Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 04 09, 19:29)
čia aš truputį  poster_offtopic.gif ponia Sapokliaka, o ne jūs kartais dirbat su mamos žurnalu? Čia man toks bobiškas smalsumas, nes į jūsų dukrą panašios mergaitės foto esu mačius tame žurnale    ax.gif Tai galvoju - ta ne ta

Ne ta.... biggrin.gif
Nieko bendro su mamos zurnalu neturiu ir neturejau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 19:40)
bigsmile.gif nu gi tikrai, juk mano fotkė buvo pastebėta ir apkalbėta, tik gaila, kad šiuokart nelabai man tas apkalbėjimas patiko...
Dėl viso kito - на вкус и цвет товарищей нет, tad... Šapokliakai perlai plius kailiai pasirodė beskonybe, o man va patinka ir ką čia.... Man gal ne super vaikai krepšiuos po eglėm ax.gif

perlai iki bambos + kailis+ kumstuotos! pirstines ant pliko pilvo, pamirsote parasyti mirksiukas.gif
Nes perlai ir kailiai skamba, lyg kokie ilgi audiniu kailiniai, juoda maza suknele ir pora eiliu trumpu, smulkiu perlu prie kaklo (ne tokiu zvirblio galvos didumo)... lotuliukas.gif

As ta nuotrauka turejau galvoje mirksiukas.gif nezinau - jusu ji, ar ne....
dar buvo tokia su remu - irgi, kaip cia pasakius, labai ne mano skonio..... doh.gif
O del vaiko krepsyje, tai buvo taip senai smile.gif Dabar deciau kitokia biggrin.gif Ir kitiems pasirode grazi, nes visgi prizine vieta uzeme . Man irgi grazi, nes ten - mano vaikas.
Beje, mano vaikas man superinis - mieliausias, graziausias ir protingiausias... O jums kodel? biggrin.gif Kuo uzkliuvo ar nusipelno mano dukra paciai, kad gavo super vaiko ivertinima? g.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 19:52)
O beje, Šapokliaka, tu kurią foto turi minty, nes juk dvi su karoliais buvo ir abi dingo. Tai jau dabar pradėjau bijot, kad tu mano meną bei neišpasakytą grožį sumaišei su tuo plastiku 'made in china' bigsmile.gif

su pliku pilvu ir kumstuotom pirstinem biggrin.gif

QUOTE(*meduota* @ 2010 04 09, 19:57)
šitos minties nelabai pagaunu  g.gif  nei šiokia,nei tokia[/i]
user posted image

Nu va - puikus pavyzdys skirtingu skoniu. Mano supratimu si nuotrauka labai
labai gerule. Rami, tokia truputi mistiska, kupina laukimo, ir tas pertreikta nuotraukoj... Super....

Meduota, o kokia mintis yra isivynioti i paklode? Gal as jos nepagaunu.. gal cia visgi kas nors giliai prasmingo paslepta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 balandžio 2010 - 21:47
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 22:46)
Man turbūt miegot jau laikas, nes nelabai suprantu, apie ką kalbi. Tai tas pats autorius  tame pačiame konkurse kelias foto pateikęs?

Nu man asmeniškai atrodo, bet aš jokiu būdu neprisiekinėju, kad kelios mamytės yra sudėjusios nuotraukas, darytas Romo Čekanavičiaus. Arba tiesiog ta stilistika su paklodėm šiuo metu labai populiari.
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 09, 22:46)
Ne ta....  biggrin.gif

Nu va apsigavau biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip, nebelabai jauku į temą užsukt, nes vistiek žinau, kad skaitysiu ta patį per tą patį. Kaip ir kiekvienam konkurse, ech.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 21:46)
Man turbūt miegot jau laikas, nes nelabai suprantu, apie ką kalbi. Tai tas pats autorius  tame pačiame konkurse kelias foto pateikęs?

bože doh.gif pvz., yra autorius, kuris SM nuo seno buvo tarkim WWW, vėliau tas WWW susigalvojo, kad jam dar SM reikia ir tarkim XXX būti. tai va dabar jis SM ir WWW, ir XXX - odno i tože lico, aišku?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 04 09, 22:03)

nea ,prašyčiau lečiau ir aiškiau kak dlia osobo typyx.
Atsakyti
hi, Aciu 4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 balandžio 2010 - 22:32
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 09, 21:46)
perlai iki bambos + kailis+ kumstuotos! pirstines ant pliko pilvo, pamirsote parasyti mirksiukas.gif
Nes perlai ir kailiai skamba, lyg kokie ilgi audiniu kailiniai, juoda maza suknele ir pora eiliu trumpu, smulkiu perlu prie kaklo (ne tokiu zvirblio galvos didumo)... lotuliukas.gif

As ta nuotrauka turejau galvoje mirksiukas.gif  nezinau - jusu ji, ar ne....
dar buvo tokia su remu - irgi, kaip cia pasakius, labai ne mano skonio..... doh.gif 
O del vaiko krepsyje, tai buvo taip senai smile.gif Dabar deciau kitokia  biggrin.gif  Ir kitiems pasirode grazi, nes visgi prizine vieta uzeme . Man irgi grazi, nes ten - mano vaikas.
Beje, mano vaikas man superinis - mieliausias, graziausias ir protingiausias... O jums kodel? biggrin.gif Kuo uzkliuvo ar nusipelno mano dukra paciai, kad gavo super vaiko ivertinima? g.gif

Pirštinės, nes kailiniai, o kailiniai plius perlai (nu nėr jie tokie dideli, perlai, kaip perlai, ne upiniai)... Skirias skoniai, bet juk tai nereiškia, kad foto prasta.

