Sapokliaka,Taip man jau susidaro ispudis kad toi nuotraukoje mamyte guli nuoga ?
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 00:31)
Kokioj toj?
*Rita*
http://www.supermama...c...ew&conid=72
laimejo 4 vieta
1 vieta
O mamyte prie juro atrodo su maudymuku
Sapokliaka,Sitoi, as apie si nuotrauka
http://www.supermama...c...ew&conid=72
laimejo 4 vieta
1 vieta
O mamyte prie juro atrodo su maudymuku
Sapokliaka,Sitoi, as apie si nuotrauka
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 09, 12:02)
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 00:31)
VI_VA_Vi, nelabai suprantu klausimo
Man jau laikas miegoti, tikriausiai...
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 00:44)
Na, su maudymuku ta mamyte, nuvilkus maudymuka, tiketina, kad liktu nuoga... Tai ir ? Matyt, mano galva nebeveikia
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:48)
Na, su maudymuku ta mamyte, nuvilkus maudymuka, tiketina, kad liktu nuoga... Tai ir ?
tai visiem kaip nuoga ipac *Rita*
Sapokliaka, bože.... nu nereik taip susireikšmint.... Nei man svarbi tamstos nuomonė, nei ką. Pati mačiau, kad bendram kontekste foto nesižiūri, tik pakeist iškart negalėjau, bet aš jau kartojuos...
Dėl tavęs ir tavo nuotraukų... Knistis kaip ir nereikėjo, juk viskas vieša ir prieinama, tad kodėl taip piktina, kad pasižiūrėjau? Sudominai savo asmeniu, tad ir pasidomėjau giliau. Vaikas krepšy.... Pateiki žmogui pvz, o ten ir vėl susireikšminimo banga kyla.... Tau gražu - kitam banalu, tau beskonybė - kitam mielas širdžiai vaizdas.... Regis ir pati apie tą patį rašai, o kad ir kitas tą suvokia - nepriimi... Tiek to... Jei užgavau - atsiprašau, neturėjau tokio tikslo, tiesiog kartais pervertinu žmones.
Dėl tavęs ir tavo nuotraukų... Knistis kaip ir nereikėjo, juk viskas vieša ir prieinama, tad kodėl taip piktina, kad pasižiūrėjau? Sudominai savo asmeniu, tad ir pasidomėjau giliau. Vaikas krepšy.... Pateiki žmogui pvz, o ten ir vėl susireikšminimo banga kyla.... Tau gražu - kitam banalu, tau beskonybė - kitam mielas širdžiai vaizdas.... Regis ir pati apie tą patį rašai, o kad ir kitas tą suvokia - nepriimi... Tiek to... Jei užgavau - atsiprašau, neturėjau tokio tikslo, tiesiog kartais pervertinu žmones.
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 01:47)
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 10, 01:52)
Dievaži, nesuprantu, ko jūs iš manęs norit - konkretizuokit. Bet jeigu kartais jūs vis dar apie tą nuotrauką, kurią pakomentavau, kaip estetinio vaizdo stokojančią, galiu jus labai nuraminti, ne apie nuogumą ėjo kalba. Ar jums nuogumas yra lygu estetinio pasitenkinimo žiūrint nuotrauką nebuvimas? Man - ne. Niekur nesu parašiusi žodžio 'nuogas', persiskaitykit, įsigilinkit ir nesikabinėkit
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:09)
O as, didingai tamstos vadinama "tauta"
čia tai bent
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:09)
Jauciu spaudima
Eik tu sau su visu savo spaudimu
+2010 04 10, 10:10-->
As irgi taip pagalvojau, pamacius tavo pasisakyma. Nuotrauka uzkliuvo tik man, daugiau komentaru kaip ir nebuvo - visiems tiko ir patiko, niekam neuzkliuvo....
O cia staiga - tautos akiai...
Tai ir galvoju - mano akiai uzkliuvo, bet nesu verta buti vadinama tauta....Toli grazu.
esu per didele savanaude, kad dalinciausi su kitais arba jiems atstovauciau
+2010 04 09, 20:14-->
Niekur as neisiu
o jei kazkam trukdau, tai man labai gaila
QUOTE(hi @ 2010 04 10, 10:10)
čia tai bent
As irgi taip pagalvojau, pamacius tavo pasisakyma. Nuotrauka uzkliuvo tik man, daugiau komentaru kaip ir nebuvo - visiems tiko ir patiko, niekam neuzkliuvo....
O cia staiga - tautos akiai...
Tai ir galvoju - mano akiai uzkliuvo, bet nesu verta buti vadinama tauta....Toli grazu.
esu per didele savanaude, kad dalinciausi su kitais arba jiems atstovauciau
+2010 04 09, 20:14-->
QUOTE(hi @ 2010 04 09, 20:14)
mano supratimu šitie konkursai nėr tokie svarbūs, kad reiktų įsijungt kovinę padėtį "deginkit, bet nepasiduosiu". Nu matai, kad publika "neįkerta", tai kam erzint, nematau jokio nuopelno "žūt būt atlaikyt". Pasidairai kas per publika, taisyklės apsigalvot nedraudžia, taip kad jokios bėdos.
O jei tai, kas tame kadre yra tau miela ir svarbu, jei įamžinta su atida ir meile, nėr ko apsimetinėt, kad kartais kai kurių tai nepaliečia ir kiek emociškai. Ir vaidint hyperdidvyrių "man gražu, nepasiduosiu" kartais nėra jokio noro, kartais laimi ir pasitraukdamas, o ne pasilikdamas;)
Bet lašelis juk nepasitraukia, įdės gi geresnę fotą, gal meilesnę tautos akiai. Vieni pliusai.
O jei tai, kas tame kadre yra tau miela ir svarbu, jei įamžinta su atida ir meile, nėr ko apsimetinėt, kad kartais kai kurių tai nepaliečia ir kiek emociškai. Ir vaidint hyperdidvyrių "man gražu, nepasiduosiu" kartais nėra jokio noro, kartais laimi ir pasitraukdamas, o ne pasilikdamas;)
Bet lašelis juk nepasitraukia, įdės gi geresnę fotą, gal meilesnę tautos akiai. Vieni pliusai.
QUOTE(hi @ 2010 04 10, 10:10)
Eik tu sau su visu savo spaudimu
Niekur as neisiu
o jei kazkam trukdau, tai man labai gaila
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 10:32)
aik tu Šapokliaka
Gražus konkursas
Kol kas mano favoritai:
Paslaptinga... Labai graži.
Tik pavadinimas nepatinka.... idėja pakankamai originali, tačiau pavadinimas banalus ir kažkaip neatspindi nuotraukos nuotaikos....
O ši tokia atrodytų paprasta, bet tikrai šilta ir miela... gera į ją žiūrėti.
Kol kas mano favoritai:
Paslaptinga... Labai graži.
Tik pavadinimas nepatinka.... idėja pakankamai originali, tačiau pavadinimas banalus ir kažkaip neatspindi nuotraukos nuotaikos....
O ši tokia atrodytų paprasta, bet tikrai šilta ir miela... gera į ją žiūrėti.