Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 18:03)
ilgokai reikia maišyti, pati taip KN molio kaukę maišiausi. Tai žaidžiau kaip su kokiu kremu, namuose tiek pastangų nededu  blush2.gif Aš į molį ir kitus sausus miltelius pilu vandenį ir po truputį maišau, gerai išsimaišo  4u.gif

net širdį suspaudė paskaičius apie rytines tavo kančias  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Veidui naudok ledukus rytais, nereiks rėkti ant visų namų ir katės gąsdinti  biggrin.gif

Aha, reikia matyt po truputi vandens ir po truputi maisyti, ramiai- graziai- letuoju budu biggrin.gif , pagal leto gyvenimo taisykle, o ne pagal greiciau, nes reikia lekt biggrin.gif !
As kantrybes neturejau, kita karta ramiai , kojas i kleopatras lotuliukas.gif pamerkus maisysiuos moli rolleyes.gif

Ir tu leduku jau senai noriu, bet vis neprisiruosiu- reikes pasidaryti, turiu gi formeliu grazuoliu rolleyes.gif - skaiciau kadais, ne tik nuovira, bet ir glicerino isilasinai- gal sakau dar silko kokio arba gi tu agurku bigsmile.gif galima- turetu dereti...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 18:08)
kita karta ramiai , kojas i kleopatras  lotuliukas.gif  pamerkus maisysiuos moli rolleyes.gif

Į kąą? biggrin.gif

Sėdžiu visa oranžiniu (molis) veidu ir riebaluotais (kokosai) plaukais flirt.gif Laukiu vyro, vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 04 08, 18:12)
Į kąą?  biggrin.gif

Sėdžiu visa oranžiniu (molis) veidu ir riebaluotais (kokosai) plaukais flirt.gif Laukiu vyro, vadinasi biggrin.gif

I kleopatras! ( kirtis ant paskutines a) doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Naujadaras- pieno ir roziu ziedlapiu vonele kojoms biggrin.gif , atsimenat, foto buvau idejus savo Kleopatru voniu biggrin.gif

Ot grazuola laukia vyro! thumbup.gif
O as tuoj su Ugvile susitiksiu, vat! tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 balandžio 2010 - 17:17
atejo i mano kiema svente - "apsiratavau"
sakykit ar vertas KN autogarintuvas savo kainos garintuvas ? ar jis ka nors daro bet to kad ant jo uzlasint galima, nes ant ko palasint ir taip surasciau g.gif
ir dar kokie ea tinka masinoje, kad citrusai zinau, bet kazkaip nealpstu del ju as, noretusi kokio gardaus, gaivaus kvapo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 18:21)
sakykit ar vertas KN autogarintuvas savo kainos garintuvas ? ar jis ka nors daro bet to kad ant jo uzlasint galima, nes ant ko palasint ir taip surasciau g.gif
ir dar kokie ea tinka masinoje, kad citrusai zinau, bet kazkaip nealpstu del ju as, noretusi kokio gardaus, gaivaus kvapo  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif
Man atrodo, kad masinoje tinka bet koks ea, koks tik paciai patinka kvapas smile.gif
Lygiai kaip namuose, wc ar kitoje patalpoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 balandžio 2010 - 17:28
na gal reiktu, kad bent raminantis nebutu biggrin.gif o koks demesio koncentracijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 18:34)
na gal reiktu, kad bent raminantis nebutu biggrin.gif o koks demesio koncentracijai smile.gif

Pipirmeciu koncentracijai...Bet as nuo pipirmeciu gal apsiraminciau labiau biggrin.gif
Na ir zinoma, citrinu - ne veltui matyt daugel metu turejome tik citrinu tuos kvapus sintetinius, dar tiesa- vaniliniai buvo.Apie vanile nezinau - reikia paskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 balandžio 2010 - 17:40
QUOTE(Manija69 @ 2010 04 08, 17:23)
Kokį pirkai? bigsmile.gif
Mane su jojoba ir  ylang ylang vilioja.  doh.gif Gal kas bandėte?

Su ežiuole, mano oda probleminė... smile.gif Tikiuosi šis kremas bent padės, nes oda dehidratuota ir beria... Tie "Laimos" kuponai tai tikrai geri, tik neaišku, ar kainų prieš akcijas nepakelia... g.gif Aš su SP kuponu nusipirkau mooncup'ą thumbup.gif bet čia aišku ne į tą temą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 16:42)
tai gal tiesiog sutariam apie pagautas nuolaidas dėti didesniu šriftu, paryškinti jas, kad nepasimestų?

tada būtų labai malonu, kad nuolaidų necituotumėt, nes senų temų aš netrinu, tvarkau, o informacija apie nuolaidas kaip žinia labai greitai "sensta" ir lieka labai nereikšminga informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 16:33)
Sveikutes 4u.gif  draugei renkam hidrolata (is AN). Jos oda misri i riebuma, bet nera blizgi, papleiskanoja. Dar sake, kad naudojant krema riebiai odai, traukia zandukus  unsure.gif  Nieko naturalaus veidui nenaudoja, bet va nori pabandyt hidrolata koki smile.gif tai kaip manot, koki rinktis? ar koki misinuka hidrolatu? aciuuu 4u.gif
Rugiagėlių dar puikus hidrolatas wub.gif

QUOTE(Vergine @ 2010 04 07, 17:11)
Taip, tepu gryną ant kūno ir niekuo kitu nebetepu, nejaučiu jokio traukimo. Paskiau oda tokia slidi tampa smile.gif
O tuos 2 procentus sudaro tirštiklis ir konservantas.
O Ciel d'azur akcija dar vyksta? ax.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 08, 16:17)
Tai argitalis tik stepone ir madoj?
Dar mindaugo maximoje Ecoeco ir Cup'e IIIa mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Prisidedu prie klausimo - kaip garinate EA namie? Aš tai turiu seną paprastą įtaisą su stikline lėkštele ir vieta žvakutei arbatinei. Gal ką gudresnio turite? smile.gif
Atsakyti
ir dar kokie ea tinka masinoje, kad citrusai zinau, bet kazkaip nealpstu del ju as, noretusi kokio gardaus, gaivaus kvapo  rolleyes.gif

Geras daiktas - jis šildo ir EA pasklinda intensyviau..kai lašini ant kokio daikto mašinoje, tai gan greit išsivėdina smile.gif Ir nelašinkit tiesiai ant priekinės panelės - sugadinsite mašinos otkutiūrą biggrin.gif

Man labai patiko mašinoje naudoti sėklučių EA ax.gif

Vanilės kvapus gyvenime labai mėgstu, bet tik ne mašinoje..tada tokia prirūkyta sena taksi mašina dvelkia..kur bandoma rūkalus vanile užmaskuoti doh.gif
Atsakyti