Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(c-girl @ 2010 04 10, 22:27)
o "expertai" atsiranda biggrin.gif
Tiesiog labai placiai atverta diafragma, o ne "dazytas" fonas biggrin.gif

Nemanau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 04 11, 03:20)

šita man graži,kol maža. o kai pasididinu į akis krinta atsegtos kelnės.
Atsakyti
Ši nuotrauka, mano supratimu, natūralus menas, kurio dar niekas "neišdarkė". thumbup.gif
Ji tokia natūrali tuo kasdieniškumu ir šiluma, kurią visos mamos pajunta augindamos vaikučius bei nešiodamos būsimus. wub.gif
Daug gražių nuotraukų, bet ši mano pirmoji favoritė. mirksiukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 11, 09:23)

Bet juk tuo ir graži ta naminė aplinka bei apranga, viskas čia į temą, pilvelis auga. Negi reikėjo dar kokia nors paklode ar užuolaida pridengti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 04 11, 11:33)
Bet juk tuo ir graži ta naminė aplinka bei apranga, viskas čia į temą, pilvelis auga.

Jum tuo graži, man ne.
kiekvienai savo.
Atsakyti
user posted image
šitos foto autorė jei pakeistų pavadinimą į originalesnį, drąsiai pretenduotų į nugalėtojas. labai estetiška foto.

dar man gražios:
paslaptinga:
user posted image
nuotaikinga:
user posted image
linksma:
user posted image
Atsakyti
user posted image šita ar per daug sumažino ar kas jai čia negerai nesuprantu , bet vaizdo jokio , būtu graži foto jei ne kokybė tokia nekokia .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 04 11, 12:30)
šita ar per daug sumažino ar kas jai čia negerai nesuprantu , bet vaizdo jokio , būtu graži foto jei ne kokybė tokia nekokia .

drinks_cheers.gif
kaip iš avataro paimta.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 11, 11:23)

tai man irgi kliūna...iš pirmo žvilgsnio tai labai mielas, kasdieniškas, spinduliuojantis šiluma vaizdelis...o tos atsegtos kalnės suteikia kadrui dirbtinumo, atrodo, kad supozuota ši akimirka...na bent jau aš neįsivaizduoju tokios naminės aprangos ax.gif šiaip ar taip šis kadras kol kas tarp mano favoritų...iki konkurso pabaigos manau atsiras jų daugiau 4u.gif

QUOTE(*meduota* @ 2010 04 11, 12:36)
kaip iš avataro paimta.

drinks_cheers.gif
mano pirma mintis buvo, pamačius šią foto, kad ji iš kur nors "pasiskolinta" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 11, 10:23)

geras ir man vakar ziurint labai tas klynas krito i aki biggrin.gif
bet foto labai grazi wub.gif man kolkas pati graziausia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 10, 23:01)
[i]nesižiūri ta juoduma mano akiai
user posted image

ir man nesiziuri, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 04 11, 13:06)
...na bent jau aš neįsivaizduoju tokios naminės aprangos  ax.gif

O ko cia neisivaizduot? Pvz. dzinsai ir mano kasdienine namine apranga... Neisivaizduoju, kaip galima po namus, tarkim, su treningais slampineti.... doh.gif apskritai tokio rubo neturiu nuo tada, kai baigiau mokykla ir nebereikedavo eiti i fizinio lavinimo pamokas lotuliukas.gif schmoll.gif

Kas del nuotraukos, tai man kazkaip tie dryzuot seseliai ant zmoniu nelabai...
Nebloga nuotrauka, bet yra ir geresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 04 11, 12:23)
O ko cia neisivaizduot? Pvz. dzinsai ir mano kasdienine namine apranga... Neisivaizduoju, kaip galima po namus, tarkim, su treningais slampineti.... doh.gif apskritai tokio rubo neturiu nuo tada, kai baigiau mokykla ir nebereikedavo eiti i fizinio lavinimo pamokas lotuliukas.gif   schmoll.gif

Kas del nuotraukos, tai man kazkaip tie dryzuot seseliai  ant zmoniu nelabai...
Nebloga nuotrauka, bet yra ir geresiu  mirksiukas.gif

nu as kaip tik neisivaizduoju ,kaip namie su dzinsais,juk taip nepatogu g.gif
o treningu yra labai graziu smile.gif negi ir vaikai pas jus namie su dzinsais vaiksto/?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 balandžio 2010 - 12:29
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 11, 00:01)
nestuke.gif  irgi nesimato
user posted image

nu čia tai... unsure.gif suprantu dėl sutrikimų ir taip toliau... bet čia gi nuotrauka, konkursas... unsure.gif ar čia mane akys apgauna? unsure.gif jei ką, tai labai atsiprašau, ne pačios stipriausios mano akys...
Atsakyti