bet tai suprasčiau, kad konkursas kokios gamtos tematika, jei gyveni kokiam šiukšlyne-lūšnyne ir niekur nebuvai, nefotkinai, neturi ką parodyti, o kiti tik ir deda gražiausius pasaulio kampelius, gal ir gali sugriešyti ir iš neto gražų vaizdą ištraukti, betgi SM tokie asmeniški konkursai, tai vaikų, tai nėštukių, tai koks turi būti kvailokas žmogus, kad kišti svetimus nu ką jam džiaugsmas, kad laimėtų kažkieno, ne jo pilvas ar vaikas? juk prizai tik simboliniai, ne kokios kelionės aplink pasaulį kažkokiam kvailam naivumui ir nevykėliškumui nėr ribų
QUOTE(Alexso @ 2010 04 16, 14:29)
Turbūt dauguma pagalvoja, kad norėtųsi kokią savo mielą buitinę nuotrauką čia įkelti, bet negalės niekaip su jau pateiktomis konkuruoti. Aišku dėl to nebesiunčia jokių nuotraukų. Aš pvz. ilgai svarsčiau, ar reikia man su savo nuotrauka konkurse sudalyvauti. Fotografuota mano vyro, ne menininko kokio, vis mano "pareguliuota" . Gal ir nieko kokybės atžvilgiu, ir šiaip miela ir gražu širdžiai, bet atsiranda daug daug "bet", tada ir praeina noras dalyvauti konkurse.
manau dauguma suabejoja bet svarbu sudalyvauti,ne laimeti as irgi abejojau..bet dalyvauti smagu
Labai graži mamytė, bet tos užuolaidos man viską gadina Be to, pirmą kartą skaitydama pagalvojau kad klaida pavadinime, bet dabar galvoju - gal visgi yra toks vardas? Leyla? Su y?
QUOTE(pandora_papuosalai @ 2010 04 18, 08:19)
grazus konkursas ir foto labai mielos
tavo reklama irgi
QUOTE(Alexso @ 2010 04 16, 13:29)
Turbūt dauguma pagalvoja, kad norėtųsi kokią savo mielą buitinę nuotrauką čia įkelti, bet negalės niekaip su jau pateiktomis konkuruoti. Aišku dėl to nebesiunčia jokių nuotraukų.
Gerai, kad aš impulsyvi Pirmiausiai padarau, paskui pagalvoju. Tai va ir dabar, įdėjau foto ir net negalvoju, kad bus jeigu gausiu kritikos, man svarbiausiai, kad ta foto man pati pati pati šilčiausia ir jausmingiausia, nors ir paprasta buitinė nuotrauka. Gal kas nors irgi tai pajus, o jeigu ne, tai koks skirtumas, kiekvienas mes turime savo nuomonę.
QUOTE(Keiti @ 2010 04 18, 15:48)
Gerai, kad aš impulsyvi Pirmiausiai padarau, paskui pagalvoju. Tai va ir dabar, įdėjau foto ir net negalvoju, kad bus jeigu gausiu kritikos, man svarbiausiai, kad ta foto man pati pati pati šilčiausia ir jausmingiausia, nors ir paprasta buitinė nuotrauka. Gal kas nors irgi tai pajus, o jeigu ne, tai koks skirtumas, kiekvienas mes turime savo nuomonę.
vat būtent kaip Dž. Butkutė sakė "Aš ne doleris,kad visiems patikčiau". tai ir čia taip-kai kam vulgaru,kai kam gražu kai kam visiškas šėėė,o kai kam kaip tik gražu Bet-jei žmogus visai nelagi priimti kritikos-tai jau geriau nedalyvaut,nes tikrai nebus taip,kad visi pasakyskad tavo foto superinė
Graži, bet pernelyg sumažinta. Keista konkursui tokią nuotrauką pateikt
Labai jau tamsi. Man rodos kūdikio gimimas toks šviesus laikotarpis - o čia tamsumoj tėveliai
QUOTE(Taistė @ 2010 04 18, 20:31)
Labai jau tamsi. Man rodos kūdikio gimimas toks šviesus laikotarpis - o čia tamsumoj tėveliai
yra fotografų,kurie daro tokias tamsias foto- ,vakų, vestuvių ir t.t. Čoa fotografo stilius matyt
QUOTE(Taistė @ 2010 04 18, 20:31)
O man visai nieko žiūrisi tokios tamsios, tokia prieblanda, paslaptingumas, tarsi kūdikėlio pilvely aplinka...
atrodo,lyg vestuviu diena fotkinta
aha ,miegojimui spec blisuke uzkele
per daug apnuoginta
sita butu man labai grazi,jaigu bliuske nebutu uzkelta
aha ,miegojimui spec blisuke uzkele
per daug apnuoginta
sita butu man labai grazi,jaigu bliuske nebutu uzkelta
Man ši lieka favorite
tokia graži, elegantiška, brandi moteris, sukurianti tokią visomis prasmėmis gerą aurą, kad puikiai pasirūpins gyvenime tiek savimi, tiek vaiku man būtent gražiausia, kai mamomis tampa tokios moterys, o ne dar visai pyplės
http://www.supermama...p...&phid=19990
tokia graži, elegantiška, brandi moteris, sukurianti tokią visomis prasmėmis gerą aurą, kad puikiai pasirūpins gyvenime tiek savimi, tiek vaiku man būtent gražiausia, kai mamomis tampa tokios moterys, o ne dar visai pyplės
http://www.supermama...p...&phid=19990