Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 18:21)

ir dar kokie ea tinka masinoje, kad citrusai zinau, bet kazkaip nealpstu del ju as, noretusi kokio gardaus, gaivaus kvapo  rolleyes.gif

Rozmarinu ea pabandyk, jei kvapas mielas ir jei toleruoji. Sako,kad masinoje labai gerai sis ea. wink.gif Suteikia zvalumo, energijos, ypac gerai ilgoms kelionems. mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 04 08, 19:34)
Štai sėklučiai "Kvapų namų" nuoroda  smile.gif

Pagal aprašymą man visgi labiausiai primena citrinines verbenas g.gif
"Gaivaus citrusinio kvapo su vos juntama rožine nata, primenantis citrinžolių, citrininių verbenų, citrinų-laimų kvapus."
Turiu citrinžolės EA, citrinų EA, tai nepalyginti..citrinžolės ir citrinos EA labai aitraus kvapo man ax.gif

Sitas man ptiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 11:01)
Is AZ (zemyn eiti)
http://www.aroma-zon...ns_ailleurs.asp

Puse kg paziurekit kiek kainuoja  biggrin.gif -as tai nemaniau, kad jis bus TAS, maniau gal siaip koks kitoks  biggrin.gif , pasirodo toks pats ir kaina superine!
Daba galesiu rasule maudytis  lotuliukas.gif

Emm, tai tiek pat, kiek ir KN - ten 16 Lt. 500 g. išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 11:04)
Emm, tai tiek pat, kiek ir KN - ten 16 Lt. 500 g. išeina smile.gif

As KN nezinau kiek, kitur brangiau dvigubai mirksiukas.gif
Man pasirode pigu, nes esu pirkusi brangiau! Tik nezinau kam tiek daug reikia zmogui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 balandžio 2010 - 10:06
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 11:05)
As KN nezinau kiek, kitur brangiau dvigubai  mirksiukas.gif
Man pasirode pigu, nes esu pirkusi brangiau! Tik nezinau kam tiek daug reikia zmogui  biggrin.gif

Diva:) o sitas rasulo molis plokstelem kaip nuotraukoj parodyta ar birus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 11:05)
As KN nezinau kiek, kitur brangiau dvigubai  mirksiukas.gif
Man pasirode pigu, nes esu pirkusi brangiau! Tik nezinau kam tiek daug reikia zmogui  biggrin.gif

Mes su Bryyla pusiau iš KN kilą paėmėm biggrin.gif
Na, jei tik kaukėm ar veidui prausti, tai čia tikrai labai ilgam. Bet yra žmonių, kurie vietoj muilo visą kūną juo prausia, galvą plauna - tada ir tokie kiekiai turėtų sueit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 09, 11:11)
Diva:) o sitas rasulo molis plokstelem kaip nuotraukoj parodyta ar birus? ax.gif

Vat ir as taip maniau, kad tokiom kazkokiom plokstelem, bet taip nera- normalus, kaip ir visur molis- birus.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 09:06)
Nea, nebandziau- nu bet klausyk, su tuo rasulo moliu  doh.gif - puse kg molio - sakiau uzteks ir man, ir vaikams ir anukams -sitokis maisas biggrin.gif !
Tos rugiageles zinokis man nekvepia blink.gif - nors nieko labai negaliu pasakyti, nes as vel su baisine sloga, gerkle ir t.t. Jau sakiau imunitetas gaus kazko doze, nes atsibodo - visi virusai kimba!  Tai tos rugiageles man nekvepejo, bet kad mano uosle tokia zinai pusiau veikianti, nesuprantu kvapu...

Man rugiagėlių hidrolato kvapas irgi nelabai. Nepasakyčiau, kad jis būtų bjaurus, bet kažkoks erzinantis unsure.gif Ir net kremą, kurį gaminau su rugiagėlių hidrolatu, be meilės naudoju smile.gif tiesiog jaučiu tą kvapą ir viskas. Nors ir EA dėjau ir kai kurie naudoti aliejai buvo su kvapu... vis tiek tas erzinančias rugiagėles jaučiu... gerai nors, kad neilgai - greitai jų kvapas išgaruoja biggrin.gif