O kodėl manot, kad aš prizinę foto turėjau omeny? Jūsų ir pati pirmoji konkursinė - vaikas krepšy, o kad vėliau pakartojot, tai jau kaip ir banalu....
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 09, 22:46)
Meduota, o kokia mintis yra isivynioti i paklode? Gal as jos nepagaunu.. gal cia visgi kas nors giliai prasmingo paslepta... g.gif

tokiuose net neieškau minčių,nes
a) darau taip,kaip sako fotografas
b ) supuosi į skudrus,kad foto būtų kaip fotografo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 09 balandžio 2010 - 22:44
smile.gif+2010 04 09, 20:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 09, 20:14)
mano supratimu šitie konkursai nėr tokie svarbūs, kad reiktų įsijungt kovinę padėtį "deginkit, bet nepasiduosiu". Nu matai, kad publika "neįkerta", tai kam erzint, nematau jokio nuopelno "žūt būt atlaikyt". Pasidairai kas per publika, taisyklės apsigalvot nedraudžia, taip kad jokios bėdos.
O jei tai, kas tame kadre yra tau miela ir svarbu, jei įamžinta su atida ir meile, nėr ko apsimetinėt, kad kartais kai kurių tai nepaliečia ir kiek emociškai. Ir vaidint hyperdidvyrių "man gražu, nepasiduosiu" kartais nėra jokio noro, kartais laimi ir pasitraukdamas, o ne pasilikdamas;)
Bet lašelis juk nepasitraukia, įdės gi geresnę fotą, gal meilesnę tautos akiai. Vieni pliusai.
Matot, gerb. moderatore, aš suprantu taip - kaip ne kaip moderatoriai turi būti komanda. Ir šiuo atveju, jūs ne tik sukritikavot nuotrauką, jūs sukritikavot ir savo kolegių veiksmus. Nes

sakydama, kad foto neestetiška, jūs "per aplinkui" geliate tiems kurie ją patvirtino. Nebūtumėt mėlyna, viskas aišku. Bet esat, o tai ne tik daugiau teisių, bet ir daugiau atsakomybės.

Hi smile.gif del konkrecios nuotraukos, tautos ir meno...
Jauciu spaudima, lyg per mane zmogus iseme dideli mena, puiku tautos svietimo (kulturine prasme ) pavyzdi. O as, didingai tamstos vadinama "tauta", nieko neikirtau (lyg ten butu ka ikirsti) ir apie tai drisau parasyti. Beje, ne tiesiogiai. Tik autore/ius kazkodel prisitaike sau.... lotuliukas.gif
Tai kaip ten bebutu, mane galite apmetyti pomidorais, istremti i Sibira ar dar bala zino ka padaryti - nu nematau as ten nieko menisko. sorry.. Ir dar kruvoj nuotrauku, kuriu neminesiu...
O dabar ne apie konkrecia nuotrauka, o apskritai:
Del to, ar kadras darytas su meile, atida ir dar visa puokste kilniausiu jausmu - manes ir dar kruvos zmoniu, neturinciu nieko bendro su ta nuotrauka ir jos turiniu, absoliuciai nedomina, jei ziuredama i ja, as nepajauciu jausmo.... neabejoju, kad ta moteriske pliaze, kur visos sutartinai sauke "kaip neestetiska", fotografavo ja labai mylintis ir besirupinantis zmogus. Jo jausmais buvo kilniausi. Tai ka? Bet tai kam deti i konkursa tada? Arba tiki tuo, ka darai, arba nedarai visai mirksiukas.gif

Del moderatoriu.
Tai nera diagnoze ar nuosprendis, atimantis is zmogaus teise issakyti savo asmenine nuomone ir dalyvauti diskusijoje... mirksiukas.gif
Nuotrauka atitiko taisykles, ja patvirtino. Esu tikra, kad turinio estetiskumo moderatoriai nevertina labai jau kritiskai, nes tiesiog neturi tam laiko.... o ir vargu, ar turetu teise taip tiesiogiai atmetineti vien todel, kad "man negrazu"....

