Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

man irgi ta su aguonomis nepatinka, na nepatinka ir tiek smile.gif nemiela visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2010 04 20, 16:26)
nepatinka,kad galva nukirpta, kazkaip mieliau prie sirdies visas zmogaus kunas, o ne kaip kurios jo dalys

Bet Viktorijos Vaišvilaitės darbai, matyt, jums prie širdies? smile.gif . Avatare jūsų- jos darbas. Ten irgi- ne visas žmogaus kūnas. Taigi, kad nuotrauka patrauktų dėmesį, nebūtinas visas žmogaus kūnas, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 20, 16:59)
Bet Viktorijos Vaišvilaitės darbai, matyt, jums prie širdies? smile.gif . Avatare jūsų- jos darbas.

gal čia VV ją fotkino? unsure.gif Kitokiu atveju...žinokit labai nesmagu kai tavo darytą foto kažkas be tavo žinios panaudoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 balandžio 2010 - 16:41
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 20, 15:59)
Bet Viktorijos Vaišvilaitės darbai, matyt, jums prie širdies? smile.gif . Avatare jūsų- jos darbas. Ten irgi- ne visas žmogaus kūnas. Taigi, kad nuotrauka patrauktų dėmesį, nebūtinas visas žmogaus kūnas, ar ne? biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir dar mazinant iskraipytas kadras doh.gif

Atsakyti
Papildymas thumbup.gif

user posted image

Šita miela, bet man norėtųsi galvos.. ax.gif

Ir su rudeniniais lapais.. Galėjo būt super nuotrauka, bet man kažkas nelimpa - ar tai poza, ar veido išraiška (nusigandusi ar išgasdinta g.gif )

Atsakyti
O mano favoritės šios:

user posted image

user posted image

Taip pat pritarčiau, kad nuotrauką laimėtoją rinktų ne forumietės, o speciali SM komisija - kaip ir rašinių konkursus.
Bet esmė čia yra konkurso užsakovo reklaminėje kampanijoje, taigi, yra kaip yra. LIAUDIS balsuoja biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 20 balandžio 2010 - 17:11
QUOTE(Aidulia @ 2010 04 20, 16:59)

taip man labai grazios jos nuotraukos ir sita labai grazi, bet butu dar grazesne jei galva butu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2010 04 20, 17:39)
drinks_cheers.gif  Ir dar mazinant iskraipytas kadras doh.gif

nu jo papiratinau, bet abejoju ar jusu atvartai ir paciu fotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2010 04 20, 18:29)
nu jo papiratinau, bet abejoju ar jusu atvartai ir paciu fotkinti  ax.gif

Mano pačios. Aidulios, c-girl gali būt taip pat. O dedant svetimą foto šiaip reikėtų dairytis į tas, kurias autorius sutinka laisvai dalintis (free). Galų gale jau pateikiamus kaip avatarus paveikslėlius spec. saituose. Kaži ar su šia yra būtent taip.
Smagu kai foto vertinamos, bet nelabai smagu būna, kai pamatai, kad kažkas kažkur ją naudoja be tavo žinios ar išreikšto sutikimo tai daryt tau nežinat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 balandžio 2010 - 17:56
smile.gif+2010 04 20, 17:36-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 20, 17:36)
gal čia VV ją fotkino?  unsure.gif Kitokiu atveju...žinokit labai nesmagu kai tavo darytą foto kažkas be tavo žinios panaudoja.

QUOTE(c-girl @ 2010 04 20, 17:39)
drinks_cheers.gif  Ir dar mazinant iskraipytas kadras doh.gif

Taip, mergaitės, negi nepamenat? smile.gif Aš mėgstu V.V darbus, jie įsimenantys.
Štai http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page=

O dėl panaudojimo avatare, tai na, mažų mažiausia negražu, neetiška. Kaip supratau, avataro savininkė puikiai žinojo autorę, tai, kad ji lietuvė, galėjo atsiklausti leidimo naudoti jos darbą ( šiaip kiek sugebėjau ,paieškojau, tai greičiausiai darbas yra paimtas tiesiai iš kūdros, taigi autorystė- aiški). Pamenu, keletą kartų, kai buvo nuvogę mano šuniukų nuotraukas, vieną net kažkokios šunų rūbų mezgyklos "veidu" padarę doh.gif . Nerealiai supykau. Ir supykau ne todėl, kad nuvogė, o todėl, kad tamsino, keitė foną, šlykščiai apkarpė. Na, teko nesmarkiai susibarti ax.gif
Papildyta:
bet abejoju ar jusu atvartai ir paciu fotkinti  ax.gif

neabejok tongue.gif
Papildyta:
taip man labai grazios jos nuotraukos ir sita labai grazi, bet butu dar grazesne jei galva butu 4u.gif

persiprašau, bet dabar pratrūksiu unsure.gif . Vat imk pati ir nufotografuok gražiau. O ne pavogusi žinomo fotografo nuotrauką, išdarkiusi ją, dar ir kritikuoti. Galvos, mat pritrūko doh.gif . Tai prašau- padaryk geriau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
greit balsuosim user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 20, 17:47)

1. Šita miela, bet man norėtųsi galvos..  ax.gif
2. Galėjo būt super nuotrauka, bet man kažkas nelimpa - ar tai poza, ar veido išraiška (nusigandusi ar išgasdinta g.gif )

Tai jums galvų reikia, duoda, tada išraiška netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
ui, šita foto man šalta labai
user posted image
Papildyta:
šita graži wub.gif
user posted image
Papildyta:
gaila, kad didžioji sesė neryški sad.gif
user posted image
Atsakyti