Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas fotokonkursas

smile.gif+2010 04 09, 21:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 09, 21:21)
mokat išmatuot pavadinimo nuoširdumą huh.gif ...

irnesakyk.gif o tu dar tuom abejoji? lotuliukas.gif ne tik išmatuot, bet ir pasvert
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 04 09, 20:24)
pasiskaityk, ką parašiau - DALYVAUJA TAS PATS AUTORIUS  smile.gif galiausiai, jei jau pilna to autoriaus nuotraukų konkurse, tai jis profas - lauk tokius, - šaukia tauta  lotuliukas.gif

Ramybės, ramybės. Ten buvo tik mano asmeninė nuomonė biggrin.gif Tautos balso neatstovauju, į Seimą dar niekas neišrinko, deja

Tiesiog nenorėčiau jei į mano kiemo krepšinio varžybas su vietinės parduotuvės priziniu fondu ateitų Jasiukaitis. Tik tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 09 balandžio 2010 - 21:28
QUOTE(lijo @ 2010 04 09, 21:24)
tikrai  smile.gif ? labai tuom abejoju
oi rami aš, rami ir taisykles paskaičiusi  smile.gif

pasiskaityk, ką parašiau - DALYVAUJA TAS PATS AUTORIUS  smile.gif galiausiai, jei jau pilna to autoriaus nuotraukų konkurse, tai jis profas - lauk tokius, - šaukia tauta  lotuliukas.gif

Dabar tai prisikabinsiu - čia kuriam konkurse ir kurios foto to paties ir dar dalyvauja būtent autorius? g.gif
Atsakyti
Na va pasiginčijom ir žinučių pakapsėjo, galėsiu jau balsuot pagaliau cool.gif

Dėkui visoms prisidėjusioms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 21:27)
Ramybės, ramybės. Ten buvo tik mano asmeninė nuomonė  biggrin.gif Tautos balso neatstovauju, į Seimą dar niekas neišrinko, deja

Tiesiog nenorėčiau jei į mano kiemo krepšinio varžybas su vietinės parduotuvės priziniu fondu ateitų Jasiukaitis. Tik tiek  rolleyes.gif

Nu kad šiuo atveju prizinis fondas didesnio rėmėjo, tai ir Jasiukaitis pageidaujamas. Juk tikslas atkreipt dėmesį į rėmėją, o ne išrinkt geriausia tarp vidutinių.
Papildyta:
QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 21:31)
Na va pasiginčijom ir žinučių pakapsėjo, galėsiu jau balsuot pagaliau  cool.gif

Dėkui visoms prisidėjusioms  biggrin.gif

Išnaudotoja beee.gif
Atsakyti
Biškį ne į temą, bet Jasiukaitis, tai čia turėtų būti Jasikevičiaus ir Jasaičio tandemas turbūt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 09, 20:33)
Biškį ne į temą, bet Jasiukaitis, tai čia turėtų būti Jasikevičiaus ir Jasaičio tandemas turbūt mastau.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na matosi kad per ilgai užsieniuose užsisėdėjau ir nebeatrenku jau net žaidėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 21:27)
Ramybės, ramybės. Ten buvo tik mano asmeninė nuomonė  biggrin.gif Tautos balso neatstovauju, į Seimą dar niekas neišrinko, deja

Tiesiog nenorėčiau jei į mano kiemo krepšinio varžybas su vietinės parduotuvės priziniu fondu ateitų Jasiukaitis. Tik tiek  rolleyes.gif

ramybės vieni kitiems linki bažnyčioje smile.gif nieko necitavau.

pasikartosiu - kas yra profas? Lašelis Liūdnas profas? sakė yra pinigus net pinigus už tai ėmęs, siūlosi fotografuoti, tai vadinas, dalyvaut lyg ir nebegalėtų lotuliukas.gif ? nei su kailiais ir karoliais, nei be jų lotuliukas.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 09, 21:29)
Dabar tai prisikabinsiu - čia kuriam konkurse ir kurios foto to paties ir dar dalyvauja būtent autorius? g.gif

