Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

nors ir ne penktadienis, Diva:) geros nuotaikos biggrin.gif - bajerius tik skaldo thumbup.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 13:42)
Siaip ar taip reklama gera padarem dabar ! Galetu cia mumi pvz. hidrolatais apdovanot biggrin.gif

faktas drinks_cheers.gif biggrin.gif

as jau net nerasysiu daug, kaip man malonu skaityt, kad muilu prausiates.. 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 15:49)
ale kaip ji ismaisyt, issukt ta rasula jus man pasakykit, kad gautusi tokia vientisa mase kaip pvz. pavaizduota KN g.gif - as kai dabar dariausi, tai maisiau, maisiau, lipo prie saukstelio( keramikinio), lipo prie indelio, vozojosi, niekas ten nesigavo, uzpyliau mineraliniu  ir tada jau siaip ne taip toki vandeni pasidariau molina doh.gif  biggrin.gif - ale irgi nuplauna gerai..

mano triukas tai toks biggrin.gif - uzbarscius moli ant vandens ji palieku 20-30min isbrinkt.

as irgi jau laaabai seniai pradejau (net neatsimenu kada smile.gif ) persiplovinet saltu.
maniskis toks ledinis. bet vasara gal irgi reiks leduku uzsipilt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 08 balandžio 2010 - 18:29
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 18:38)
Pipirmeciu koncentracijai...Bet as nuo pipirmeciu gal apsiraminciau labiau biggrin.gif
Na ir zinoma, citrinu - ne veltui matyt daugel metu turejome tik citrinu tuos kvapus sintetinius, dar tiesa- vaniliniai buvo.Apie vanile nezinau - reikia paskaityti.

pipirmetes turiu, bet mane jos kazkodel erzina

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 19:18)
Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie? Aš tai turiu seną paprastą įtaisą su stikline lėkštele ir vieta žvakutei arbatinei. Gal ką gudresnio turite? smile.gif

garinu lygiai tokiu pat prietaisu, kada nors ateityje gal ir isigysiu ka nors sustresnio smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 04 08, 19:25)
Geras daiktas - jis šildo ir EA pasklinda intensyviau..kai lašini ant kokio daikto mašinoje, tai gan greit išsivėdina smile.gif Ir nelašinkit tiesiai ant priekinės panelės - sugadinsite mašinos otkutiūrą biggrin.gif

Man labai patiko mašinoje naudoti sėklučių EA ax.gif

Vanilės kvapus gyvenime labai mėgstu, bet tik ne mašinoje..tada tokia prirūkyta sena taksi mašina dvelkia..kur bandoma rūkalus vanile užmaskuoti doh.gif

o kas tie sekluciai?
vanilei siaip gan abejinga esu, bet labai gera vaizduote turiu ir dabar tikrai nenoriu taksisto ratais kvepeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 19:32)
o kas tie sekluciai?vanilei siaip gan abejinga esu, bet labai gera vaizduote turiu ir dabar tikrai nenoriu taksisto ratais kvepeti lotuliukas.gif

Štai sėklučiai "Kvapų namų" nuoroda smile.gif

Aš jų EA su niekuo nemaišau.
Labai tinkamas kvapas mašinai...ne per aitrus (net jei užlašini daugiau..bet jis toks gaivus), pastebėjau, kad neerzina pakeleivių (o tai manau irgi svarbu, kad būtų 'universalesnis' ir tiktų daugeliui, pvz. visai šeimai) ir patinka, kad dezinfekuoja (juk visur lankomės, važinėjame..tai iš prekybos centro įsėdi į gaiviai kvepaintį, dezinfekuojantį mašinos saloną biggrin.gif ) Ir pakankamai nebrangus ax.gif

