Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Alexso @ 2010 04 13, 14:56)
Kaip skelbia antraštėje, bus apdovanotos nuotraukų autorės mirksiukas.gif
Skelbimas

oj blyn lotuliukas.gif tai jei laimes studijine, tai nestuke.gif mamyte nudziugins fotografa,
nu bet jei laimes mano daryta foto, tai as atiduosiu modeliui priza irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 04 13, 14:56)
Kaip skelbia antraštėje, bus apdovanotos nuotraukų autorės mirksiukas.gif
Skelbimas

'Praliotas' visoms, kurios su studijinėmis dalyvauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 04 13, 14:35)
jo jo ... ypač kai iš interneto ištraukta

o žinot, pagalvojau, gal čia kas pajuokavo. Juk panaudota ir čia šitoj temukėj taaaip kritikuota frazė "Stebuklo belaukiant". Paprasčiausiai pasiskaitė - ir pajuokavo.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 13, 16:35)
o žinot, pagalvojau, gal čia kas pajuokavo. Juk panaudota ir čia šitoj temukėj taaaip kritikuota frazė "Stebuklo belaukiant". Paprasčiausiai pasiskaitė - ir pajuokavo.
biggrin.gif

tai,kad niekam čia nejuokinga.
prisijungs Rustė, išaiškės, kam čia taip smagu vogtą foto kaip savo pristatyt.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 13, 14:35)
biggrin.gif

Ir aš tą patį pagalvojau, bet patylėjau... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 13, 16:37)
tai,kad niekam čia nejuokinga.
prisijungs Rustė, išaiškės, kam čia taip smagu vogtą foto kaip savo pristatyt.

kodėl, man visai sukėlė šypseną biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 04 13, 13:35)

Taip ir nujauciau, nes nuotrauka labai maza. Dar pagalvojau, kad dabar reikia stebukles sulaukti...suseks thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 13, 13:22)
man ir šita geltona pati pačiausia,tikrai gaus balsą.

labai wub.gif ir iš manęs balsiukas garantuotas wub.gif

QUOTE(she @ 2010 04 13, 16:11)
oj blyn  lotuliukas.gif  tai jei laimes studijine, tai  nestuke.gif  mamyte nudziugins fotografa,
nu bet jei laimes mano daryta foto, tai as atiduosiu modeliui priza  irnesakyk.gif

kiekvienas savaip iškraipo laugh.gif doh.gif arba supranta taip, kaip nori suprasti laugh.gif

juk negali nėštukė pati savęs nufotkinti biggrin.gif nuotraukų autorius gali būti ir vyras biggrin.gif
gal reikėtų pakeisti į "nuotraukos heroje" laugh.gif

Atsakyti
grazus konkursas bigsmile.gif
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 13, 17:54)
juk negali nėštukė pati savęs nufotkinti  biggrin.gif

o kodel ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 13, 16:54)
labai  wub.gif  ir iš manęs balsiukas garantuotas  wub.gif
kiekvienas savaip iškraipo laugh.gif  doh.gif arba supranta taip, kaip nori suprasti laugh.gif

juk negali nėštukė pati savęs nufotkinti  biggrin.gif nuotraukų autorius gali būti ir vyras  biggrin.gif
gal reikėtų pakeisti į "nuotraukos heroje" laugh.gif

Gali. Dar ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 13, 18:15)
Gali. Dar ir kaip.

tai parodyk šitam konkurse bent vieną foto, kur nėštukė nestuke.gif pati save būtų nufotkinusi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 13, 17:29)
tai parodyk šitam konkurse bent vieną foto, kur nėštukė  nestuke.gif  pati save būtų nufotkinusi laugh.gif

Po konkurso parodysiu mirksiukas.gif Beje, kodėl tas taip stebina? Bent jau mano fotoaparatas turi uždelsto automatinio nuspaudimo funkciją, kiti būna pultelius turi, tai kažkaip neišrišu, kame čia tas keistumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 13 balandžio 2010 - 17:52