Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

nesusikalbat, ponios biggrin.gif
QUOTE(Taistė @ 2010 04 12, 18:23)
Atleiskite, bet aš net nelabai įsivaizduoju, kaip galima darbiniais-ofisiniais rubais namuose ant sofkutes susirangyti.

QUOTE(baltė @ 2010 04 12, 11:06)
O kaip tada patogu su jais į gatvę eiti? Namuose jau nebe? Man tai čia postsovietizmas lenda, kai grįžę namo žmonės persirengia. Suprantu, jei su dalykiniu kostiumėliu, tai ok... Bet šiaip užsieny žmonės nepersirengia grįžę į namus, tiesiog renkasi patogius drabužius kasdienai... 

aš su džinsais ir miegot galėčiau lotuliukas.gif patogiausias pasauly rūbas.

atsiprašau už OT blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 12 balandžio 2010 - 17:55
ai whatever.. darbe juk ne vien kostiumeliai dėvimi.. bet koks skirtumas. Man tik užsienį žmonės nepersirenginėja užkliuvo ir tiek biggrin.gif

Kol kas nežinau už ką balsuočiau, bet manau, kad ši - tikrai mano penketuke
user posted image

gal dar ir ši.. g.gif
user posted image

O šiaip norėtųsi kokios įdomesnės nuotraukos, pozos ar spalvos.. nežinau net ko biggrin.gif Laukiu papildymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 12, 18:01)
ai whatever.. darbe juk ne vien kostiumeliai dėvimi.. bet koks skirtumas. Man tik užsienį žmonės nepersirenginėja užkliuvo ir tiek  biggrin.gif

Kol kas nežinau už ką balsuočiau, bet manau, kad ši - tikrai mano penketuke
user posted image

gal dar ir ši.. g.gif
user posted image

O šiaip norėtųsi kokios įdomesnės nuotraukos, pozos ar spalvos.. nežinau net ko  biggrin.gif Laukiu papildymo  biggrin.gif

pirmoji grazi
bet ta antra,men visai nepatinka,nezinau net kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 04 12, 16:39)
Isdegus  unsure.gif  schmoll.gif
jei didelis laukas, tai ir nesimato to horizonto, dazymo tikrai nesimato, del blurinimo tai tiek dar nenusimanau, bet man tai neatrodo , kad kas daryta  schmoll.gif tikrai nera "smarkiai" tvarkyta... tik man juoda spalva nepatinka  unsure.gif bet siaip nuotrauka, nuotaika faini  ax.gif

Patvarkiau pagal savo monitorių. Rankovė problemiška, bet stengiaus ant ribos pastatyt, tai pas ką monitorius kontrastingesnis, tai ir rodo išdegusią. Kitą vertus man geriau tegu kažkiek kažkur išdegs, nei nuotrauka bus pilka.... Skonio reikalas. Tiesiog pasidalinau, kaip man gražiau ir tiek.

Gal ir be reikalo prie tos geltonos foto kabinuos.... Bet va kad ir su šita palygint - kur laukas baigiasi? Dangaus koks gabalas matosi, o ten ką, tokia kalva? Gal... Ai tiek to, nebeliesiu aš jos ir dar kartą atsiprašau, jei klystu.
user posted image
Papildyta:
Šita graži, tik pavadinimas kažkos.... labai jau giliaprasmis biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Dar viena stebuklo belaukanti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 12 balandžio 2010 - 18:57
http://www.supermama...p...&phid=19994

pavadinimas baugus toks unsure.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 04 12, 19:24)
pavadinimas baugus toks unsure.gif  unsure.gif

ne baugesne už "mano angeliukas" va tada tai man žiauru būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 12, 19:31)
ne baugesne už "mano angeliukas" va tada tai man žiauru būna  doh.gif

