Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Alexso @ 2010 04 13, 21:12)
Manau mažai yra tokių kurios nežino. lotuliukas.gif O dėl antro pasisakymo, ko gero todėl ir buvo aguonose nukirpta galva, nepagalvojai? mirksiukas.gif  biggrin.gif
Bet kaip sau norit mergaitės, graži nuotrauka aguonose.  thumbup.gif Ech kad aš taip mokėčiau photo.gif ... Nors kai kas puls sakyti, kad dėl skonio nesiginčijama, tiek to. irnesakyk.gif

aguonose galva ne specialiai nukirpta smile.gif
cia daugiau yra siu foto
http://www.fotopaste...t/galerija.html
Atsakyti
erikiuxx,butinai reikejo ta nuoroda deti? nori turbut konkurente grazia foto pasalinti g.gif
Atsakyti
My Webpage
My Webpage

kokios panašios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 15, 13:59)
erikiuxx,butinai reikejo ta nuoroda deti? nori turbut konkurente grazia foto pasalinti g.gif

čia į fotografo psl. nuoroda, o ne į nėštukės asmeninį.
dauguma jau žinojom kas fotografas ir pažiūrėjom šitos serijos foto.
Atsakyti
jau geriau kai zinom ir tylim ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 15, 12:59)
g.gif:
as supratau,kad pvz moku uz fotosesija,esu kaip darbdavys?  g.gif tokiu atveju,man priklauso padarytos foto? uz kurias sumoketa? g.gif

arba as cia visai jau nebesuprantu unsure.gif  mastau.gif

Ne darbdavys, o paslaugos pirkėjas. Juk netampat darbdaviu pardavėjui kai iš jo perkat prekę ar kirpėjai kai pas ją kerpatės.

Čia apie tuos atvejus kai rašo pvz. nuotrauka Eltos, iš 15 min archyvo ir pan.
Neturtinės visada priklauso autoriui. T.y. jo autorystė. Petrutė negali po Onutės daryta fota rašyt, kad foto autorius: Petrutė. Nesvarbu, kad Petrutė sumokėjo. Nebent ta Petrutė būtų ne asmuo, o firmos pavadinimas, kuri nusipirkus turtines teises į tą foto ir gali ja laisvai disponuoti. Kaip ir minėta Elta ar pan. Bet tai nėra tapimas foto autoriumi.

Paskaitykit dar kartą apie neturtines teises, aiškiai parašyta, kad jos niekada neperleidžiamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 balandžio 2010 - 13:18
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 15, 14:03)
čia į fotografo psl. nuoroda, o ne į nėštukės asmeninį.
dauguma jau žinojom kas fotografas ir pažiūrėjom šitos serijos foto.

gi šiame konkurse gali dalyvaut ir fotografai su tik fotografuotais nėštumais smile.gif nes gi prizas fotografui skiriamas, o ne nėštukei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 04 15, 14:23)
gi šiame konkurse gali dalyvaut ir fotografai su tik fotografuotais nėštumais smile.gif nes gi prizas fotografui skiriamas, o ne nėštukei biggrin.gif

nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 14, 23:03)
Yra tikrai  mirksiukas.gif

na nebent šitos biggrin.gif
user posted image

user posted image

(sakydama "šitos" turiu galvoje, tai, kad pati nestuke.gif paspaudė fotoaparato mygtuką)
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 15, 14:41)
(sakydama "šitos" turiu galvoje, tai, kad pati  nestuke.gif  paspaudė fotoaparato mygtuką)

mygtukas atidėjus laiką gali ir pats pasispaus:] Dar nuotolinio valdymo pultelių būna...kartais biggrin.gif
O dėl laukų su aguonom - pervažiuokit "atatinkamu" laiku per LT ir rasit. Pati bent du didžiulius laukus Panevėžio r. mačius (ir fotkinus). O užpernai važiuojant link Panevėžio pakelės (maždaug apie Upytę) ištisais laukais raudonavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 balandžio 2010 - 13:58
smile.gif+2010 04 15, 14:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 15, 14:48)
mygtukas atidėjus laiką gali ir pats pasispaust biggrin.gif Dar nuotolinio valdymo pultelių nūna...kartais biggrin.gif

jūs manęs nesupratote, pasikartosiu dar kartą, PATI paspaudė mygtuką. Apie kitokias fotoaparato funkcijas aš nekalbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 15 balandžio 2010 - 13:55
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 15, 13:54)
jūs manęs nesupratote, pasikartosiu dar kartą, PATI paspaudė mygtuką. Apie kitokias fotoaparato funkcijas aš nekalbu  4u.gif

Koks skirtumas? Abiem atvejais autorinės nėštukei priklauso, ar pati nuspaudė, ar taimerį užstatė....
Atsakyti