Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

Peržiūrėjau ir aš konkursėlio nuotraukas. Konkursas tikrai gražus wub.gif Laukimas visgi tikrai stebuklingas wub.gif

Na nemažai čia diskutuojančių užsimena apie neoriginalias nuotraukas - nelabai suprantu kokio originalumo jūs tokiam konkurse norit? Juk pats nėščiųjų fotografijos žanras ir yra tam, kad įamžintum laukimo akimirką ir tai standartiškai suprantama kaip svajingas veidas, rankos sudėliotos ant pilvo, tarsi jis ir taip nesimatytų, dar koki nors batukai ar kiti būsimo vaikelio drabužėliai.. kiti gi nori įamžinti pasikeitusias moters linijas, tai irgi standartiškai sprendžia įvyniodami moteris į paklodes, keldami palaidines ir pan.. Čia originalumo tikrai nebus, nebent kadras bus iš tiesų padarytas natūraliai arba fotografas bus ypatingai profesionalus tokį natūralų kadrą padaryti. O ir pagalvokit, jei eitumėte pas fotografą, ir fotografuotumėtės, ar tarkim ko nors prašytumėte nufotografuoti - kokio rezultato norėtumėte? Manau, kad savo vaizduotėje ir gautumėt lygiai tą patį vaizdą kokį aprašiau, na įvilktą į vienokį ar kitokį pavidalą, bet galutiniame rezultate bus tas pats - arba pilvo nuotrauka (aptaisyta taip, kaip fantazija neša) arba svajingumo perteikimas (irgi surežisuota kaip tik nori, tarkim įtraukiant į tai tėvelius ar brolius/seses). Nerašau, kad tai yra blogai, tiesiog, toki stereotipai ir bėdavoti, kad originalumo trūksta, tikrai nematau reikalo. Tiesiog koks žanras, toks ir konkursas.

O šiaip tai bendrai pasigendu kokybiškų ir estetiškų nuotraukų. Kad ir be fantazijos. Kažkaip atrodo kad aplink visi tik ir fotkina gerais aparatas, prisisteigė visokių namudinių studijų, o fotografijų kokybė pasiliko toje pačioje vietoje. Visgi tai yra fotokonkursas ir pakankamai nemažai nuotraukyčių tikrai prastos. Toks nuostabus laikotarpis mamai, tikiu kad jį norisi įamžinti, kad ir pačiai turėti nuotraukų, bet ar norėsis neestetiškas nuotraukas vėliau žiūrėti, savo vaikam rodyti? ir dar dėti į FOTOKONKURSĄ?.. Vos keletas yra tikrai kokybiškų nuotraukų.

Pabambėjau. Va tongue.gif

Ir parodysiu visai kitokią nėščiosios fotografiją, kuri man kol kas yra tobuliausia iš apskritai matytų. Tiesiog, kad iliustruoti, kad galima ir kitaip. Tiesa, net negaliu pasakyti, ar čia nėščiosios fotografija, gal greičiau mergaitės? Tai yra fotografo profesionalumas sustabdyti gyvenimo akimirką, gal ji ir surežisuota, bet man neįdomu, tai tiesiog ištrauka iš besilaukiančios mamtytės dienos. Fotografė Stephanie Rausser.

user posted image
Atsakyti
perzvelgiau nuotraukas ir pavadinimus. na fotke su cinkeliu bet pavadinimas..... stebuklo belaukiant gal kas treciam pavadinime. negi grazu kadra padaryti yra lengviau nei sugalvoti pavadinima uzuot uzrasius ta banalu: Stebuklo belaukiant g.gif
Atsakyti
[quote=Vicious Vici,2010 04 19, 11:18]
Man ši lieka favorite thumbup.gif wub.gif
tokia graži, elegantiška, brandi moteris, sukurianti tokią visomis prasmėmis gerą aurą, kad puikiai pasirūpins gyvenime tiek savimi, tiek vaiku smile.gif man būtent gražiausia, kai mamomis tampa tokios moterys, o ne dar visai pyplės ax.gif

na cia galima butu gincytis del jusu komentaru, ne nuo amziaus,o nuo auklejimo ir kokioje seimoje ar aplinkoje zmogus uzauges priklauso supratimas apie seima ir vaikus.
kalbant apie amziu manau vaikams tikrai smagiau augti su jaunatviskais tevais 4u.gif

man labai grazi foto, kur mama su dukryte su ausytem peliuko wub.gif , realiai visos daugmaz mielos sirdziai, tokia nostalgija uzpludo...................., o jei kuri ir nelabai patiko tikrai nekomentuosiu tongue.gif , ne modeliu konkursas cia nestuke.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 04 19, 09:51)
Fotografė Stephanie Rausser.

user posted image

Labai graži wub.gif Aš bent jau tą ir turėjau omeny sakydama, kad trūksta fantazijos fotografams. Viskas pagal tą patį štampą.

