+2010 04 09, 20:14-->
QUOTE(hi
@ 2010 04 09, 20:14)
mano supratimu šitie konkursai nėr tokie svarbūs, kad reiktų įsijungt kovinę padėtį "deginkit, bet nepasiduosiu". Nu matai, kad publika "neįkerta", tai kam erzint, nematau jokio nuopelno "žūt būt atlaikyt". Pasidairai kas per publika, taisyklės apsigalvot nedraudžia, taip kad jokios bėdos.
O jei tai, kas tame kadre yra tau miela ir svarbu, jei įamžinta su atida ir meile, nėr ko apsimetinėt, kad kartais kai kurių tai nepaliečia ir kiek emociškai. Ir vaidint hyperdidvyrių "man gražu, nepasiduosiu" kartais nėra jokio noro, kartais laimi ir pasitraukdamas, o ne pasilikdamas;)
Bet lašelis juk nepasitraukia, įdės gi geresnę fotą, gal meilesnę tautos akiai. Vieni pliusai.
Matot, gerb. moderatore, aš suprantu taip - kaip ne kaip moderatoriai turi būti komanda. Ir šiuo atveju, jūs ne tik sukritikavot nuotrauką, jūs sukritikavot ir savo kolegių veiksmus. Nes
sakydama, kad foto neestetiška, jūs "per aplinkui" geliate tiems kurie ją patvirtino. Nebūtumėt mėlyna, viskas aišku. Bet esat, o tai ne tik daugiau teisių, bet ir daugiau atsakomybės.
Hi
del konkrecios nuotraukos, tautos ir meno...
Jauciu spaudima, lyg per mane zmogus iseme dideli mena, puiku tautos svietimo (kulturine prasme ) pavyzdi. O as, didingai tamstos vadinama "tauta", nieko neikirtau (lyg ten butu ka ikirsti) ir apie tai drisau parasyti. Beje, ne tiesiogiai. Tik autore/ius kazkodel prisitaike sau....
Tai kaip ten bebutu, mane galite apmetyti pomidorais, istremti i Sibira ar dar bala zino ka padaryti - nu nematau as ten nieko menisko. sorry.. Ir dar kruvoj nuotrauku, kuriu neminesiu...
O dabar ne apie konkrecia nuotrauka, o apskritai:
Del to, ar kadras darytas su meile, atida ir dar visa puokste kilniausiu jausmu - manes ir dar kruvos zmoniu, neturinciu nieko bendro su ta nuotrauka ir jos turiniu, absoliuciai nedomina, jei ziuredama i ja, as nepajauciu jausmo.... neabejoju, kad ta moteriske pliaze, kur visos sutartinai sauke "kaip neestetiska", fotografavo ja labai mylintis ir besirupinantis zmogus. Jo jausmais buvo kilniausi. Tai ka? Bet tai kam deti i konkursa tada? Arba tiki tuo, ka darai, arba nedarai visai
Del moderatoriu.
Tai nera diagnoze ar nuosprendis, atimantis is zmogaus teise issakyti savo asmenine nuomone ir dalyvauti diskusijoje...
Nuotrauka atitiko taisykles, ja patvirtino. Esu tikra, kad turinio estetiskumo moderatoriai nevertina labai jau kritiskai, nes tiesiog neturi tam laiko.... o ir vargu, ar turetu teise taip tiesiogiai atmetineti vien todel, kad "man negrazu"....
+2010 04 09, 22:42-->
QUOTE(hi
@ 2010 04 09, 22:42)
Nereikia puolimu atsimušinėti į klausimą. Nes tie jūsų "nuoširdus, nenuoširdus pavadinimas" yra "briedas". Nes jūs nematot kiek žmogus širdies įdeda į tą jum nepatinkantį pavadinimą. O man va stebuklas ir gražu ir šilta. Tiesiog nevienodai reiškiam mintis. Bet ne tuo nuoširdumas sveriamas. Beje ta jūsų pasisakinėjimas apie nuoširdumą ir apsisukus panieka kitam nelabai dera. Nebent tas nuoširdumas - nuoširdi panieka kitam...nes neįtiko pavadinimas, neįtiko požiūris ir t.t.
va, čia tai suprantu kaip nuoširdumą
Sveikinu.
liuks, beliko nuoširdžiausių žodžių pavadinime sąrašą padaryt, bet aš jau pasuoju, jaučiu vis tiek pratrins..
O man tie vienodi pavadinimai asociuojasi su visisku atmestinumu ir pasikartosiu - fantazijos stoka...
Mazdaug taip - imesiu nuotrauka i konkursa.. O velnias, dar ir pavadinimo reikia (kokia nesamone). Na tebunie tai laukimas
. Tiesa, wubiko konkurse prie pavadinimo nerodo..Blogai.. Tada gal koks "vaiko laukimas"... Irgi neskamba.. Nedidingai kazkaip... As gi ne paprastai laukiuosi, ne taip, kaip kitos... As laukiuosi stebuklo....Taip. "Stebuklingas stebuklo laukimas"
..... Ech, kaip gaila, kad wubiko nerodo.... Tiesa, kazkur girdetas tas pavadinimas, bet tiek to.. Mano vistiek labiau tinka, nei tu kitu keliu nuotrauku.... lai tos, kurios pirmos taip pavadino, pirmos ir galvoja, kaip cia pakeisti
P.S. keista, kad kol kas nera nuotraukos su douglas pavadinimu ant pilvo, arba kokio maiselio douglas namu fone.Arba siaip nestukes prie douglas parduotuves.. Nes uzsakomuosiuose konkursuose pakankamai daznas yra "pataikavimo remejui" momentas....
Koks vaiko zvilgsnis
..... Grazi mergyte. Ir pavadinimas fainas.
O vat jei nuotraukos nukirpus kaire puse, kad liktu tik mergyte ant pilvo ir dar butu jos kojos tilpusios i kadra, tai sakyciau superine nuotrauka...