sita miela labai
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 15:55)
Man Keistai atrodo diedas prie užpakalio...
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 15:59)
dar ir nuogas
Visu skoniai skirtingi,man labai grazu
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 15:55)
Atrodo lyg kai kur ikises desine ranka
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 13:55)
Nieko jūs nesuprantat. Čia gi stebuklo laukimas tiesiogine prasme
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 14:59)
Gerai čia tas dryžuotumas atrodo
tik poza tokia įdomi atrodo bando išstumt vaiką iš pilvo
merginos nu ko kabinėjatės prie vyro , negalima prie žmonos užpakalio pabūt? gal žmogus tikrino situacija ar ilgai dar to stebuklo laukt
va prifotkins mane Lašėlis tai jau tada visur dalyvausiu ir laimėsiu ane Lašeli?
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 14:48)
O ka tokio negero matai? Aš matau pilvą tatuiruotą, lyg ir nėščias...
aha man dabar ir labai įdomu kas ten negero toj foto?
QUOTE(Lera @ 2010 04 11, 15:59)
tik poza tokia įdomi atrodo bando išstumt vaiką iš pilvo
merginos nu ko kabinėjatės prie vyro , negalima prie žmonos užpakalio pabūt? gal žmogus tikrino situacija ar ilgai dar to stebuklo laukt
va prifotkins mane Lašėlis tai jau tada visur dalyvausiu ir laimėsiu ane Lašeli?
Na, jei iš šito taško žvelgt, tai tiek to... užskaitau
Tai aišku Prifotkinsiu keliems konkursams į priekį, tai kai jau imsi skint pergales vieną po kitos O jei rimtai, bijau tave nuliūdint, bet mano skaičius keturi, jau antrą kartą per porą balsų likau pramesta... Jei nori laimėt, tai teks tau kitos "profės" ieškot
tai čia tau keturi , mano laimingas 1 kartais 2 nu retais atvejais 3 tai kad psio budet xorosho prizais pasidalinsim
QUOTE(Lera @ 2010 04 11, 16:07)
tai čia tau keturi , mano laimingas 1 kartais 2 nu retais atvejais 3 tai kad psio budet xorosho prizais pasidalinsim
Nuraminai
QUOTE(hefaiste @ 2010 04 11, 16:46)
net nezinau kuom bet sita foto o tiksliau akimirka suzavejo, viskas taip paprasta o kartu ir labai zavinga
Manęs ne. Labai jau supozuota. Plius pilka.
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 17:58)
Manęs ne. Labai jau supozuota. Plius pilka.
kiekvienam savo