Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 13, 18:50)
Po konkurso parodysiu mirksiukas.gif Beje, kodėl tas taip stebina? Bent jau mano fotoaparatas turi uždelsto automatinio nuspaudimo funkciją, kiti būna pultelius turi, tai kažkaip neišrišu, kame čia tas keistumas?

manau, kad Emerencija juokauja mirksiukas.gif
bet teisybe, nesimato ne pas viena nestuke.gif fotiko rankose bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš naujų graži šita

user posted image

Ir ta su aguonom. Nors pritariu, kad ten norėtųsi, kad galva nebūtų nukirpta. O šiaip iš stiliaus manau, kad 100% žinau autorystę biggrin.gif

Beje, nesuprantu, negi kažkam gražios tos paklodinės nuotraukos? doh.gif Nu man jos schmoll.gif Nesvarbu ar balta ar raudona, paklodės yra paklodės rolleyes.gif (tikiuosi pelėm neužleis neštukės už tokį komentarą unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 13, 16:54)
labai  wub.gif  ir iš manęs balsiukas garantuotas  wub.gif
kiekvienas savaip iškraipo laugh.gif  doh.gif arba supranta taip, kaip nori suprasti laugh.gif

juk negali nėštukė pati savęs nufotkinti  biggrin.gif nuotraukų autorius gali būti ir vyras  biggrin.gif
gal reikėtų pakeisti į "nuotraukos heroje" laugh.gif

brangioji Emerencija, nesijuoktumet taip jei zinotumet koks slidus reikalas tos autorines teises ir kokie teisminiai shirshalai del ju vyksta. Nedrysciau tikrai deti ne savo darytos nuotraukos (na nebent artimiausio zmogaus, tikrai ne kito fotografo).
O su formuluote del prizo tikrai smarkiai susuktas reikalas cia, nes nekaip kitaip, o studijineje foto fotografas tokiu atveju yra pretendentas i priza, truputi neapgalvotai cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 13, 19:10)
Iš naujų graži šita

user posted image

Sita ir man graziausia thumbup.gif
Atsakyti
Iš naujų graži šita

user posted image

Ir ta su aguonom. Nors pritariu, kad ten norėtųsi, kad galva nebūtų nukirpta. O šiaip iš stiliaus manau, kad 100% žinau autorystę  biggrin.gif
Beje, nesuprantu, negi kažkam gražios tos paklodinės nuotraukos?  doh.gif Nu man jos  schmoll.gif Nesvarbu ar balta ar raudona, paklodės yra paklodės  rolleyes.gif (tikiuosi pelėm neužleis neštukės už tokį komentarą unsure.gif )

aha ir as iskart supratau,kas ta su aguonom dare rolleyes.gif
QUOTE(Baranka @ 2010 04 13, 19:17)
Sita ir man graziausia  thumbup.gif

man irgi wub.gif

o kazkas klause,ar gali deti savo foto,tik ten kita kia nestuke foktino,atseit ne save

pvzas supykciau,jaigu tas fotografas pas kuri dariau asmenine nestukes fotosesija,su manytu publikuoti foto su manim blink.gif manau nesamone,taip daryti negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 13, 19:52)
aha ir as iskart supratau,kas ta su aguonom dare  rolleyes.gif

...

o kazkas klause,ar gali deti savo foto,tik ten kita kia nestuke foktino,atseit ne save

pvzas supykciau,jaigu tas fotografas pas kuri dariau asmenine nestukes fotosesija,su manytu publikuoti foto su manim  blink.gif manau nesamone,taip daryti negalima schmoll.gif

Manau mažai yra tokių kurios nežino. lotuliukas.gif O dėl antro pasisakymo, ko gero todėl ir buvo aguonose nukirpta galva, nepagalvojai? mirksiukas.gif biggrin.gif
Bet kaip sau norit mergaitės, graži nuotrauka aguonose. thumbup.gif Ech kad aš taip mokėčiau photo.gif ... Nors kai kas puls sakyti, kad dėl skonio nesiginčijama, tiek to. irnesakyk.gif
Atsakyti

Si nebloga, bet labai jau akivaizdziai supozuota. Miela, bet as nebalsuociau...
user posted image

Uz sitas tai tikrai balsuosiu:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 04 13, 22:12)
O dėl antro pasisakymo, ko gero todėl ir buvo aguonose nukirpta galva, nepagalvojai? mirksiukas.gif

laugh.gif

user posted image

Labai jauki ir šilta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 balandžio 2010 - 21:35
Iš naujų graži šita

drinks_cheers.gif labai patinka man 'fokusas'. Ko gero ir mano balsą gaus. Paprasta ir miela tokia thumbup.gif Ir nestuke.gif graži moteris smile.gif

Aguonų lauko ir man lyg žinoma autorė, bet patinka dėl nuotaikos bei spalvų, ne dėl autorės. Aišku, su veiduku būtų daaar geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 13, 21:52)
pvzas supykciau,jaigu tas fotografas pas kuri dariau asmenine nestukes fotosesija,su manytu publikuoti foto su manim  blink.gif manau nesamone,taip daryti negalima schmoll.gif

Beje, atvirkštinis variantas - jei tai vyksta (na foto siunčiama konkursui nuo "savęs") be fotografo pritarimo, labai supykt gali ir fotografas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 balandžio 2010 - 21:42
QUOTE(baltė @ 2010 04 13, 21:36)
drinks_cheers.gif labai patinka man 'fokusas'. Ko gero ir mano balsą gaus. Paprasta ir miela tokia thumbup.gif Ir nestuke.gif graži moteris smile.gif

Aguonų lauko ir man lyg žinoma autorė, bet patinka dėl nuotaikos bei spalvų, ne dėl autorės. Aišku, su veiduku būtų daaar geriau thumbup.gif

man aguonu negrazi ax.gif man nepatinka stilius fotografavimo,tos spalvos ...

o pirmoji superine,matosi,kad supozuota,bet grazi ir jauki wub.gif

smile.gif+2010 04 13, 21:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 13, 21:37)
Beje, atvirkštinis variantas - jei tai vyksta (na foto siunčiama konkursui nuo "savęs") be fotografo pritarimo, labai supykt gali ir  fotografas.

o ko jam pykti? uz tai jis gauna pinigus
asmenine fotosesija,yra manau asmenine, uz ka tu sumoki,ir ji turi likti tau...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 13, 21:25)
Si nebloga, bet labai jau akivaizdziai supozuota. Miela, bet as nebalsuociau...
user posted image

Uz sitas tai tikrai balsuosiu:

user posted image

lotuliukas.gif pirma supozuota, o antra tai ne? čia taip netyčia miške rūke atsistojo ir šast, kažkas iš kampo fotografuoja? lotuliukas.gif turbūt voverė iš savo namuko..
abiejų kairė ranka po širdim, dešinė pilvo apačioj , tik viena į dešinę žiūri, kita į kairę...

Atsakyti