ne bėda. mirksiukas.gif

VI-VA-VI, tikiuos Vilniuj gyveni? biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus konkurselis, nuostabios nuotraukeles wub.gif tokios visos siltos
man sita labai faina
http://www.supermama...p...&phid=19895 thumbup.gif
Atsakyti