Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

Merginos reikia pagalbos smile.gif Susiplakiau savo pirmą kremą ir iš tos laimės nebeatsimenu, ar reikia jį laikyti šaldytuve jeigu jis be jokių konservatų?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 20:40)
taip, kaip ir tu. Dar Nidulios pavyzdžiu ant džiovintų levandų žiedlapių ko užlašinu - prie kompiuterio, šalia lovos - čia tai žvakės nakčiai nepastatysi, paskui gali ir savo triobesius sukūrent  biggrin.gif
arba paprašyt pasitept, turėtų vistiek turėti kažkokį testerinį variantą smile.gif

Aha, ant džiovintų dalykėlių reiks ir man pabandyt... 4u.gif
O kokias žvakutes naudoji? Paprastas arbatines?
Papildyta:
QUOTE(meid @ 2010 04 08, 20:46)
Merginos reikia pagalbos smile.gif  Susiplakiau savo pirmą kremą ir iš tos laimės nebeatsimenu, ar reikia jį laikyti šaldytuve jeigu jis be jokių konservatų?

Tikrai taip smile.gif Ir geriau mentele imti, ne pirštais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 19:47)
O kokias žvakutes naudoji? Paprastas arbatines?

iš KN, kur iš sojų vaško. Bet šiaip AZ mačiau yra visko žvakių gamybai - tik nesigilinau, kiek ten kainuotų, ar apsimokėtų wink.gif
Atsakyti
Rkatyte, cinko oksido gavau pas is AN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 20:50)
iš KN, kur iš sojų vaško. Bet šiaip AZ mačiau yra visko žvakių gamybai - tik nesigilinau, kiek ten kainuotų, ar apsimokėtų wink.gif

Tai va, iš KN geresnis dalykas tos žvakutės... Nes aš pabaigiau savo maišą parafininių, galvoju, ką nors geresnio reiktų bandyt, bet šiaip prekybos centruose iš vaško nerasi... ax.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 20:32)
O aš čia pastebėjau, kad MB įjunko DG muiliuku vis rankas plauti. Guli pas mane padėtas, žiūriu, vis šlapias  biggrin.gif Skysto muilo nebenaudoja, tik tą. Ot, šitas visada gerus ir kokybiškus daiktus jaučia  lotuliukas.gif

Is mano triju DG muiliuku beturiu viena - viena konfiskavo sese, kita - uosvis... o likusi naudojam visa seimyna... doh.gif labai jau greit jis mums eina...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 19:40)
Vitulka, nesupratau dėl citavimo: ta info apie nuolaidas vistiek gyvuos tik tiek, kiek pati tema - ne ilgiau ar cituojama, ar necituojama  g.gif Matyt, tikrai jau atostogų reikia rolleyes.gif

Info apie nuolaidas gyvuotų iki tol, kol tema neužsidarytų arba net trumpiau, priklauso nuo to, kiek ilgai nuolaida vyktų (pvz. balandžio 9-11 d. AN nuolaida ramunėlių hidr.), tai kam ta info įdomi balandžio 12? niekam smile.gif
paprasčiau būtų atskirą temą atidaryt g.gif nors jinai yra, bet jūs jos nemėgstat kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 08, 20:00)
na gerai, kas cia per daiktas  g.gif

Dar galite ekologijos skyrelyje apie "mestruacine taurele" paskaityti...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 08, 20:19)
paprasčiau būtų atskirą temą atidaryt  g.gif nors jinai yra, bet jūs jos nemėgstat kažkodėl  biggrin.gif

tai taip, nuolaidų laikas aiškiai apibrėžtas, bet lyg su šita info pas mus OT paprastai nebūna: kažkuri pasako, o kitos naudojasi/nesinaudoja ir komentuoja pirkinius, arba ne. Aš tam kartui siūlau ryškesnį šriftą panaudoti, o paskui kiekvienos asmeninis reikalas, ar naudosis akcija-atrakcija ar ne smile.gif

jau norėjau rėkt, kad nėra, bet jo, tikrai yra rolleyes.gif Galim bandyt ir į ją rašyt, neuždrausta aišku. Bet tai būtų tas pats, kas pasidėti parankinę knygą ne šalia, o kitam kambario gale ir vis eiti jos sklaidyti. Be to, ar tenykštei masei labai rūpėtų kažkokių mažai girdėtų gaminių nuolaidos? Suabejočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 21:52)
jau norėjau rėkt, kad nėra, bet jo, tikrai yra  rolleyes.gif  Galim bandyt ir į ją rašyt, neuždrausta aišku. Bet tai būtų tas pats, kas pasidėti parankinę knygą ne šalia, o kitam kambario gale ir vis eiti jos sklaidyti. Be to, ar tenykštei masei labai rūpėtų kažkokių mažai girdėtų gaminių nuolaidos? Suabejočiau  g.gif

Įmesk tos temos nuorodą mirksiukas.gif Kažkada ieškojau, bet neradau, tai maniau kad ištrinta ax.gif
Atsakyti
Nuolaidos kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 22:10)

g.gif Na, taip, ten natūrali kosmetika pasimestų tarp tos gausybės... schmoll.gif
Atsakyti