Oj šita super Save prisiminiau - visur su kąsniu vaikščiojau 'Buitiakas' visiškas, bet taip man prie širdies
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 08, 18:47)
ėėėėėėėė juk photoshopintų foto negalima
profesionali foto gal fonas naudotas paveiksluojant?
kaip bebūtų man ji nea tokia per daug saldi
Vat kažkaip aš pagalvojau, kad būtų smagiau, jei konkursas būtų labiau apibendrintas, ta prasme, kad būtų parašyta, ar nuotraukos turi būtų namudinės (kurios irgi gali būti laaabai gražios), ar leistinos ir profesionalios, nors autorystė būtų kaip ir nepatvirtinta. Bet žinoma, juk čia rėmėjų konkursas, tai matyt per daug reikalavimų niekas ir nekėlė bet kuriuo atveju, gražus konkursas
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 08, 19:47)
juk photoshopintų foto negalima
Man si nuotrauka labai grazi bet padaryta profesionalu ,o ne photoshopinta .QUOTE(multti @ 2010 04 08, 20:20)
Vat kažkaip aš pagalvojau, kad būtų smagiau, jei konkursas būtų labiau apibendrintas, ta prasme, kad būtų parašyta, ar nuotraukos turi būtų namudinės (kurios irgi gali būti laaabai gražios), ar leistinos ir profesionalios, nors autorystė būtų kaip ir nepatvirtinta. Bet žinoma, juk čia rėmėjų konkursas, tai matyt per daug reikalavimų niekas ir nekėlė bet kuriuo atveju, gražus konkursas
Tas tai tai, bet.... Kaip atskirt profesionalią nuo neprofesionalios? Ir kodėl reiktų kažką diskriminuot vien todėl, kad jis geresnę techniką turi ir geriau moka fotografuot?
Vat dėl to, kad dėtų tik savo autorines, tai aš gal ir sutikčiau, nors vėl gi, pilvuką juk savo didžioji dauguma rodo, o fotografavo kitas asmuo. Slidu...
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2010 04 08, 20:34)
Man nepanaši
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 08, 21:55)
Tas tai tai, bet.... Kaip atsikrt profesionalią nuo neprofesionalios? Ir kodėl reiktų kažką diskriminuot vien todėl, kad jis geresnę techniką turi ir geriau moka fotografuot?
Vat dėl to, kad dėtų tik savo autorines, tai aš gal ir sutikčiau, nors vėl gi, pilvuką juk savo didžioji dauguma rodo, o fotografavo kitas asmuo. Slidu...
Tai vat būtent. Tiesiog pagalvojau, kad neteisinga šiek tiek. Bet niekur mes čia jau nesidėsim
QUOTE(multti @ 2010 04 08, 21:57)
Tai vat būtent. Tiesiog pagalvojau, kad neteisinga šiek tiek. Bet niekur mes čia jau nesidėsim
Dau siame konkurse bus profesionalu nuotrauku,nes kiek viena mama nori uzfiksuoti toki gyvenimo momenta visiems laikams.Jai as tureciau pinigu,tai buciau irgi nuejusi i fotostudija. QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 08, 22:05)
Dau siame konkurse bus profesionalu nuotrauku,nes kiek viena mama nori uzfiksuoti toki gyvenimo momenta visiems laikams.Jai as tureciau pinigu,tai buciau irgi nuejusi i fotostudija.
Suprantama