Pagal aprašymą man visgi labiausiai primena citrinines verbenas g.gif
"Gaivaus citrusinio kvapo su vos juntama rožine nata, primenantis citrinžolių, citrininių verbenų, citrinų-laimų kvapus."
Turiu citrinžolės EA, citrinų EA, tai nepalyginti..citrinžolės ir citrinos EA labai aitraus kvapo man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 08 balandžio 2010 - 18:39
QUOTE(Manija69 @ 2010 04 08, 16:21)
Pasisakysiu as irgi apie roziu kremuka.  ax.gif
Pirma karta uosciau ji Peleneje, atrode,kad labai panasu i Hauschkos roziu, dar garsiai sesei pasakiau, nepazystu kas ta moteris is zalia zalia, bet ji is kart sako, ne,kvapas ne toks.  unsure.gif  Ir tikrai, Madoj dave meginuka sio kremo, namie pasitepiau, man net nepatiko kvapas, nu nelabai jis man, labiausiai melisa jame jauciasi, o toks kvapas man veidui nelabai.  rolleyes.gif
Kiekvienam skirtingai, bet paciai pauostyti butu geriausia.  mirksiukas.gif

Nu jo, po tokių skirtingų atsiliepimų žinosiu, kad reikia pirkti mėginuką pradžiai 4u.gif
Atsakyti
Rasma labai puikiai apibrezei koks ea tinka masinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 08 balandžio 2010 - 18:41
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 08, 14:39)
satura, gal palyginsi kiek kainuoja zaliazalia argital mano kremukas?nes berods nete ekoeko ziurejau kad virs 70lt.

rkatyte kur pirkai argitali?

Pirkau zalia zalia pas Elyte, ji ipyle 15 ml, kiek kainavo - nepasakysiu, nes kelis produktus emiau 4u.gif
Kazkaip praleidau anksciau tavo klausima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 04 08, 19:34)
Aš jų EA su niekuo nemaišau.
Labai tinkamas kvapas mašinai...ne per aitrus (net jei užlašini daugiau..bet jis toks gaivus), pastebėjau, kad neerzina pakeleivių (o tai manau irgi svarbu, kad būtų 'universalesnis' ir tiktų daugeliui, pvz. visai šeimai) ir patinka, kad dezinfekuoja (juk visur lankomės, važinėjame..tai iš prekybos centro įsėdi į gaiviai kvepaintį, dezinfekuojantį mašinos saloną biggrin.gif ) Ir pakankamai nebrangus ax.gif

Puiki reklama tiek EA, tiek garintuvui thumbup.gif Rasmą už gerą reklamą ir greitu metu padidėsiančią šio EA ir garintuvų prekybą KN galėtų įvertinti mirksiukas.gif
Papildyta:

Ech, tik vakar apsiprekinau ir galvojau jau nieko iš KN ilgokai nereikės, o šiandien jau norisi lėkti nusipirkti garintuvą ir EA doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 08 balandžio 2010 - 18:53
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 08, 15:29)
nu gerai gerai, prisipazistu, mano ta krautuvele.

juokauju, zinoma. vistiek nepatiketumet, jauciu - muilais neuzversta  biggrin.gif

bet siaip, man atrodo, duokit sansa. taigi sunku sugalvot kazka jau labai naujo biggrin.gif  vienaip ar kitaip kazka primins. ne?  smile.gif man atrodo, bile tik kuriasi, didesne pasiula visad i nauda.

QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 15:41)
čia tai man Monica patinka - ėmėsi reikalo nuo nulio, o turi tokių dalykėlių, kad net rutuk iš UK spirga, niekur kitur neranda  biggrin.gif Žinoma, tegu daro. Vistiek kiekviena mūsų turi teisę rinktis  drinks_cheers.gif

g.gif tikrai atrodo,kad toj parduotuvej viskas is AZ, idomu ar jie oficialus platintojai ar siaip nuplagijavo visus receptus doh.gif negaliu pakesti, kai zmones nepaiso autoriu teisiu. Vieni dirba, galvoja, bando, o kiti viens du isverte ir pasinaudojo.

