QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 20:40)
taip, kaip ir tu. Dar Nidulios pavyzdžiu ant džiovintų levandų žiedlapių ko užlašinu - prie kompiuterio, šalia lovos - čia tai žvakės nakčiai nepastatysi, paskui gali ir savo triobesius sukūrent
arba paprašyt pasitept, turėtų vistiek turėti kažkokį testerinį variantą
arba paprašyt pasitept, turėtų vistiek turėti kažkokį testerinį variantą
Aha, ant džiovintų dalykėlių reiks ir man pabandyt...
O kokias žvakutes naudoji? Paprastas arbatines?
Papildyta:
QUOTE(meid @ 2010 04 08, 20:46)
Merginos reikia pagalbos Susiplakiau savo pirmą kremą ir iš tos laimės nebeatsimenu, ar reikia jį laikyti šaldytuve jeigu jis be jokių konservatų?
Tikrai taip Ir geriau mentele imti, ne pirštais
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 19:47)
O kokias žvakutes naudoji? Paprastas arbatines?
iš KN, kur iš sojų vaško. Bet šiaip AZ mačiau yra visko žvakių gamybai - tik nesigilinau, kiek ten kainuotų, ar apsimokėtų
Rkatyte, cinko oksido gavau pas is AN
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 20:50)
iš KN, kur iš sojų vaško. Bet šiaip AZ mačiau yra visko žvakių gamybai - tik nesigilinau, kiek ten kainuotų, ar apsimokėtų
Tai va, iš KN geresnis dalykas tos žvakutės... Nes aš pabaigiau savo maišą parafininių, galvoju, ką nors geresnio reiktų bandyt, bet šiaip prekybos centruose iš vaško nerasi...
Ačiū
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 20:32)
O aš čia pastebėjau, kad MB įjunko DG muiliuku vis rankas plauti. Guli pas mane padėtas, žiūriu, vis šlapias Skysto muilo nebenaudoja, tik tą. Ot, šitas visada gerus ir kokybiškus daiktus jaučia
Is mano triju DG muiliuku beturiu viena - viena konfiskavo sese, kita - uosvis... o likusi naudojam visa seimyna... labai jau greit jis mums eina...
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 19:40)
Vitulka, nesupratau dėl citavimo: ta info apie nuolaidas vistiek gyvuos tik tiek, kiek pati tema - ne ilgiau ar cituojama, ar necituojama Matyt, tikrai jau atostogų reikia
Info apie nuolaidas gyvuotų iki tol, kol tema neužsidarytų arba net trumpiau, priklauso nuo to, kiek ilgai nuolaida vyktų (pvz. balandžio 9-11 d. AN nuolaida ramunėlių hidr.), tai kam ta info įdomi balandžio 12? niekam
paprasčiau būtų atskirą temą atidaryt nors jinai yra, bet jūs jos nemėgstat kažkodėl
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 08, 20:00)
na gerai, kas cia per daiktas
Dar galite ekologijos skyrelyje apie "mestruacine taurele" paskaityti...
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 08, 20:19)
paprasčiau būtų atskirą temą atidaryt nors jinai yra, bet jūs jos nemėgstat kažkodėl
tai taip, nuolaidų laikas aiškiai apibrėžtas, bet lyg su šita info pas mus OT paprastai nebūna: kažkuri pasako, o kitos naudojasi/nesinaudoja ir komentuoja pirkinius, arba ne. Aš tam kartui siūlau ryškesnį šriftą panaudoti, o paskui kiekvienos asmeninis reikalas, ar naudosis akcija-atrakcija ar ne
jau norėjau rėkt, kad nėra, bet jo, tikrai yra Galim bandyt ir į ją rašyt, neuždrausta aišku. Bet tai būtų tas pats, kas pasidėti parankinę knygą ne šalia, o kitam kambario gale ir vis eiti jos sklaidyti. Be to, ar tenykštei masei labai rūpėtų kažkokių mažai girdėtų gaminių nuolaidos? Suabejočiau
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 21:52)
jau norėjau rėkt, kad nėra, bet jo, tikrai yra Galim bandyt ir į ją rašyt, neuždrausta aišku. Bet tai būtų tas pats, kas pasidėti parankinę knygą ne šalia, o kitam kambario gale ir vis eiti jos sklaidyti. Be to, ar tenykštei masei labai rūpėtų kažkokių mažai girdėtų gaminių nuolaidos? Suabejočiau
Įmesk tos temos nuorodą Kažkada ieškojau, bet neradau, tai maniau kad ištrinta
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 22:10)
Na, taip, ten natūrali kosmetika pasimestų tarp tos gausybės...