Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

Oj šita super thumbup.gif Save prisiminiau - visur su kąsniu vaikščiojau biggrin.gif 'Buitiakas' visiškas, bet taip man prie širdies biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 08 balandžio 2010 - 17:28
Jau laukiu, kiek gražių nuotraukų bus thumbup.gif Gaila, kad man tai per daug asmeninis dalykas, kad viešai rodyčiau rolleyes.gif Kadangi dabar labai madingos nėštukių fotosesijos, tai, manau, tikrai bus daug dalyvių. smile.gif Tik autorystė ko gero daugelio bus neasmeninė - t.y. profų darbas.
Atsakyti
ėėėėėėėė juk photoshopintų foto negalima nono.gif

user posted image
Atsakyti
kaip žaalia thumbup.gif
user posted image

graži moteris wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 08, 18:47)
ėėėėėėėė juk photoshopintų foto negalima  nono.gif

profesionali foto g.gif gal fonas naudotas paveiksluojant?

kaip bebūtų man ji nea schmoll.gif tokia per daug saldi cool.gif
Atsakyti
Vat kažkaip aš pagalvojau, kad būtų smagiau, jei konkursas būtų labiau apibendrintas, ta prasme, kad būtų parašyta, ar nuotraukos turi būtų namudinės (kurios irgi gali būti laaabai gražios), ar leistinos ir profesionalios, nors autorystė būtų kaip ir nepatvirtinta. Bet žinoma, juk čia rėmėjų konkursas, tai matyt per daug reikalavimų niekas ir nekėlė smile.gif bet kuriuo atveju, gražus konkursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 08, 20:12)
graži moteris wub.gif

Graži, beje panaši į Misis Lietuva dalyvę
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 08, 19:47)
juk photoshopintų foto negalima  nono.gif
Man si nuotrauka labai grazi wub.gif 4u.gif bet padaryta profesionalu ,o ne photoshopinta .
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 08, 20:20)
Vat kažkaip aš pagalvojau, kad būtų smagiau, jei konkursas būtų labiau apibendrintas, ta prasme, kad būtų parašyta, ar nuotraukos turi būtų namudinės (kurios irgi gali būti laaabai gražios), ar leistinos ir profesionalios, nors autorystė būtų kaip ir nepatvirtinta. Bet žinoma, juk čia rėmėjų konkursas, tai matyt per daug reikalavimų niekas ir nekėlė smile.gif bet kuriuo atveju, gražus konkursas smile.gif

Tas tai tai, bet.... Kaip atskirt profesionalią nuo neprofesionalios? Ir kodėl reiktų kažką diskriminuot vien todėl, kad jis geresnę techniką turi ir geriau moka fotografuot?
Vat dėl to, kad dėtų tik savo autorines, tai aš gal ir sutikčiau, nors vėl gi, pilvuką juk savo didžioji dauguma rodo, o fotografavo kitas asmuo. Slidu...
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2010 04 08, 20:34)
Graži, beje panaši į Misis Lietuva dalyvę
user posted imageuser posted image

Man nepanaši tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 08 balandžio 2010 - 20:56
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 08, 21:55)
Tas tai tai, bet.... Kaip atsikrt profesionalią nuo neprofesionalios? Ir kodėl reiktų kažką diskriminuot vien todėl, kad jis geresnę techniką turi ir geriau moka fotografuot?
Vat dėl to, kad dėtų tik savo autorines, tai aš gal ir sutikčiau, nors vėl gi, pilvuką juk savo didžioji dauguma rodo, o fotografavo kitas asmuo. Slidu...

Tai vat būtent. Tiesiog pagalvojau, kad neteisinga šiek tiek. Bet niekur mes čia jau nesidėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 08, 21:57)
Tai vat būtent. Tiesiog pagalvojau, kad neteisinga šiek tiek. Bet niekur mes čia jau nesidėsim smile.gif
Dau siame konkurse bus profesionalu nuotrauku,nes kiek viena mama nori uzfiksuoti toki gyvenimo momenta visiems laikams.Jai as tureciau pinigu,tai buciau irgi nuejusi i fotostudija. nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 08, 22:05)
Dau siame konkurse bus profesionalu nuotrauku,nes kiek viena mama nori uzfiksuoti toki gyvenimo momenta visiems laikams.Jai as tureciau pinigu,tai buciau irgi nuejusi i fotostudija. nestuke.gif  4u.gif

Suprantama 4u.gif ax.gif
Atsakyti