Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

bet tai suprasčiau, kad konkursas kokios gamtos tematika, jei gyveni kokiam šiukšlyne-lūšnyne ir niekur nebuvai, nefotkinai, neturi ką parodyti, o kiti tik ir deda gražiausius pasaulio kampelius, gal ir gali sugriešyti ir iš neto gražų vaizdą ištraukti, betgi SM tokie asmeniški konkursai, tai vaikų, tai nėštukių, tai koks turi būti kvailokas žmogus, kad kišti svetimus g.gif nu ką jam džiaugsmas, kad laimėtų kažkieno, ne jo pilvas ar vaikas? juk prizai tik simboliniai, ne kokios kelionės aplink pasaulį lotuliukas.gif kažkokiam kvailam naivumui ir nevykėliškumui nėr ribų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 04 16, 14:29)
Turbūt dauguma pagalvoja, kad norėtųsi kokią savo mielą buitinę nuotrauką čia įkelti, bet negalės niekaip su jau pateiktomis konkuruoti. unsure.gif  Aišku dėl to nebesiunčia jokių nuotraukų. Aš pvz. ilgai svarsčiau, ar reikia man su savo nuotrauka konkurse sudalyvauti. g.gif  Fotografuota mano vyro, ne menininko kokio, vis mano "pareguliuota" lotuliukas.gif . Gal ir nieko kokybės atžvilgiu, ir šiaip miela ir gražu širdžiai, bet atsiranda daug daug "bet", tada ir praeina noras dalyvauti konkurse. verysad.gif

manau dauguma suabejoja ax.gif bet svarbu sudalyvauti,ne laimeti biggrin.gif as irgi abejojau..bet dalyvauti smagu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Labai graži mamytė, bet tos užuolaidos man viską gadina blush2.gif Be to, pirmą kartą skaitydama pagalvojau kad klaida pavadinime, bet dabar galvoju - gal visgi yra toks vardas? Leyla? Su y? g.gif
Atsakyti
o ko jam tokiam nebūt

http://www.thinkbaby...meaning/0/Leyla
Atsakyti
QUOTE(pandora_papuosalai @ 2010 04 18, 08:19)
grazus konkursas  ir foto labai mielos wub.gif

tavo reklama irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 04 16, 13:29)
Turbūt dauguma pagalvoja, kad norėtųsi kokią savo mielą buitinę nuotrauką čia įkelti, bet negalės niekaip su jau pateiktomis konkuruoti. unsure.gif  Aišku dėl to nebesiunčia jokių nuotraukų.

Gerai, kad aš impulsyvi biggrin.gif Pirmiausiai padarau, paskui pagalvoju. Tai va ir dabar, įdėjau foto ir net negalvoju, kad bus jeigu gausiu kritikos, man svarbiausiai, kad ta foto man pati pati pati šilčiausia ir jausmingiausia, nors ir paprasta buitinė nuotrauka. Gal kas nors irgi tai pajus, o jeigu ne, tai koks skirtumas, kiekvienas mes turime savo nuomonę. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 18 balandžio 2010 - 14:49
QUOTE(Keiti @ 2010 04 18, 15:48)
Gerai, kad aš impulsyvi biggrin.gif Pirmiausiai padarau, paskui pagalvoju. Tai va ir dabar, įdėjau foto ir net negalvoju, kad bus jeigu gausiu kritikos, man svarbiausiai, kad ta foto man pati pati pati šilčiausia ir jausmingiausia, nors ir paprasta buitinė nuotrauka. Gal kas nors irgi tai pajus, o jeigu ne, tai koks skirtumas, kiekvienas mes turime savo nuomonę. wink.gif

vat būtent drinks_cheers.gif kaip Dž. Butkutė sakė "Aš ne doleris,kad visiems patikčiau". tai ir čia taip-kai kam vulgaru,kai kam gražu smile.gif kai kam visiškas šėėė,o kai kam kaip tik gražu smile.gif Bet-jei žmogus visai nelagi priimti kritikos-tai jau geriau nedalyvaut,nes tikrai nebus taip,kad visi pasakyskad tavo foto superinė smile.gif
Atsakyti
user posted image
Graži, bet pernelyg sumažinta. Keista konkursui tokią nuotrauką pateikt g.gif

user posted image
Labai jau tamsi. Man rodos kūdikio gimimas toks šviesus laikotarpis - o čia tamsumoj tėveliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 18, 20:31)
user posted image
Labai jau tamsi. Man rodos kūdikio gimimas toks šviesus laikotarpis - o čia tamsumoj tėveliai  g.gif

yra fotografų,kurie daro tokias tamsias foto- nestuke.gif ,vakų, vestuvių ir t.t. Čoa fotografo stilius matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 18, 20:31)
Labai jau tamsi. Man rodos kūdikio gimimas toks šviesus laikotarpis - o čia tamsumoj tėveliai  g.gif

O man visai nieko žiūrisi tokios tamsios, tokia prieblanda, paslaptingumas, tarsi kūdikėlio pilvely aplinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
atrodo,lyg vestuviu diena fotkinta
user posted image

aha ,miegojimui spec blisuke uzkele rolleyes.gif

user posted image

per daug apnuoginta schmoll.gif

user posted image

sita butu man labai grazi,jaigu bliuske nebutu uzkelta
user posted image
Atsakyti
Man ši lieka favorite thumbup.gif wub.gif
tokia graži, elegantiška, brandi moteris, sukurianti tokią visomis prasmėmis gerą aurą, kad puikiai pasirūpins gyvenime tiek savimi, tiek vaiku smile.gif man būtent gražiausia, kai mamomis tampa tokios moterys, o ne dar visai pyplės ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=19990
Atsakyti