Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 04 19, 10:51)
Ir parodysiu visai kitokią nėščiosios fotografiją, kuri man kol kas yra tobuliausia iš apskritai matytų. Tiesiog, kad iliustruoti, kad galima ir kitaip. Tiesa, net negaliu pasakyti, ar čia nėščiosios fotografija, gal greičiau mergaitės? Tai yra fotografo profesionalumas sustabdyti gyvenimo akimirką, gal ji ir surežisuota, bet man neįdomu, tai tiesiog ištrauka iš besilaukiančios mamtytės dienos. Fotografė Stephanie Rausser.

user posted image

Jeiiiii!!! Idejai mano mylimiausia nestumo nuotrauka drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 10:18)
Man ši lieka favorite thumbup.gif  wub.gif
tokia graži, elegantiška, brandi moteris, sukurianti tokią visomis prasmėmis gerą aurą, kad puikiai pasirūpins gyvenime tiek savimi, tiek vaiku smile.gif man būtent gražiausia, kai mamomis tampa tokios moterys, o ne dar visai pyplės ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=19990

O man ji pernelyg butaforinė. Tokia na, nežinau, dirbtinė. Nors moteris joje išties daili smile.gif

Super Stephanie Rausser nuotraukėlė thumbup.gif
Kažkada kalėdiniame konkurse aš panaudojau Anne Geddes darytą nuotrauką kaip pavyzdį ir ją Rustė traktavo kaip spamą, neva šioje temoje galima aptarinėti tik su konkusu susijusias nuotraukas. cool.gif O dabar, žiūriu, jau galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 19, 16:32)
Neturiu nieko pries ta nuotrauka, nei pries moteri joje.
Bet toks paciai pasiulymas  - jei neturit ka parasyti, tai nerasykit visai, arba bent jau pries rasydama, pagalvokite, ka rasote  lotuliukas.gif  Nes dabar "pirma parasau, o paskui pagalvoju"....
Isties oras geras - iseitumete pasivaikscioti uzuot jaunus zmones brandziais vadinusi  lotuliukas.gif

Beje - parasei nesamone, gavai atsaka (visai ji nebrandi, o jauna moteris)  ir pataisyma (apie amziu gimdanciu).. Nesuprantu, kas blogai?  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

aš kalbu apie teorišką mano nuomonę brandą vaikams, proto bokšte tu dydysis ir atsipalaidavęs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2010 04 19, 21:04)
O man ji pernelyg butaforinė. Tokia na, nežinau, dirbtinė. Nors moteris joje išties daili smile.gif

tai va ir kabina tas dailumas ir norisi balsuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 19, 21:04)

Super Stephanie Rausser nuotraukėlė thumbup.gif
Kažkada kalėdiniame konkurse aš panaudojau Anne Geddes darytą nuotrauką kaip pavyzdį ir ją Rustė traktavo kaip spamą, neva šioje temoje galima aptarinėti tik su konkusu susijusias nuotraukas.  cool.gif O dabar, žiūriu, jau galima thumbup.gif

Tai atsiprašau už spama. 4u.gif Nors tiesa pasakius nemanau, mad prispaminau daugiau nei kitos diskutuojančios apie tinkamą amžių nėštumui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 21:16)
aš kalbu apie teorišką mano nuomonę brandą vaikams, proto bokšte tu dydysis ir atsipalaidavęs lotuliukas.gif

jei išsitaisytum klaidas ir sudėtum skyrybos ženklus, galbūt ir sakinys suprantamas būtų mirksiukas.gif
Bet tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
Pupeliuk, o kuri iš konkursui pateiktų nuotraukų, tavo nuomone verta dėmesio? Man išties įdomu smile.gif

QUOTE(A.Š. @ 2010 04 19, 21:18)
jei išsitaisytum klaidas ir sudėtum skyrybos ženklus, galbūt ir sakinys suprantamas būtų  mirksiukas.gif
Bet tiek to  irnesakyk.gif

Liaukitės pešiotis..... Nemanau, kad čia kažkam įdomu, kurios IQ aukštesnis, tad atvėskit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 20 balandžio 2010 - 07:39
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 20, 08:37)
Pupeliuk, o kuri iš konkursui pateiktų nuotraukų, tavo nuomone verta dėmesio? Man išties įdomu smile.gif

Na parodysiu, kurios mano manymu kokybiškos ir gražiai nufotografuotos. Šiaip bendrai nesu mėgėja šio žanro, tiesiog nematau prasmės tokiose fotosesijose, bet čia tik mano visiškai asmeninė nuomonė nieko bendra neturinti vertinant nuotraukas, tai subjektyviai vertint visai negaliu, bet vertinu kiek galima objektyviau smile.gif
[attachmentid=197031]
[attachmentid=197032]
[attachmentid=197033]
[attachmentid=197036]
[attachmentid=197035]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 balandžio 2010 - 08:23
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 04 20, 08:22)
Na parodysiu, kurios mano manymu kokybiškos ir gražiai nufotografuotos. Šiaip bendrai nesu mėgėja šio žanro, tiesiog nematau prasmės tokiose fotosesijose, bet čia tik mano visiškai asmeninė nuomonė nieko bendra neturinti vertinant nuotraukas, tai subjektyviai vertint visai negaliu, bet vertinu kiek galima objektyviau smile.gif

Įdomus požiūris smile.gif O pasirinkimui pritariu smile.gif Ačiū, kad pasidalinot smile.gif
Atsakyti
[attachmentid=197033]

Mano favoritė kol kas vis dar ši, o dėl kitų dviejų balsų bus sunku apsispręst smile.gif
Atsakyti
dar vienas konkursas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
čia kaip supratau fotopastelės darbas smile.gif
na bet jei ir klystu, man jis super - myliu aguonas wub.gif

išties yra gražių nuotraukų, gaila tik ne visos kokybiškos, kai kurias aptvarkius geriau atrodytų.
labai keista kai konkuruoja fotomenininkų ir buitinių foto darbai smile.gif

na, bet žiūrėsim kas daugiau draugų turi hihihi.gif kaip visada SM irnesakyk.gif
geriau jau tų konkursų lauretus rinktų patys konkursų organizatoriai, na ir viena aišku būtų publikos nominacija, nes čia juk forumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 20 balandžio 2010 - 14:30

geriau jau tų konkursų lauretus rinktų patys konkursų organizatoriai[/u], na ir viena aišku būtų publikos nominacija, nes čia juk forumas smile.gif

vat pritariu sitai nuomonei drinks_cheers.gif

o sitoje foto su aguonom nepatinka,kad galva nukirpta, kazkaip mieliau prie sirdies visas zmogaus kunas, o ne kaip kurios jo dalys, bet mintis ir spalviskai labai grazu, del originalumo nesutinku, nes foto pievoje, tai jau darosi panasu i foto su paklodemis, norejau pasakyti nera naujiena.
Atsakyti