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 11:18)
Man ši lieka favorite thumbup.gif  wub.gif
tokia graži, elegantiška, brandi moteris, sukurianti tokią visomis prasmėmis gerą aurą, kad puikiai pasirūpins gyvenime tiek savimi, tiek vaiku smile.gif man būtent gražiausia, kai mamomis tampa tokios moterys, o ne dar visai pyplės ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=19990

lotuliukas.gif brandi lotuliukas.gif Brandi tai kiek? 25? 30?
Taip drasiai nevadinciau sios moters brandzia, nes tai skamba, lyg jau butu 45 biggrin.gif
galima ir izeisti mirksiukas.gif
Is sios nuotraukos neimanoma nuspeti amziaus - gal zmogus susukuotas ir padazytas specialiai taip, kad atrodytu vyresnis...nors man pvz, moteris neatrodo nei brandi, nei vyresne, o kokiu 28 metu...

Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 19, 13:36)
lotuliukas.gif  brandi  lotuliukas.gif  Brandi tai kiek? 25? 30?
Taip drasiai nevadinciau sios moters brandzia, nes tai skamba, lyg jau butu 45 biggrin.gif
galima ir izeisti  mirksiukas.gif
Is sios nuotraukos neimanoma nuspeti amziaus - gal  zmogus susukuotas ir padazytas specialiai taip, kad atrodytu vyresnis...nors man pvz, moteris neatrodo nei brandi, nei vyresne, o kokiu 28 metu...

nu bet ne 20 doh.gif kai pati dar vaikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 10:18)
Man ši lieka favorite thumbup.gif  wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=19990

na skonio reikalas,man si foto nepatinka ax.gif

QUOTE(Taistė @ 2010 04 19, 11:44)
Labai graži wub.gif  Aš bent jau tą ir turėjau omeny sakydama, kad trūksta fantazijos fotografams. Viskas pagal tą patį štampą.

nereali sita foto wub.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 13:38)

nu cvia galima butu daug diskutuoti smile.gif
anksciau kaip tik gimdydavo vaikus, 20 /25m,nes jau nuo 25metu vos ne senmerge skaitydavosi smile.gif ,cia dabar pasikeite viskas, i senatve kaip sakant gimdo rolleyes.gif
manau jauna mama super wub.gif ,aisku nesakau,kad reikia gimdyti 15/18h doh.gif
o poziuris i gyvenima,bei vaika,tikrai ne nuo amziaus priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 14:38)

Tai kad lietuvoje 2008 vidutinis gimdanciu moteru amzius buvo 28 metai.
Tai jusu vadinamas "brandumas" yra daug daznesnis reiskinys, nei paaugle motina lotuliukas.gif
P.S. duomenys is LR Statistikos departamento mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.Š.: 19 balandžio 2010 - 14:23
man tai pati paciausia wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=19999
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 19, 15:22)
Tai kad lietuvoje 2008 vidutinis gimdanciu moteru amzius buvo 28 metai.
Tai jusu vadinamas "brandumas" yra daug daznesnis reiskinys, nei paaugle motina  lotuliukas.gif
P.S. duomenys is LR Statistikos departamento  mirksiukas.gif

bože, bože, parodyk pirštą ir prie to prikibs ir dar statistiką išves doh.gif lotuliukas.gif
atsipalaiduok, saulė šviečia mirksiukas.gif nepatinka tau ta moteris, tai nežiūrėk, aš nežiūri į kitas, kurios man nepatinka, bet ko čia ginčytis dėl mano parašyto posto, tai nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 19, 15:59)
bože, bože, parodyk pirštą ir prie to prikibs ir dar statistiką išves doh.gif  lotuliukas.gif
atsipalaiduok, saulė šviečia mirksiukas.gif nepatinka tau ta moteris, tai nežiūrėk, aš nežiūri į kitas, kurios man nepatinka, bet ko čia ginčytis dėl mano parašyto posto, tai nesuprantu lotuliukas.gif

Neturiu nieko pries ta nuotrauka, nei pries moteri joje.
Bet toks paciai pasiulymas - jei neturit ka parasyti, tai nerasykit visai, arba bent jau pries rasydama, pagalvokite, ka rasote lotuliukas.gif Nes dabar "pirma parasau, o paskui pagalvoju"....
Isties oras geras - iseitumete pasivaikscioti uzuot jaunus zmones brandziais vadinusi lotuliukas.gif

Beje - parasei nesamone, gavai atsaka (visai ji nebrandi, o jauna moteris) ir pataisyma (apie amziu gimdanciu).. Nesuprantu, kas blogai? lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.Š.: 19 balandžio 2010 - 15:35
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 19, 15:22)
na skonio reikalas,man si foto nepatinka  ax.gif
Tiesa sakant vienintele nuotrauka kuria man irgi nepatinka smile.gif ji man labai salta,atstumancia verysad.gif
Atsakyti