O molis yra toks gėris (o ypač rasulo), kad sunaudosi gerookai greičiau nei tikiesi wink.gif mes su sese nusipirkom rasulo 500 g. ir pasidalinom per pusę, bet man neatrodo, kad užteks vaikams ir anūkams... kur ten - man neužteks biggrin.gif
Atsakyti
Dėl nuolaidų temos, tai manau būtų patogu, nes čia jūs priplepat 10 lapų per dieną, tai paskui be šansų rasti būna wink.gif O siūlau atskirą, nes kur aukščiau buvot linką įdėjusios, tai ir pačios matot - paskęs mūsų argitalis tarp drogų, lorealių ir sarmų doh.gif

Aš vakar įsigijau argital kremą su ežiuole, jau antrą naudosiu. Nu myliu aš tą kremą biggrin.gif Ir dar gavau nuolaidų kortelę rolleyes.gif

Dar reabilitavau argital šampūną normaliems plaukams - po jo panaudojus ant šaknų alijošiaus gelį tikrai puikiai plaukai atrodo ir jaučiasi! bigsmile.gif Bet kitą sykį pirksiu urtrekram su rasulu, nes vis dar ieškau gero, bet nebrangaus šampūno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 11:54)
Aš vakar įsigijau argital kremą su ežiuole, jau antrą naudosiu. Nu myliu aš tą kremą biggrin.gif Ir dar gavau nuolaidų kortelę  rolleyes.gif

kur cia taip pirkai ir gavai? biggrin.gif keliu procentu nuolaidu kortele? ax.gif
Papildyta:
as likau labai patenkinta po vakarykscio apsilankymo pas Elyte wub.gif siandien oda atrodo skaistesne ir tas kaktos paberimas lyg ir graziau atrodo ax.gif dar pagal Elytes rekomendacijas isigijau weledos aknedor serijos losijonus (cleansing ir purifying) ax.gif isbandziau siandien ryte, tai kol kas paliko gera ispudi, ziuresiu kaip toliau ax.gif dar tik iskilo keletas neaiskumu del ju naudojimo g.gif gal kartais yra bandziusiu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 09 balandžio 2010 - 11:02
mergaites sakykite o kaip manot ar deginanatis uztektu pasitepti tik morku fitoliu, ar reiktu papildomai apsaugos kokios.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
agnuta, manau, kad Juaroj. Bet ir man įdomu drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 09, 11:38)
mergaites sakykite o kaip manot ar deginanatis uztektu pasitepti tik morku fitoliu, ar reiktu papildomai apsaugos kokios.... ax.gif  4u.gif

tikrai reikia apsaugos, nedurniuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 09, 12:10)
kur cia taip pirkai ir gavai? biggrin.gif keliu procentu nuolaidu kortele? ax.gif
Papildyta:
as likau labai patenkinta po vakarykscio apsilankymo pas Elyte wub.gif siandien oda atrodo skaistesne ir tas kaktos paberimas lyg ir graziau atrodo ax.gif dar pagal Elytes rekomendacijas isigijau weledos aknedor serijos losijonus (cleansing ir purifying) ax.gif isbandziau siandien ryte, tai kol kas paliko gera ispudi, ziuresiu kaip toliau ax.gif dar tik iskilo keletas neaiskumu del ju naudojimo g.gif gal kartais yra bandziusiu? 4u.gif

Chi chi, čia, galima sakyti, aš tą aknedoron inspiravau Elytę atsivežti, nes prieš tai jo Lt nebūdavo biggrin.gif Naudoju losjoną, tą kur didesnės talpos, jau gal pusę metų jį garsiai giriu, bet niekam čia neįdomu rolleyes.gif Tuo skystesniu tiesiog vatuką pamirkau ir valau veidą smile.gif O tirštesnį reikėtų tepti ant probleminių vietų kaip kremą. Aš jo nenuplaudavau, palikdavau per naktį. Bet tirštesnis man kažkaip nepasiteisino, tai apsistojau prie losjono tik. Man jis super thumbup.gif Nuramina odą, nuvalo, bet nesausina, labai malonus.

O ežiuolę madoj pirkau, iki savaitės pabaigos ten argital veido priemonėms 20% nuolaida. Kortelė lyg irgi kažkokią nuolaidą suteikia kiekvieną kartą perkant, tik pamiršau, kokio dydžio blush2.gif
Atsakyti