a perversk kelis lapus fotokonkursų ir rasi, jei netingėsi mirksiukas.gif
patinka man šis žmogus, tai ką daro ir kaip, man nekliūna, kad jo foto nelieka nepastebėtos, nes jos to vertos
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 04 09, 22:01)
oho, žiūriu, kažkas rado pigų būdą pasireklamuoti - čia š..., o va aš tai kaip dėčiau, kaip padaryčiau  lotuliukas.gif  first.gif va pacitavo - fotošopint nedraudžiama, draudžiama fotomontažint... rėmeliai užkliuvo, žolė kampe  doh.gif na tai uždrauskim visas, kurios profų darytos, pašarpintos, tvarkytom spalvom ir pan. tiesa, meskim lauk ir juodai baltas, nes gi ir spalva keista, gal net kontrastas tvarkytas, apkarpyta mažu  lotuliukas.gif na tikras tikrų lietuvaičių susibūrimas. nesąžininga kelt profesionalias foto? o kas čia nesąžiningo? laimės gi nebūtinai profesionali, nes foto, kaip vaizduojamasis menas, turi teikti estetinį pasitenkinimą ir sukelti atitinkamas emocijas. man asmeniškai, nėštukė rūke labai patinka, nes ji manyje pažadina tam tikras emocijas, o rūkas tarsi paslapties šydas, artėjančio užgimimo pranašas. nesąžininga tada duonkepiams dalyvaut geriausios duonos rinkimose, raiteliams - žirgų lenktynėse.
peržiūrėjau ankstesnius konkursus, galiu konstatuot faktą, kad tų fotošopinių n, ir prizinėse ir neprizinėse vietose, o įdomiausia, kad yra ir to paties autoriaus po 2 foto. tiesa, tas autorius kitais vardais pasivadinęs, bet esmė ta pati - pagal taisykles nevalia. o dar ir profas  lotuliukas.gif o kas tas profas? 
nesuvokiu vieno dalyko - kam reikalingas fotokonkurso aptarimas  g.gif konkursas tokia gražia tematika, o čia pamazgų duobė... gaila... na vis tiek laimės tie, kas ilgiausią liežuvį ir daugiau draugų turi  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 22:24)
O Jūs labai mokat pasikabinėt, ar ne? PMS'as? Eikit geriau į vonią pagulėti, vyniuko išgerti, pagerės   4u.gif

savos ydos akis bado?
Alkoholiu nervų neraminu;)

Aš mieloji, jūsų būklės neanalizuoju, į asmeniškumus, pažeminimus neinu, tai būtų malonu to paties sulaukti ir iš jūsų.

Nereikia puolimu atsimušinėti į klausimą. Nes tie jūsų "nuoširdus, nenuoširdus pavadinimas" yra "briedas". Nes jūs nematot kiek žmogus širdies įdeda į tą jum nepatinkantį pavadinimą. O man va stebuklas ir gražu ir šilta. Tiesiog nevienodai reiškiam mintis. Bet ne tuo nuoširdumas sveriamas. Beje ta jūsų pasisakinėjimas apie nuoširdumą ir apsisukus panieka kitam nelabai dera. Nebent tas nuoširdumas - nuoširdi panieka kitam...nes neįtiko pavadinimas, neįtiko požiūris ir t.t.

QUOTE(Taistė @ 2010 04 09, 22:31)
Na va pasiginčijom ir žinučių pakapsėjo, galėsiu jau balsuot pagaliau  cool.gif

Dėkui visoms prisidėjusioms  biggrin.gif

va, čia tai suprantu kaip nuoširdumą bigsmile.gif Sveikinu.

QUOTE(lijo @ 2010 04 09, 22:26)
irnesakyk.gif o tu dar tuom abejoji?  lotuliukas.gif ne tik išmatuot, bet ir pasvert

liuks, beliko nuoširdžiausių žodžių pavadinime sąrašą padaryt, bet aš jau pasuoju, jaučiu vis tiek pratrins.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 balandžio 2010 - 21:44
smile.gif+2010 04 09, 20:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 09, 20:21)
mokat išmatuot pavadinimo nuoširdumą huh.gif ...

Nereikia puolimu atsimušinėti į klausimą.

Juokiasi puodas, kad katilas juodas biggrin.gif

Nemačiau aš ten klausimo, gal nenuoširdžiai ieškojau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 04 09, 21:37)
ramybės vieni kitiems linki bažnyčioje  smile.gif nieko necitavau.

pasikartosiu - kas yra profas? Lašelis Liūdnas profas? sakė yra pinigus net pinigus už tai ėmęs, siūlosi fotografuoti, tai vadinas, dalyvaut lyg ir nebegalėtų  lotuliukas.gif ? nei su kailiais ir karoliais, nei be jų  lotuliukas.gif
a perversk kelis lapus fotokonkursų ir rasi, jei netingėsi  mirksiukas.gif
patinka man šis žmogus, tai ką daro ir kaip, man nekliūna, kad jo foto nelieka nepastebėtos, nes jos to vertos

Man turbūt miegot jau laikas, nes nelabai suprantu, apie ką kalbi. Tai tas pats autorius tame pačiame konkurse kelias foto pateikęs?
Atsakyti