tai į 50 ml vandens įpilk oranžinį šaukščiuką alūno miltelių, glicerine ištirpink kelis norimo ar norimų EA lašiukus, viską sumaišyk ir viskas Tiesa, EA prastokai tirpsta pačiame dezodorante, tai kad tavęs nealergizuotų, gali jų visai nedėti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:11)
aš pati darausi su alūno milteliais, dar ten dedu glicerino, lašinu EA. Na ir chlorofilo bandžiau nesėkmingai įdėti
prakaitavimo nesustabdo, užtat su kvapu viskas buvo ok žiemą. Kaip bus vasarą - nežinau
prakaitavimo nesustabdo, užtat su kvapu viskas buvo ok žiemą. Kaip bus vasarą - nežinau
tai va, tu ea ilasini, tai taviskis kvepia, o as juk ea alergiska
ne i tema: su panose sudas, nieko gero,nuvalau nuserpetojusia oda svelniai su hauskos CC , atauga sviezia odele, subresta ir vel serpetoja, ir vel kartojasi ta pati istorija ratu iki siol Nesuprantu, visa kazkokia isialerginusi, besikasanti, serpetojancia iki siol panose,kartais net depresija megina imti
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:11)
aš pati darausi su alūno milteliais, dar ten dedu glicerino, lašinu EA. Na ir chlorofilo bandžiau nesėkmingai įdėti
neturiu oranzinio saukstelio, o jei arbatiniu, kokia jo dali pasemti?
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:18)
nuvalau nuserpetojusia oda svelniai su hauskos CC
gal tu nepylinguok panosės, nors ir su CC? Užteks jai vandens ar kokio švelnaus pienelio. Panosės vietoje ir aš už tokias procedūras pykčiau
pusė ar kokie du trečdaliai matyt gautųsi
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:56)
del tu deziku galva vis suku ir mb pavydziu, ar matet kada vyra kuris nera gyvenime deziko naudojes ir nesmirdi (na nebent trecia diena nesiprausus) negaliu atsistebeti kaip kudikis koks
As apie savo taip pat pagalvojau,nenaudoja ir jokio nemalonaus kvapo.
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:01)
man medicinos centre kitaip sakė - nenaudokit tų dezodorantų, kad nereikėtų ateit operuoti guzų O jų tikrai atsiranda nuo aliuminio...
Pernai man buvo, tu 'geruju' guzu , nors naudojau naturalius, tuomet turejau L'occitane ecocert sertifikuota, gal taip sutapo,o gal nuo jo, uzsikimso prakaito liaukos.Prisikentejau, o jau skausmas . Ir po kelis, ispjove, vel atsirado, vel pjove, paskui jau tfu tfu tfu baigesi. Ir visi klause,turbut naudoji tuos piestukinius dezus,sakau ne ne ne,niekada tokiu nenaudojau, nuo ju tai zinojau kad kemsasi. Viena gyd sake, deziku tepti tik po kokiu triju dienu nuskutus , o taip naudoti tik naturaliai kazka dezinfekcijai, tipo spirituka. Tai tik pagalvojau, o kada skusti,jei tik i ketvirta para tepti dezu, arba kasdien skusti ir niekada netepti. Gal organizmas pasilpes buvo ir islindo kokia zaraza, gal dezikai nekalti buvo. Bet nemalonus jausmas.
Manija69, o ką dabar naudoji??
su MB man tas pats - jam ir šampūnai daugmaž tinka, ir dezodorantai. Ir net prakaito kvapas malonus Na bet neina gi pavydėt to žmogui
aišku, su sintetiniais alūno poveikis nesilygina. Per stresus, intensyvius judėjimus vistiek būna šlapia... bet o ką daryt Tiesa, alūnas turi gerą dezinfekuojantį, gydantį, smulkias žaizdeles užtraukiantį poveikį
su MB man tas pats - jam ir šampūnai daugmaž tinka, ir dezodorantai. Ir net prakaito kvapas malonus Na bet neina gi pavydėt to žmogui
aišku, su sintetiniais alūno poveikis nesilygina. Per stresus, intensyvius judėjimus vistiek būna šlapia... bet o ką daryt Tiesa, alūnas turi gerą dezinfekuojantį, gydantį, smulkias žaizdeles užtraukiantį poveikį
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:20)
gal tu nepylinguok panosės, nors ir su CC? Užteks jai vandens ar kokio švelnaus pienelio. Panosės vietoje ir aš už tokias procedūras pykčiau
nepilinguoti su cc panoses?? o ka daryti su ta negyva, atspurusia odele?? juk ji jau negyva, net atsokusi nio panoses
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:27)
o ka daryti su ta negyva, atspurusia odele??
