Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(mmergyte @ 2010 04 12, 20:24)

doh.gif
QUOTE(Lera @ 2010 04 12, 20:31)
ne baugesne už "mano angeliukas" va tada tai man žiauru būna  doh.gif

doh.gif

nu baikit doh.gif lotuliukas.gif mirtininkės jūs doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 12, 20:34)
moteris graži wub.gif

Visos moterys gražios (būna retos išimtys, kurios tik patvirtina taisyklę). Priklauso nuo pateikimo.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 12, 20:47)
doh.gif

doh.gif

nu baikit doh.gif lotuliukas.gif mirtininkės jūs doh.gif  biggrin.gif

Tikiuosi, kad ne lotuliukas.gif
Papildyta:
Prašom jums rankovę, kokia buvo.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 12, 17:32)
pirmoji grazi
bet ta antra,men visai nepatinka,nezinau net kodel unsure.gif

žinau, aš irgi dvejoju dėl jos, bet kad kol kas absoliučių favoritų neturiu, o reikia gi tris balsus atiduot biggrin.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 18:01)
Patvarkiau pagal savo monitorių. Rankovė problemiška, bet stengiaus ant ribos pastatyt, tai pas ką monitorius kontrastingesnis, tai ir rodo išdegusią.

Mano monitorius kalibruotas, išdegus mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Labai miela mamytė. Mamiška tokia, net nemoku apsakyt kodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 21:45)
Kartais paprasčiau parodyt, nei pasakyt. Tavęs taip pat nieks neprašo savo nuomonę reikšt.
Tau daug ko nesuprast.... Čia ne konkrečiai, čia apskritai.

Visu pirma, niekas neprase rodyti.
Antra - pavyzdys nevykes - nuotrauka, pateikta kaip wub.gif - isdegusi
Trecia - skirtumas tas, kad nuomone yra MANO, todel as galiu ja reiksti, o nuotrauka, kuria tu darkai - NE TAVO mirksiukas.gif
g.gif Pasiimk savo kailiukus ir eksperimentuok, o ne svetima nuotrauka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 12 balandžio 2010 - 21:31
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 12, 22:30)
g.gif  Pasiimk savo kailiukus ir eksperimentuok, o ne svetima nuotrauka.... mirksiukas.gif

Tik jau nepersistenkit bedramatizuodama, esu mačius ne vieną pavyzdį kai komentatorės marškinius plėšosi bedramatizuodamos situaciją, o autorius ima ir pasikeičia foto į kito žmogaus pasiūlytą variantą. biggrin.gif Niekas čia nieko nedarko, o parodo koks gali būti ir kitas sprendimas. O patinka ar ne - kitas klausimas.
Atsakyti
smile.gif+2010 04 12, 22:41-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 12, 22:41)
Tik jau nepersistenkit bedramatizuodama, esu mačius ne vieną pavyzdį kai komentatorės marškinius plėšosi bedramatizuodamos situaciją, o autorius ima ir pasikeičia foto į kito žmogaus pasiūlytą variantą.  biggrin.gif  Niekas čia nieko nedarko, o parodo koks gali būti ir kitas sprendimas. O patinka ar ne - kitas klausimas.

As nedramatizuoju. dramatizuociau, jei tai butu mano nuotrauka, o kas nors neprasytas! nusprendzia ja pagrazinti smile.gif bigsmile.gif
Nesuprantu, kodel norint mokyti ir rodyti kitus variantus, reikia imti svetima nuotrauka ? Negi nera savu? ax.gif
Kuom nusikalto konkreti nuotrauka?

Visos nuotraukos gali tureti begale variantu. Tai ka? dabar pradekim jas karpyti, keisti spalvas, deti ivairiausius filtrus ir t.t. Ir butinai svetimas nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 12 balandžio 2010 - 21:54
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 12, 22:51)

Niekuo. Čia jūs taip žiūrit, kad pasiūlymas patobulint (kito akimis) konkrečią foto yra tolygus kažkokiam "nuotrauka nusikalto".
Kai praeitame konkurse kažkas raudonas akytes pakoregavo, kažkaip niekas nepuolė dejuot, "kuo nusikalto", kad svetimi lenda ir pakeitimus daro. Nes bandoma siūlyt tai kas kito akimis yra geriau, o ne blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 balandžio 2010 - 22:29
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 20:34)
Mane taip pat šiurpina, kai mamkos savo gyvus vaikus angeliukais vadina unsure.gif
O pavadinimas tai joooo.... Paskutinė kelionė...... Šakės.... Jau geriau stebuklo belaukiant...

aš aplamai retai kada tuos pavadinimus skaitau biggrin.gif žiūriu į nuotrauką, pavadinimų dėl manęs gali ir nebūti blush2.gif
Atsakyti
du viename miške , daili begalo, tokia kitokia nei visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 12, 21:51)
As nedramatizuoju. dramatizuociau, jei tai butu mano nuotrauka, o kas nors neprasytas! nusprendzia ja pagrazinti smile.gif  bigsmile.gif
Nesuprantu, kodel norint mokyti ir rodyti kitus variantus, reikia imti svetima nuotrauka ?  Negi nera savu?  ax.gif

Visos nuotraukos gali tureti begale variantu. Tai ka? dabar pradekim jas karpyti, keisti spalvas, deti ivairiausius filtrus ir t.t. Ir butinai svetimas nuotraukas smile.gif

Niekuo nenusikalto. Iš kur toks požiūris? Ir aš jokio nusikaltimo nepadariau, parodydama, kaip man gražiau.
Tai kad ir karpo, keičia ir rodo. Ne aš pirma čia tokia ir garantuoju, kad ne paskutinė.
O tu tai kaip koks vantos lapas, kai priskretai, tai ir nugramdyt sunku.... Reik gal kokį ignorą įjungt? g.gif

Hmmmm.... Taip ir padariau... taip ir padariau.....
Papildyta:
QUOTE(Taistė @ 2010 04 12, 21:11)
Mano monitorius kalibruotas, išdegus  mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Labai miela mamytė. Mamiška tokia, net nemoku apsakyt kodėl  biggrin.gif

Jep, mačiau jau, prie kito pc persėdau. Bet kuriuo atveju man gražiau kontrastingesnė, o tą rankovę, kaip jau ir rodžiau, galima išgelbėt. Dar, mano nuomone, tai nuotraukai lengvas tonavimas tiktų, ne sepia, o kokia tamsesne ruda...

Man ta mamytė taip pat labai miela. Ir šiaip graži moteris, nestandartas smile.gif Va jos šit nuotraukytę į juodai baltą versčiau. Jei nori, bet pati negali, gali man parašyt į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 13 balandžio 2010 - 07:17
QUOTE(mmergyte @ 2010 04 12, 20:24)

man tai ši moteris kažkuo E. Jackaitę primena ax.gif
Atsakyti
sutinku, kad dalis nuotraukų net gražiau atrodo nespalvotos, sepia, dar daugiau nurudintos ir pan., bet, moteros (kai kurios), atsipalaiduokite truputį, jūs jau praktiškai kiekvieną čia parodytą foto norite tokiomis paversti unsure.gif doh.gif gražiai sukomponuotų spalvų - niekas nepakeis ax.gif o kiekvienos prastesnės nuotraukos nesutvarkysite dalyvėms, juk buvo ir bus net su telefonu daryta, be minties, be apšvietimo, juk kai kuriems svarbu tik dalyvauti...
Atsakyti