Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 11, 21:58)
bijau viešai rašyt, visgi nėštukė, noriu dar pagyventi, nenoriu po to būti užėsta ir persekiojama forume unsure.gif
Tu rimtai blink.gif jai vilko bijoti-i miska ne eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 11, 19:55)
jei gerai pamenu, tai pilvas, perlai ir kailiukas taip pat pilki buvo... g.gif  bigsmile.gif

Ne. Pilvas, perlai ir kailiukas buvo juodai balta.
Papildyta:
QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 04 11, 19:08)
kiekvienam savo  4u.gif

Prie ko čia?.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 11, 20:38)
man ji irgi grazi,bet kojos pirmam plane  ax.gif

Papildyta:
Si nuotrauka labai man miela wub.gif bet jai ja padaryti juodai-balta,tai man labiau prie akies wub.gif
user posted image
user posted image

Man spalvota gražiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 12 balandžio 2010 - 07:22
smagi mergaitiška kompanija thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 12 balandžio 2010 - 08:06
Graži man šita, tokia paslaptinga, lyg ritualas koks atliekamas

user posted image
Atsakyti
Regis ne namuos daryta, bet trūksta kokybės, ryškumo... Gal nevykusiai sumažinta? unsure.gif Ar čia tik man taip "rodo" g.gif
user posted image

Žiūriu, žiūriu, bais dideli kai kurie pilvukai atrodo, kažkaip man gražesnės tos nuotraukos, kur ne pats paskutinis nestuke.gif mėnuo. Nors kai kurios ir devintam atrodo, kaip šeštam mėnesiuke... Ir atvirkščiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 12, 10:50)
Žiūriu, žiūriu, bais dideli kai kurie pilvukai atrodo, kažkaip man gražesnės tos nuotraukos, kur ne pats paskutinis nestuke.gif mėnuo. Nors kai kurios ir devintam atrodo, kaip šeštam mėnesiuke... Ir atvirkščiai. rolleyes.gif

man grzu bet koks pilvukas,jei estetiskai pateiktas wub.gif nes kai kuriu foto tikrai nedeciau..per daug asmeniskos , bet gal cia as tokia konservatore lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvyde: 12 balandžio 2010 - 09:56
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 11, 12:23)
O ko cia neisivaizduot? Pvz. dzinsai ir mano kasdienine namine apranga... Neisivaizduoju, kaip galima po namus, tarkim, su treningais slampineti.... doh.gif apskritai tokio rubo neturiu nuo tada, kai baigiau mokykla ir nebereikedavo eiti i fizinio lavinimo pamokas lotuliukas.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Aš tai turiu treningines, bet dažniausiai būnu su džinsais, nėra man patogesnio rūbo. Ir vyras mano nebūna su treningais, nors tikrai turi ir ne vienus... smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 12:29)
nu as kaip tik neisivaizduoju ,kaip namie su dzinsais,juk taip nepatogu  g.gif
o treningu yra labai graziu smile.gif negi ir vaikai pas jus namie su dzinsais vaiksto/?

O kaip tada patogu su jais į gatvę eiti? Namuose jau nebe? Man tai čia postsovietizmas lenda, kai grįžę namo žmonės persirengia. Suprantu, jei su dalykiniu kostiumėliu, tai ok... Bet šiaip užsieny žmonės nepersirengia grįžę į namus, tiesiog renkasi patogius drabužius kasdienai... Aš taipogi, visų pirma, žiūriu patogumo. Man patogu su džinsais ir namie, ir gatvėje. Aišku, įsispraudus į "skinius", tai turbūt namuose norisi persirengti, todėl ir nenešioju nieko tik dėl mados, visų pirma kokybė ir patogumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 12, 09:06)
O kaip tada patogu su jais į gatvę eiti? Namuose jau nebe? Man tai čia postsovietizmas lenda, kai grįžę namo žmonės persirengia. Suprantu, jei su dalykiniu kostiumėliu, tai ok... Bet šiaip užsieny žmonės nepersirengia grįžę į namus, tiesiog renkasi patogius drabužius kasdienai...

Labai praduokino šita pastaba biggrin.gif Gal sukonkretizuokite apie kokį užsienį kalbate?
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 12, 08:37)
Graži man šita, tokia paslaptinga, lyg ritualas koks atliekamas

user posted image

Labai graži, labai gili.. bet mano nuomone tokiam konkursui pernelyg intymi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 12 balandžio 2010 - 10:33
http://www.supermama...p...&phid=19983

labai graži
Atsakyti
QUOTE(new_idea @ 2010 04 12, 12:33)

bet neįdomi. man.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 12, 11:51)
bet neįdomi. man.

Man taip pat.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 12, 13:51)
bet neįdomi. man.

norėjau tą patį rašyti prieš tai, bet susiturėjau - man gi čia negalima neigiamos nuomonės reikšt...
Iš tikro, graži nuotrauka, bet nekabinanti, mano nuomone, nes jau pilvukai su apkabinusioms tėčio/mamos rankom jau keli yra ir norisi, matyt, kažko naujo bigsmile.gif
Atsakyti