Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(grange @ 2010 04 13, 22:03)
lotuliukas.gif  pirma supozuota, o antra tai ne? čia taip netyčia miške rūke atsistojo ir šast, kažkas iš kampo fotografuoja? lotuliukas.gif turbūt voverė iš savo namuko..
abiejų kairė ranka po širdim, dešinė pilvo apačioj , tik viena į dešinę žiūri, kita į kairę...

tapati norejau parasyti smile.gif
man ta geltona daug grazesne,nes miela,spalvos siltos wub.gif
o antroji,tai bauginanti,miskas ,tamsa,rukas, kaip is filmo
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 13, 22:45)
asmenine fotosesija,yra manau asmenine, uz ka tu sumoki,ir ji turi likti tau...

Tai ir lieka tau. Ne konkursams. O va dalyvavimas konkursuos bisk atskiras klausimas. Nes užsakovas foto autorium vistiek netampa. Todėl dalyvavimas fotokonkursuos yra tik užsakovo ir fotografo susitarimo arba geranoriškumo klausimas. Teisiškai "ko jam pykt, gi gauna pinigus" vargu ar suveiktų, jei vis tik "supyktų".

skaitiniai apie turtines ir neturtines autoriaus teises
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 balandžio 2010 - 22:58
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 13, 22:23)
tapati norejau parasyti smile.gif
man ta geltona daug grazesne,nes miela,spalvos siltos  wub.gif
o antroji,tai bauginanti,miskas ,tamsa,rukas, kaip is filmo

na maišku skonio reikalas tos visos foto, man ir ta kur rūke visiškai nepatinka..
bet tik dėl to pozavimo juokingai nuskambėjo..
Atsakyti
erikiuxxx, man patinka kad taktiškai moki savo nuomonę išreikšti. 4u.gif

O kas dėl nuotraukų... Tai, iš tiesų, tai yra autorius ir 'dalyvio' susitarimo reikalas, nes nei fotografas netasiklausęs negali publikuoti kažkieno nuotraukų, nei kažkas negali viešai naudoti fotografo darbo kur nori, privalo taip pat gauti leidimą, net jei tai jis nuotraukos 'veikėjas'. Dažniausiai leidimas būna su sąlyga - nurodyti autorystę (prierašą) prie naudojamos nuotraukos. smile.gif
Atsakyti
Labai, mano nuomone, gražios šios:

user posted image

user posted image

Graži miela nuotrauka, bet jei dar ir visas veidas būtų kadre, gal dar labiau patiktų smile.gif user posted image

Kažkuo patinka, negaliu pasakyti kuo smile.gif
user posted image

user posted image

Norėčiau turėti tokios serijos nuotraukų bigsmile.gif
user posted image

Graži nestuke.gif Toks tipas moterų, kur ir besilaukdamos dailiai atrodo. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man rodos, kad reikia skirtingai vertinti tas nuotraukas kurios per fotosesiją darytos ir tas kurios paveiksluotos paprastai
Atsakyti
QUOTE(Christaliukas @ 2010 04 14, 16:56)
Man rodos, kad reikia skirtingai vertinti tas nuotraukas kurios per fotosesiją darytos ir tas kurios paveiksluotos paprastai

O jei sukonkretint?...
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 13, 17:29)
tai parodyk šitam konkurse bent vieną foto, kur nėštukė  nestuke.gif  pati save būtų nufotkinusi laugh.gif

Yra tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2010 04 13, 22:03)
lotuliukas.gif  pirma supozuota, o antra tai ne? čia taip netyčia miške rūke atsistojo ir šast, kažkas iš kampo fotografuoja? lotuliukas.gif turbūt voverė iš savo namuko..
abiejų kairė ranka po širdim, dešinė pilvo apačioj , tik viena į dešinę žiūri, kita į kairę...

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Greg Christman
Papildyta:
Ruste, vertėtų kartais Tineye pasinaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi jau buvo apie ją kalbėta
QUOTE(Stebukle @ 2010 04 13, 14:35)

Atsakyti
mačiau, bet ji vis dar konkurse smile.gif tiesiog daviau patarimą moderatorei patikrinti nuotrauką prieš keliant į konkursą. Aišku, tų patikrinimo būdų ne vienas, bet jei jau net tineye meta 2 rezultatus tai iškart ir atmestina ir kam tie detektyvai.
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2010 04 15, 11:10)
mačiau, bet ji vis dar konkurse  smile.gif tiesiog daviau patarimą moderatorei patikrinti nuotrauką prieš keliant į  konkursą. Aišku, tų patikrinimo būdų ne vienas, bet jei jau net tineye meta 2 rezultatus tai iškart ir atmestina ir kam tie detektyvai.

aš manau,ka moderatorė turi ir taip pakankamai veiklos.
ne jos bėda, kad sukčiauja žmonės.

o foto išima berods po to, kai įdėjusios narės paklausia ar tikrai ten jos foto.
Atsakyti