Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 22:10)

Ai tai ten su visomis sintetikomis irnesakyk.gif Anksčiau buvo natūralių tema, bet gi sakau kad ištrinta mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 18:15)
I kleopatras! ( kirtis ant paskutines a)  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Naujadaras- pieno ir roziu ziedlapiu vonele kojoms  biggrin.gif , atsimenat,  foto buvau idejus savo Kleopatru voniu biggrin.gif

Ot grazuola laukia vyro!  thumbup.gif
O as tuoj su Ugvile susitiksiu, vat!  tongue.gif  biggrin.gif

ar jau isbandei pirkinius? kaip tau kvapas rugiageliu hidrolato? gal tu pasakysi ka primena, man kazka skanaus is vaikystes, bet ka, neateina i galva dar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal jau apie tai kalbejot bet kai tuomet aktualu nebuvo tai praleidau pro akis blush2.gif sakykit ar medetku fitoli saulegrazu aliejuje galima tik iki 20% naudoti kremuose ir t.t. ar ir juo 1 odele tepti? nepykit uz kvaila kl tiesiog nzn sito blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 08, 23:23)
merginos gal jau apie tai kalbejot bet kai tuomet aktualu nebuvo tai praleidau pro akis blush2.gif sakykit ar medetku fitoli saulegrazu aliejuje galima tik iki 20% naudoti kremuose ir t.t. ar ir juo 1 odele tepti? nepykit uz kvaila kl tiesiog nzn sito blush2.gif Aciu 4u.gif

tepu gryna,juk jis jau aliejuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 08, 23:23)

Probleminėms vietoms galima gryną naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 19:21)
atejo i mano kiema svente - "apsiratavau"
sakykit ar vertas KN autogarintuvas savo kainos garintuvas ? ar jis ka nors daro bet to kad ant jo uzlasint galima, nes ant ko palasint ir taip surasciau g.gif
ir dar kokie ea tinka masinoje, kad citrusai zinau, bet kazkaip nealpstu del ju as, noretusi kokio gardaus, gaivaus kvapo  rolleyes.gif

Maniškis, kažkada nusiųstas į KN nupirkti dovanų kupono draugei, susigundė šituo garintuvu ir labai juo džiaugiasi biggrin.gif Mane vis reketuoja, kad jam aliejukų duočiau. Mėgsta spygliuočių kvapus mašinoje: lašino kiparisų, pušies EA.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 20:18)
Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie? Aš tai turiu seną paprastą įtaisą su stikline lėkštele ir vieta žvakutei arbatinei. Gal ką gudresnio turite? smile.gif

Naudoju Aromastone iš KN. Man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 08, 23:04)
ar jau isbandei pirkinius? kaip tau kvapas rugiageliu hidrolato? gal tu pasakysi ka primena, man kazka skanaus is vaikystes, bet ka, neateina i galva dar  doh.gif  biggrin.gif

Nea, nebandziau- nu bet klausyk, su tuo rasulo moliu doh.gif - puse kg molio - sakiau uzteks ir man, ir vaikams ir anukams -sitokis maisas biggrin.gif !
Tos rugiageles zinokis man nekvepia blink.gif - nors nieko labai negaliu pasakyti, nes as vel su baisine sloga, gerkle ir t.t. Jau sakiau imunitetas gaus kazko doze, nes atsibodo - visi virusai kimba! Tai tos rugiageles man nekvepejo, bet kad mano uosle tokia zinai pusiau veikianti, nesuprantu kvapu...
Nustebino aloe- visada maniau,kad jis kaip kokie drebuciai,zele, o cia skystaliukas smile.gif
Nu bet molio kiek papigiai moterys uzsipirko doh.gif lotuliukas.gif

Kvapams namuose skleisti biggrin.gif naudoju aromatine lempa is "Skonis ir kvapas".
Neisideda foto ,visaip bandziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 balandžio 2010 - 09:11
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 09, 10:06)
Nea, nebandziau- nu bet klausyk, su tuo rasulo moliu  doh.gif - puse kg molio - sakiau uzteks ir man, ir vaikams ir anukams -sitokis maisas biggrin.gif !
Tos rugiageles zinokis man nekvepia blink.gif - nors nieko labai negaliu pasakyti, nes as vel su baisine sloga, gerkle ir t.t. Jau sakiau imunitetas gaus kazko doze, nes atsibodo - visi virusai kimba!  Tai tos rugiageles man nekvepejo, bet kad mano uosle tokia zinai pusiau veikianti, nesuprantu kvapu...
Nustebino aloe- visada maniau,kad jis kaip kokie drebuciai,zele, o cia skystaliukas smile.gif
Nu bet molio kiek papigiai moterys uzsipirko doh.gif  lotuliukas.gif

Kvapams namuose skleisti  biggrin.gif  naudoju aromatine lempa is "Skonis ir kvapas".
Neisideda foto ,visaip bandziau  smile.gif

aha papigiai gavosi rasulas, galesi ir veidui ir kunui ir sau ir kaimynei dar duot lotuliukas.gif
bet tikrai pas tave tada sloga, nes jis turi toki aisku kvapa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 09, 10:13)
aha papigiai gavosi rasulas, galesi ir veidui ir kunui ir sau ir kaimynei dar duot  lotuliukas.gif
bet tikrai pas tave tada sloga, nes jis turi toki aisku kvapa  unsure.gif

As jauciau kvapa, bet man jis labai nepatiko biggrin.gif , sakau gal kai sloga praeis, pakvepes labiau biggrin.gif Man kazkokiu medziu gal, kokiom pjuvenom, bet galiu nusisneket biggrin.gif , bet kokiu atveju-aciu tau uz visas gerybes! 4u.gif
Kai isbandysi sampuna ir stebuklingaji Sante- parasyk atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 balandžio 2010 - 09:18
O aš tai šiandien susimasčiau, kad man Urtekram šampūnas su moliu labiau patiko nei dabartinis Lavera su apelsinais. Ir tikrai nuo jo plaukai man ne švelnesni ir ne glotnesni g.gif Nors po Urtekram net gurgždėdavo, bet išdžiūvus viskas ok - blizga, švelnūs smile.gif Be to, purumo irgi nuo Urtekram gal daugiau buvo, nors šitas kaip tik purinantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 09 balandžio 2010 - 09:35
Panos, koki rasula jus cia po pigiai aptarinejat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 09, 10:50)
Panos, koki rasula jus cia po pigiai aptarinejat 4u.gif

Is AZ (zemyn eiti)
http://www.aroma-zon...ns_ailleurs.asp

Puse kg paziurekit kiek kainuoja biggrin.gif -as tai nemaniau, kad jis bus TAS, maniau gal siaip koks kitoks biggrin.gif , pasirodo toks pats ir kaina superine!
Daba galesiu rasule maudytis lotuliukas.gif
Atsakyti