Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 15, 11:59)
g.gif:
kaip sita suprasti/ ?
Kam priklauso autoriaus teisės į fotografiją?

Paprastai - fotografui, išskyrus atvejus, kai fotografas fotografuoja vykdydamas savo darbines funkcijas. Tokiu atveju turtinės autorių teisės į fotografiją priklauso darbdaviui, o neturtinės - fotografui.

as supratau,kad pvz moku uz fotosesija,esu kaip darbdavys?  g.gif tokiu atveju,man priklauso padarytos foto? uz kurias sumoketa? g.gif

arba as cia visai jau nebesuprantu unsure.gif  mastau.gif

Tarkim as esu fotoatelje savininke ir priimu i darba fotografa. Teisiskai iforminu ji kaip savo darbuotoja ir moku uz ji sodrai...
asmuo uzsisakes fotografo paslaugas nera jo darbdavys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 15 balandžio 2010 - 18:08
Nu nesusiturejau,ir as noriu pasisakyt.Daugumoj atveju gal studijines foto ir pranoksta buitinius kadrus,bet toli grazu ne visada!Kai kurios studijines foto nera nei grazios,nei idomios,nei kokybiskos.
Atsakyti
Kai tik prasidejo konkursas as galvojau bus apie 200 nuotrauku ir bus po 5 balsus 4u.gif bet klidau labai mazai nuotrauku tokiame forume kaip SM blush2.gif gal ne visos mamytes nori parodyti viesai savo nestuke.gif

Visos nuotraukos nostabios wub.gif nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 15, 21:43)
Kai tik prasidejo konkursas as galvojau bus apie 200 nuotrauku ir bus po 5 balsus 4u.gif bet klidau labai mazai nuotrauku  tokiame forume kaip SM blush2.gif gal ne visos mamytes nori parodyti viesai savo nestuke.gif

Visos nuotraukos nostabios wub.gif  nestuke.gif

pasiskaitykite komentarus ir suprasite kodel nera 200 dalyviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 15, 17:21)
sveikos mamytes 4u.gif
galvojau nerasyt, bet gal parasysiu... nesuprantu cia hormonai, ar kas, bet kazkaip, labai tokios priekabios, kaikurios susierzine, blokuoja, gincyjasi....keista...
gi mes nestukes dedam foto, ne kad komentaru ne itin graziu sulaukt, o kad tiesiog kartu pasidziaugt pilvuziukais....
ar fotosesijos foto, ar  siaip namu vaizdelis, svarbiausia bent jau man jausmas, kai ziuriu i save ir savo pilvuka, arba i kitas mamytes ir ju pilvukus...
nemanau, kad cia konkursas fotografams savo darbus rodyti, cia mamytem, savo laukimu pasidalinti...
visos nuostabios foto, nuostabus pilveliai, ir dar nuostabesnis musu laukimas....

Pritariu visu 100 % thumbup.gif

QUOTE(Giedronija_ @ 2010 04 15, 23:02)
pasiskaitykite komentarus ir suprasite kodel nera 200 dalyviu  mirksiukas.gif

Va, as irgi suprantu, kodel...

Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 15, 14:12)
Koks skirtumas? Abiem atvejais autorinės nėštukei priklauso, ar pati nuspaudė, ar taimerį užstatė....

biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(ritasakinyte @ 2010 04 15, 16:21)
sveikos mamytes 4u.gif
galvojau nerasyt, bet gal parasysiu... nesuprantu cia hormonai, ar kas, bet kazkaip, labai tokios priekabios, kaikurios susierzine, blokuoja, gincyjasi....keista...
gi mes nestukes dedam foto, ne kad komentaru ne itin graziu sulaukt, o kad tiesiog kartu pasidziaugt pilvuziukais....
ar fotosesijos foto, ar  siaip namu vaizdelis, svarbiausia bent jau man jausmas, kai ziuriu i save ir savo pilvuka, arba i kitas mamytes ir ju pilvukus...
nemanau, kad cia konkursas fotografams savo darbus rodyti, cia mamytem, savo laukimu pasidalinti...
visos nuostabios foto, nuostabus pilveliai, ir dar nuostabesnis musu laukimas....

Nereaguokite taip jautriai. Reikia suprasti,kad jei jau dedama foto i viesa erdve, tai ne tik aikciojimu ji sulauks,bet ir kritikos,o gal net ir neigiamos nuomones. Nuo to niekur nepabegsi. O jei jau bijama blogesnio zodzio, tai nereikia viesinti fotografiju smile.gif
Atsakyti
:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 balandžio 2010 - 00:09
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 15, 23:52)
biggrin.gif  biggrin.gif

Nereaguokite taip jautriai. Reikia suprasti,kad jei jau dedama foto i viesa erdve, tai ne tik aikciojimu ji sulauks,bet ir kritikos,o gal net ir neigiamos nuomones. Nuo to niekur nepabegsi. O jei jau bijama blogesnio zodzio, tai nereikia viesinti fotografiju  smile.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
šita foto man nesižiūri tarp daugumos žolėje
user posted image

Atsakyti
user posted image

Šita labai graži, pivukas toks prisirpęs, kaip koks pumpuras kuris jau tuoj tuoj.. smile.gif

Tik gaila, kad ta palangė (?) tokioj negeroj vietoj - silueto liniją sudarko ir radijatorius už nugaros kiek trikdo. Bet šiaip gražu.
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 15, 19:43)
Kai tik prasidejo konkursas as galvojau bus apie 200 nuotrauku ir bus po 5 balsus 4u.gif bet klidau labai mazai nuotrauku  tokiame forume kaip SM blush2.gif gal ne visos mamytes nori parodyti viesai savo nestuke.gif

Visos nuotraukos nostabios wub.gif  nestuke.gif

Turbūt dauguma pagalvoja, kad norėtųsi kokią savo mielą buitinę nuotrauką čia įkelti, bet negalės niekaip su jau pateiktomis konkuruoti. unsure.gif Aišku dėl to nebesiunčia jokių nuotraukų. Aš pvz. ilgai svarsčiau, ar reikia man su savo nuotrauka konkurse sudalyvauti. g.gif Fotografuota mano vyro, ne menininko kokio, vis mano "pareguliuota" lotuliukas.gif . Gal ir nieko kokybės atžvilgiu, ir šiaip miela ir gražu širdžiai, bet atsiranda daug daug "bet", tada ir praeina noras dalyvauti konkurse. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2010 04 15, 09:39)
Greg Christman
Papildyta:
Ruste, vertėtų kartais Tineye pasinaudoti  mirksiukas.gif

ačiū, naudojuosi, bet neturiu kada visas foto tikrina, juk siunčiama ne po dvi ar tris, va kilo įtarimas, ir atkasėm, ne aš tau jūs wink.gif

dėkui už pagalbą wink.gif
Atsakyti