nors AZ plati pasiula, bet AN tur tiek visokiu gerybiu wub.gif as vis gaudau papaina ir vis man nepavyksta doh.gif

toms, kurios supranta prancuziskai tongue.gif http://www.direct8.fr/video/deyzd/
gana idomi laida, Sophie Macheteau pristato AZ aliejus, hidrolatus ir tt bei pataria koki alieju ir kada naudoti. Dar aptaria haliurono rugsti ir spirulina dumblius.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 08, 17:42)
[color=yellow]  Aš su SP kuponu nusipirkau mooncup'ą  thumbup.gif  bet čia aišku ne į tą temą...  ax.gif

na gerai, kas cia per daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 19:18)
Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie? Aš tai turiu seną paprastą įtaisą su stikline lėkštele ir vieta žvakutei arbatinei. Gal ką gudresnio turite? smile.gif

as turiu aromastone is KN ax.gif man patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 08, 20:00)
na gerai, kas cia per daiktas  g.gif

paskaityk cia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 04 08, 17:04)
Aš šiandien PC "Mada" pirkau argital kremą su 20proc.nuolaida. Ten visom veido priežiūros priemonėm dabar tokia akcija, "grožio alėjoje"

gal zinai iki kada? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 04 08, 17:32)
O sakykit, su kuo jūs vakare nuo veido šalinate nešvarumus? Ar rytais tik vandeniu nuprausiate veidą? ax.gif

as pastaruoju metu vakarais irgi prausiu DG muiliuku wub.gif o rytais ciel d'azur valomuoju geliu su alaviju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 08, 17:13)
Dar pagirsiu rozmarinų muilo pastą iš Nimfali... Nuostabi  wub.gif  kvapas super, ypač ryte... Mačiau, kad dar šiandien pora turėjo... Gaila tik, kad nebėra juodojo muilo pastos...

as vakar pagaliau isbandziau savo pirkta pasta su arabiskuoju muskusu wub.gif patiko, bet cia tokia prabangos preke ax.gif
Atsakyti
O aš čia pastebėjau, kad MB įjunko DG muiliuku vis rankas plauti. Guli pas mane padėtas, žiūriu, vis šlapias biggrin.gif Skysto muilo nebenaudoja, tik tą. Ot, šitas visada gerus ir kokybiškus daiktus jaučia lotuliukas.gif
Atsakyti
Vitulka, nesupratau dėl citavimo: ta info apie nuolaidas vistiek gyvuos tik tiek, kiek pati tema - ne ilgiau ar cituojama, ar necituojama g.gif Matyt, tikrai jau atostogų reikia rolleyes.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 18:18)
Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie?

taip, kaip ir tu. Dar Nidulios pavyzdžiu ant džiovintų levandų žiedlapių ko užlašinu - prie kompiuterio, šalia lovos - čia tai žvakės nakčiai nepastatysi, paskui gali ir savo triobesius sukūrent biggrin.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 18:39)
Nu jo, po tokių skirtingų atsiliepimų žinosiu, kad reikia pirkti mėginuką pradžiai 

arba paprašyt pasitept, turėtų vistiek turėti kažkokį testerinį variantą smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 04 08, 18:53)
g.gif  tikrai atrodo,kad toj parduotuvej viskas is AZ, idomu ar jie oficialus platintojai ar siaip nuplagijavo visus receptus doh.gif

aš nemačiau copyright ženkliuko, o ir koks tolkas prancūzams turėti atstovus LT, kai be problemų gali viską parsisiųsti? Yra visokių tų puslapių kosmetikos, taip pat ir dekoratyvinės gamybai ir abejoju, kad lūpų blizgį įmanoma pasigaminti tik iš cukraus želės bei burokų sulčių. Bet daugumos gi mentalitetas toks: kam stengtis, jei galima pasivogti idėją ir iš to gyventi?
Atsakyti