Mane taip pat šiurpina, kai mamkos savo gyvus vaikus angeliukais vadina unsure.gif
O pavadinimas tai joooo.... Paskutinė kelionė...... Šakės.... Jau geriau stebuklo belaukiant...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 12 balandžio 2010 - 19:35
QUOTE(Lera @ 2010 04 12, 19:31)
ne baugesne už "mano angeliukas" va tada tai man žiauru būna  doh.gif

geras ,as maniau,kad tik man vienai tie angeliukai baugina,ypac kai pas nari profilyje buna parasyta - pirmas vaikas :angeliukas, o kai paziuri is bendravimo ,tai tas vaikas gyvas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 19:34)
Mane taip pat šiurpina, kai mamkos savo gyvus vaikus angeliukais vadina unsure.gif
O pavadinimas tai joooo.... Paskutinė kelionė...... Šakės.... Jau geriau stebuklo belaukiant...

oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mmm jo, 'paskutinė kelionė' nuo seno lietuviuose žinom ką reiškia. Bet jeigu autorė nėra lietuvė, labai tikėtina, kad ir nežino šios subtilybės cool.gif O 'angeliukai'... aš juos sieju su mamiškos karjeros pradžia. Net ir savo seniausias žinutes pažiūrėjusi, randu šį epitetą. Ši 'liga' praeina savaime biggrin.gif Todėl labai su danguje skraidančiais angeliukais tokių pavadinimų ir nesieju
Papildyta:
Man gražu vienok...
user posted image

Pavadinimą suprasčiau, kaip būsenos (laukimosi) susiejimą su tų gėlių kvapu (yra gi toks reiškinys, kai tam tikros aplinkybės primena apie save iš kvapų), bet... kad įsižiūrėjus, lyg ir dirbtinės tos gėlės rodos g.gif O nuotrauka man visai graži
user posted image

O šita mamytė padėjo į šalį pliušinį zuikutį (ar šunelį), kurį prieš tai laikė rankoj biggrin.gif
user posted image
Atsakyti

Liudnas Laseli,

isdegus ta rankove, isdegus smile.gif
Bet velgi - ar autore prase taves ta nuotrauka grazinti? Jei neprase, tai nelabai grazu kito nuotrauka "grazinti| pagal savo skoni mirksiukas.gif
QUOTE(mmergyte @ 2010 04 12, 20:24)

O cia tai geras lotuliukas.gif Is didelio rasto...
Cia is serijos, kai norima labai mandrai va kas gaunasi (is vaiku rasiniu):
"Žemaitė su baudžiauninkų vaikais santykiavo per tvorą"
arba
"Prie ežero mergina melžė karvę, o vandenyje viskas atsispindėjo atvirkščiai…"

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 20:34)

angeliuko epitetas vaikui man irgi ne kokias asociacijas kelia...

beje, kai as uzvedziau kalba apie "stebuklinga stebuklo laukima", tai buvau kazkieno sugedinta, kad man to nesuprast, na to stebuklo is didziosios S raides...... lotuliukas.gif
ir matyt tikrai man nesuprast.... Zmones, kur jusu fantazija? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
moteris graži wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 12, 20:22)
Liudnas Laseli,

isdegus ta rankove, isdegus smile.gif
Bet velgi - ar autore prase taves ta nuotrauka grazinti? Jei neprase, tai nelabai grazu kito nuotrauka "grazinti| pagal savo skoni  mirksiukas.gif
O cia tai geras  lotuliukas.gif  Is didelio rasto...
Cia is serijos, kai norima labai mandrai va kas gaunasi (is vaiku rasiniu):
"Žemaitė su baudžiauninkų vaikais santykiavo per tvorą"
arba
"Prie ežero mergina melžė karvę, o vandenyje viskas atsispindėjo atvirkščiai…"
angeliuko epitetas vaikui man irgi ne kokias asociacijas kelia...

beje, kai as uzvedziau kalba apie "stebuklinga stebuklo laukima", tai buvau kazkieno sugedinta, kad man to nesuprast, na to stebuklo is didziosios S raides...... lotuliukas.gif
ir matyt tikrai man nesuprast.... Zmones, kur jusu fantazija? biggrin.gif  biggrin.gif

Kartais paprasčiau parodyt, nei pasakyt. Tavęs taip pat nieks neprašo savo nuomonę reikšt.
Tau daug ko nesuprast.... Čia ne konkrečiai, čia apskritai.
Atsakyti