Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

Sapokliaka,Taip man jau susidaro ispudis kad toi nuotraukoje mamyte nestuke.gif guli nuoga ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 00:31)
Sapokliaka,Taip man jau susidaro ispudis kad toi nuotraukoje mamyte  nestuke.gif guli nuoga ax.gif ?

Kokioj toj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 balandžio 2010 - 23:46
*Rita*
http://www.supermama...c...ew&conid=72
laimejo 4 vieta ax.gif
user posted image
user posted image
1 vieta g.gif
user posted image

O mamyte prie juro atrodo su maudymuku biggrin.gif

Sapokliaka,Sitoi, as apie si nuotrauka mirksiukas.gif
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 09, 12:02)
Ši nuotrauka, mano manymu, visai neturi estetinio vaizdo rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 balandžio 2010 - 23:58
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 00:31)
Sapokliaka,Taip man jau susidaro ispudis kad toi nuotraukoje mamyte  nestuke.gif guli nuoga ax.gif ?

VI_VA_Vi, nelabai suprantu klausimo ax.gif blush2.gif
Man jau laikas miegoti, tikriausiai...
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 00:44)

Sapokliaka,Sitoi, as apie si nuotrauka mirksiukas.gif

Na, su maudymuku ta mamyte, nuvilkus maudymuka, tiketina, kad liktu nuoga... Tai ir ? lotuliukas.gif Matyt, mano galva nebeveikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 balandžio 2010 - 23:50
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:48)
Na, su maudymuku ta mamyte, nuvilkus maudymuka, tiketina, kad liktu nuoga... Tai ir ?  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai visiem kaip nuoga ipac *Rita* doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 balandžio 2010 - 23:53
Sapokliaka, bože.... nu nereik taip susireikšmint.... doh.gif Nei man svarbi tamstos nuomonė, nei ką. Pati mačiau, kad bendram kontekste foto nesižiūri, tik pakeist iškart negalėjau, bet aš jau kartojuos...
Dėl tavęs ir tavo nuotraukų... Knistis kaip ir nereikėjo, juk viskas vieša ir prieinama, tad kodėl taip piktina, kad pasižiūrėjau? unsure.gif Sudominai savo asmeniu, tad ir pasidomėjau giliau. Vaikas krepšy.... Pateiki žmogui pvz, o ten ir vėl susireikšminimo banga kyla.... Tau gražu - kitam banalu, tau beskonybė - kitam mielas širdžiai vaizdas.... Regis ir pati apie tą patį rašai, o kad ir kitas tą suvokia - nepriimi... Tiek to... Jei užgavau - atsiprašau, neturėjau tokio tikslo, tiesiog kartais pervertinu žmones.
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 01:47)
*Rita*

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 01:52)
tai visiem kaip nuoga ipac *Rita* doh.gif

Dievaži, nesuprantu, ko jūs iš manęs norit - konkretizuokit. Bet jeigu kartais jūs vis dar apie tą nuotrauką, kurią pakomentavau, kaip estetinio vaizdo stokojančią, galiu jus labai nuraminti, ne apie nuogumą ėjo kalba. Ar jums nuogumas yra lygu estetinio pasitenkinimo žiūrint nuotrauką nebuvimas? Man - ne. Niekur nesu parašiusi žodžio 'nuogas', persiskaitykit, įsigilinkit ir nesikabinėkit
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:09)
O as, didingai tamstos vadinama "tauta"

čia tai bent bigsmile.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:09)
Jauciu spaudima

Eik tu sau su visu savo spaudimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 balandžio 2010 - 09:11
smile.gif+2010 04 10, 10:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 10, 10:10)
čia tai bent  bigsmile.gif

As irgi taip pagalvojau, pamacius tavo pasisakyma. Nuotrauka uzkliuvo tik man, daugiau komentaru kaip ir nebuvo - visiems tiko ir patiko, niekam neuzkliuvo....
O cia staiga - tautos akiai...
Tai ir galvoju - mano akiai uzkliuvo, bet nesu verta buti vadinama tauta....Toli grazu.
esu per didele savanaude, kad dalinciausi su kitais arba jiems atstovauciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

smile.gif+2010 04 09, 20:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 09, 20:14)
mano supratimu šitie konkursai nėr tokie svarbūs, kad reiktų įsijungt kovinę padėtį "deginkit, bet nepasiduosiu". Nu matai, kad publika "neįkerta", tai kam erzint, nematau jokio nuopelno "žūt būt atlaikyt". Pasidairai kas per publika, taisyklės apsigalvot nedraudžia, taip kad jokios bėdos.
O jei tai, kas tame kadre yra tau miela ir svarbu, jei įamžinta su atida ir meile, nėr ko apsimetinėt, kad kartais kai kurių tai nepaliečia ir kiek emociškai. Ir vaidint hyperdidvyrių "man gražu, nepasiduosiu" kartais nėra jokio noro, kartais laimi ir pasitraukdamas, o ne pasilikdamas;)
Bet lašelis juk nepasitraukia, įdės gi geresnę fotą, gal meilesnę tautos akiai. Vieni pliusai.

smile.gif+2010 04 10, 10:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 10, 10:10)
Eik tu sau su visu savo spaudimu  biggrin.gif

Niekur as neisiu beee.gif beee.gif
o jei kazkam trukdau, tai man labai gaila verysad.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 10:32)
Tai ir galvoju - mano akiai uzkliuvo, bet nesu verta buti vadinama tauta....Toli grazu.

aik tu Šapokliaka lotuliukas.gif
Atsakyti
Gražus konkursas smile.gif

Kol kas mano favoritai:
Paslaptinga... Labai graži.
user posted image
Tik pavadinimas nepatinka.... idėja pakankamai originali, tačiau pavadinimas banalus ir kažkaip neatspindi nuotraukos nuotaikos....
user posted image
O ši tokia atrodytų paprasta, bet tikrai šilta ir miela... gera į ją žiūrėti.
user posted image
Atsakyti
fainas konkursas. jau laukiu balsavimo biggrin.gif

turiu viena linksmą foto, tik gaila, kad kokybė visiškai netinkama konkursams
user posted image

kaip suprantu, čia negali dalyvauti seno nėščiųjų konkurso foto, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 10 balandžio 2010 - 11:14