Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 08, 20:55)
Tas tai tai, bet.... Kaip atskirt profesionalią nuo neprofesionalios? Ir kodėl reiktų kažką diskriminuot vien todėl, kad jis geresnę techniką turi ir geriau moka fotografuot?
Vat dėl to, kad dėtų tik savo autorines, tai aš gal ir sutikčiau, nors vėl gi, pilvuką juk savo didžioji dauguma rodo, o fotografavo kitas asmuo. Slidu...

drinks_cheers.gif Neatskirsi. Ir diskriminuoti tikrai negali. Ta nuotrauka, apie kurią diskutuojama dabar, bent jau kiek iš savo pusės žiūri ir lyginu pagal savo turimą "foto amuniciją", tai galėčiau sakyti, kad galėjo būti ir filtras uždėtas fonui išgauti.
O dėl autorinių vėl gi dalykas toks, kad jeigu mano vyras gražiai fotografuoja ir pas mus namie yra profesionali amunicija, tai vėl gautųsi diskriminacija kitų atžvilgiu. Be to, jeigu aš pati moku gražiai fotografuoti, tai man nesunku fotoaparatą užsikelti ant trikojo ir nusifotografuoti mirksiukas.gif Taip kad tikrai slidus dalykas thumbup.gif
Vat įdomu būtų sužinoti iš pačios autorės, kaip ir kas tenai. Bet labai abejoju, ar ji ką ir pasakys, jeigu tai bus darytos prof. fotografo nuotraukos ir atiduotos jau tokios jai tiesiai į rankas. Bet mano manymu, tai fotomontažas (pažiūrėkit atidžiai į vieną nuotraukos kraštą ir į kita - vienoj dangus, o kitoj staiga išdygsta žolė ar povo plunksnos ar kas tenai...) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 08 balandžio 2010 - 21:16
šita foto graži,tik nestuke.gif atrodo šalia fono.na, ta prasme ne pievoje.
user posted image

šita man iš studijinių atrodo šiek tiek kitokia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 08 balandžio 2010 - 21:24
Reikėtų dar pavadinimą nominuoti - laimėtų 'Stebuklo belaukiant...'... už kiekybę biggrin.gif
Papildyta:
Nors aptarinėt reikia nuotraukas, bet nesusiturėjau... labai graži moteris
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 04 08, 22:15)
Bet mano manymu, tai fotomontažas (pažiūrėkit atidžiai į vieną nuotraukos kraštą ir į kita - vienoj dangus, o kitoj staiga išdygsta žolė ar povo plunksnos ar kas tenai...)  mirksiukas.gif

aš irgi taip galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 08, 22:07)

Nors aptarinėt reikia nuotraukas, bet nesusiturėjau... labai graži moteris
user posted image

man irgi wub.gif
Atsakyti
gal galit kuri nuorodą įmesti, prie fotokonkursų nerandu sad.gif
Atsakyti
Sito ieskojai? rolleyes.gif http://www.supermama...c...w&conid=104
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 22:01)

šito, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 08 balandžio 2010 - 23:21
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 04 08, 22:15)
Bet mano manymu, tai fotomontažas (pažiūrėkit atidžiai į vieną nuotraukos kraštą ir į kita - vienoj dangus, o kitoj staiga išdygsta žolė ar povo plunksnos ar kas tenai...)   mirksiukas.gif

arba nei viena nei kita, o pvz. medžiai, krūmai šiek tiek tolumoj ir t.t. (kad ir apskritai fototapetas :]]), kas tame visai logiškai atrodo. Man rods jei žmogus moka pateikt tokią fotą, tai dirbdamas su photoshopu tokių "liapsusų" nepateikinėtų, nes tą kampuką iš ten pašalint labai lengva. Todėl manau, kad tas kampukas yra toks koks ir turėjo būti, o ne todėl, kad fotografas neapsižiūrėjęs neva klaidą paliko ar tyčia "įpaišė". O ir fotkinta su jau ganėtinai rimta fototechnika, vargu ar dažnas žmogus tokią turintis būtų toks visiškas neišmanėlis, kad kamputy akis badantį "photoshopinį matomą liapsusiuką paliktų". Viskas gerai su tuo kampučiu. Ir tiek. O foto skonio reikalas. Sodri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 balandžio 2010 - 23:33
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 08, 18:47)
ėėėėėėėė juk photoshopintų foto negalima  nono.gif
user posted image

Lipdyta, klijuota abejoju ar kas buvo, su spalvom, ryškumu žaista, bet ir vėl nemanau, kad daug...
Ne super ax.gif Ir Horizontas kreivas tongue.gif

O šitos žinau kas autorė, bet vargu ar ji pati dalyvauja...
user posted image

Šita laaabai graži wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 08, 21:05)
Dau siame konkurse bus profesionalu nuotrauku,nes kiek viena mama nori uzfiksuoti toki gyvenimo momenta visiems laikams.Jai as tureciau pinigu,tai buciau irgi nuejusi i fotostudija. nestuke.gif  4u.gif

Saulele, jei kada prireiks - kreipkis, nereiks nei studijos, nei pinigų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 08:04)
O šitos žinau kas autorė, bet vargu ar ji pati dalyvauja...
user posted image

ta prasme?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 04 09, 07:25)
ta prasme?!  g.gif

Tiesiogine. Kas nesuprantama?
Papildyta:
Šita labai.... Tokias nuotraukas "skambančiomis" vadinu.
user posted image
Atsakyti