smile.gif+2010 04 09, 22:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 09, 22:42)
Nereikia puolimu atsimušinėti į klausimą. Nes tie jūsų "nuoširdus, nenuoširdus pavadinimas" yra "briedas". Nes jūs nematot kiek žmogus širdies įdeda į tą jum nepatinkantį pavadinimą. O man  va stebuklas ir gražu ir šilta. Tiesiog nevienodai reiškiam mintis. Bet ne tuo nuoširdumas sveriamas. Beje ta jūsų pasisakinėjimas apie nuoširdumą ir  apsisukus panieka kitam nelabai dera. Nebent tas nuoširdumas - nuoširdi panieka kitam...nes neįtiko pavadinimas, neįtiko požiūris ir t.t.
va, čia tai suprantu kaip nuoširdumą  bigsmile.gif Sveikinu.
liuks, beliko nuoširdžiausių žodžių pavadinime sąrašą padaryt, bet aš jau pasuoju, jaučiu vis tiek pratrins.. biggrin.gif

O man tie vienodi pavadinimai asociuojasi su visisku atmestinumu ir pasikartosiu - fantazijos stoka... doh.gif Mazdaug taip - imesiu nuotrauka i konkursa.. O velnias, dar ir pavadinimo reikia (kokia nesamone). Na tebunie tai laukimas wub.gif . Tiesa, wubiko konkurse prie pavadinimo nerodo..Blogai.. Tada gal koks "vaiko laukimas"... Irgi neskamba.. Nedidingai kazkaip... As gi ne paprastai laukiuosi, ne taip, kaip kitos... As laukiuosi stebuklo....Taip. "Stebuklingas stebuklo laukimas" wub.gif ..... Ech, kaip gaila, kad wubiko nerodo.... Tiesa, kazkur girdetas tas pavadinimas, bet tiek to.. Mano vistiek labiau tinka, nei tu kitu keliu nuotrauku.... lai tos, kurios pirmos taip pavadino, pirmos ir galvoja, kaip cia pakeisti lotuliukas.gif

P.S. keista, kad kol kas nera nuotraukos su douglas pavadinimu ant pilvo, arba kokio maiselio douglas namu fone.Arba siaip nestukes prie douglas parduotuves.. Nes uzsakomuosiuose konkursuose pakankamai daznas yra "pataikavimo remejui" momentas....

user posted image
Koks vaiko zvilgsnis wub.gif ..... Grazi mergyte. Ir pavadinimas fainas.
O vat jei nuotraukos nukirpus kaire puse, kad liktu tik mergyte ant pilvo ir dar butu jos kojos tilpusios i kadra, tai sakyciau superine nuotrauka...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 10, 00:09)
P.S. keista, kad kol kas nera nuotraukos su douglas pavadinimu ant pilvo, arba kokio maiselio douglas namu fone.Arba siaip nestukes prie douglas parduotuves.. Nes uzsakomuosiuose konkursuose pakankamai daznas yra "pataikavimo remejui" momentas....

dar pakankamai laiko atsiradimui irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 23:38)
1. Pirštinės, nes kailiniai, o kailiniai plius perlai (nu nėr jie tokie dideli, perlai, kaip perlai, ne upiniai)... Skirias skoniai, bet juk tai nereiškia, kad foto prasta.

2. O kodėl manot, kad aš prizinę foto turėjau omeny? Jūsų ir pati pirmoji konkursinė - vaikas krepšy, o kad vėliau pakartojot, tai jau kaip ir banalu....

1. Pirstines+kailiai= salcio asociacija. Tebunie perlai- prie kailio (abi prekes yra prabangos, drisciau teigti, ko nepasakyciau apie megztas kumstuotas pirstines, bet tiek to)...O prie ko tada plikas pilvas? lotuliukas.gif
Prasta kuria prasme - technine, ar menine?
Gal ir nereiskia smile.gif

2. As kazkaip pamaniau, kad Jums diskusijai su zmogumi nebutina gaisti savo brangaus laiko ir knistis po jo "istorija" SM... Kazkaip net mintis nesove apie tokia galimybe.... Pagalvojau, kad paspaudete tiesiog nuoroda po avataru....Kodel taip pamaniau, net nezinau. Gal todel, kad pati nesiknisau, nes man uztenka argumentu bendrauti su zmogum dabar ir apie dabar tinius ivykius, nesikapstant po keturiu metu senumo nuotraukas su viltimi rasti prie ko prikibti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tada, pries tuo keturis metus turejau krepsi, vaika, telpanti i krepsi, muiline ir jokio suoprocio apie fotografija - tai buvo pirmi bandymai fotografuoti lotuliukas.gif
Jei jums dar kazkas apie mane rupi - tai klauskit, atsakysiu mirksiukas.gif Sutaupysite laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 09 balandžio 2010 - 23:28
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 04 09, 23:22)
1. Pirstines+kailiai= salcio asociacija. Tebunie perlai- prie kailio (abi prekes yra prabangos, drisciau teigti, ko nepasakyciau apie megztas kumstuotas pirstines, bet tiek to)...O prie ko tada plikas pilvas?  lotuliukas.gif
Prasta kuria prasme - technine, ar menine?
Gal ir nereiskia  smile.gif

Ne tu viena nesupratai tos fotos biggrin.gif

Man si labai miela
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 09 balandžio 2010 - 23:54