Sveikos mamos norejau pasiteirauti del vandens aerobikos nesciosioms, noreciau pradeti lankyti, bet nestumo pradzioj kraujavau, bijau kad blogiau nebutu... gine sako nelankyt, bet dabar jauciuosi gerai... Gal galit patarti su kokiom problemom galiu susidurti?
QUOTE(Ingri07 @ 2010 04 08, 15:41)
Sveikos mamos norejau pasiteirauti del vandens aerobikos nesciosioms, noreciau pradeti lankyti, bet nestumo pradzioj kraujavau, bijau kad blogiau nebutu... gine sako nelankyt, bet dabar jauciuosi gerai... Gal galit patarti su kokiom problemom galiu susidurti?
na manau gali tiesiog persitempti...
tau reikia ilsetis...o ne strakalioti bent jau man taip gine pasake...nes mano situacija identishka ;(
o kiek jums laiko?
QUOTE(Ingri07 @ 2010 04 08, 13:41)
Tai gal geriau paklausyk ginės... Juk pagalvok, kažkokia tai priežastis buvo, dėl ko kraujavai nėštumo pradžioje
QUOTE(svetla @ 2010 04 08, 13:27)
na manau gali tiesiog persitempti...
tau reikia ilsetis...o ne strakalioti bent jau man taip gine pasake...nes mano situacija identishka ;(
o kiek jums laiko?
o kiek jums laiko?
jau 17 sav.
Manau pries pradedant lankyti manksta privalu gauti gydytojos palaiminima o jei viskas gerai, gydytoja leidzia ir yra noro - tai drasiai man asmeniskai labai patina ir prisijuoki, ir pavargsti ( su saiku) ir laika gerai praleidi
As abu lankiau baseino aerobika 9jeigu taip ja galima vadinti ) nes ten labaaai laaabai jau leta aerobika, zinoma kitaip ir negalima, juk Man patikdavo labai. Lankiau Kaune Linijoje
Tiesa, as lankiau nuo 30sav.
Tiesa, as lankiau nuo 30sav.
Kraujavimas nėštumo metu yra kontraindikacija sportui . Būtinai turi tartis su gydytoja ir klausyti jos rekomendacijų. Net jei tas kraujavimas buvo buvusių menstruacijų dienomis (jei nebūtum pastojus ir jos vyktų įprastu ciklu), tai gali rodyti nėštumo problema, kurią sportas gali labai suaktyvinti.
Vėliau gal tikrai sustiprėsi ir dar suspėsi pajudėti
Vėliau gal tikrai sustiprėsi ir dar suspėsi pajudėti