spėju, kad norėdama būti graži ir, be abejonės, sau norėdama tik gero gal patrini daugiau ar ką ir kartu su tomis atplaišėlėmis nuimi dar ir tą silpną odelę, vėl atsiranda pažeidimas. Oda vėl gyja iš naujo, vėl pylinguojama.
taigi ir aš tokia pati - nepakanti, o jau nagus tai niežti ir niežti Bet tai ir atveda prie tragedijų. Jau atrodo šašiukas, o nuimi ir lieka oda "su spalva" toje vietoje. Tuo tarpu jei prakenti ir nekiši nagų, žiūrėk ir užgyja be jokio pėdsako
todėl geriau tvirtai pasiryžt ar paprašyt vyro, vaikų, kad per nagus duotų, ir nieko ten nenuiminėt. O kai jau bus reikalas pribrendęs, tau ta negyva odelė vonioj ar duše prausiantis pati nusiims tiesiog perbraukus ranka.
na, būk stipri
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:32)
todėl geriau tvirtai pasiryžt ar paprašyt vyro, vaikų, kad per nagus duotų, ir nieko ten nenuiminėt. O kai jau bus reikalas pribrendęs, tau ta negyva odelė vonioj ar duše prausiantis pati nusiims tiesiog perbraukus ranka.
na, būk stipri
na, būk stipri
as kisu nagus, maniskiai nemato niu pameginsiu nekisti nagu prie panoses:)
o aluno miltuku didesne puse arbatinio saukstelio i 50 ml vandens?? tiek daug?? itariu ir po epiliaciju gerai butu tokiu purskalu pasipurksti, nes kita diena paberia po epiliaciju-depiliaciju kojas siek tiek, o bikino zona -kaip reikalas.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 15:28)
Beje, gal kas dabar jau rado lemongrass ekstrakto? Summer, ne?
Nea Buvau kažką neaiškaus pas kiniečius radus, bet nesugundė...
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 17:05)
Negaliu viesai nepasidziaugt!!! Turesiu Lavera ta losjona kokosu !!
Labai pažįstamas džiaugsmas, man tokie dalykai irgi kelia emocijas iki palubių
QUOTE(Odora @ 2010 04 15, 20:07)
pasipasakosiu savo nepavykusios veido depiliacijos pasekmes
Ar nebus taip, kad per karštu vašku depiliavai, dėl ko atšoko odelė?
QUOTE(sher @ 2010 04 16, 11:12)
ir siaip idomu kaip sampunai BEMA?
Šampūnas nuo slinkimo buvo labai malonus naudoti, skaniai kvepėjo, bet poveikio
0 ir kaina didoka, tai nekartojau...
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 11:15)
Vakar ėjau gatvėj paskui kažkokią prisikvėpinusią moterį, tai net apibėgau ir aplenkiau, nes erzino tas sintetinis kvapas nerealiai.
Aš irgi taip darau. O viešajame transporte nesidroviu užsimaskuoti iki akių, kad tik nejausčiau bjauraus pigių "kvepalų" tvaiko
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 14:56)
Kvepalu (sintetiniu) irgi nebegaliu ant odos uzsipurksti. Cia ispindejo organizmas jau, ar kaip?
Negali užsipurkšti dėl alergijos ar dėl kvapo? Man naudojant eko kosmetiką labai pasikeitė uoslė, retas sintetinis kvapas neerzina
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:56)
ar matet kada vyra kuris nera gyvenime deziko naudojes ir nesmirdi
Mano brolis Kelis kartus per savaitę intensyviai sportuoja, ale jo vonioj nei karto gyvenime jokio dezodoranto nesu mačiusi Prakaitu atsiduodančio taip pat nepamenu
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:01)
man medicinos centre kitaip sakė - nenaudokit tų dezodorantų, kad nereikėtų ateit operuoti guzų O jų tikrai atsiranda nuo aliuminio...
Mano draugę gal 16-os būnant operavo nuo tokio pobūdžio guzelių
Pati kai nereikia į darbą ar kitur svarbiais reikalais, naudoju namudinį dezodorantą, kaip ir Satura aprašė. Beje, kas įdomu, jog jau gal 4 mėnesiai praėjo, o kaip negenda, taip negenda Jokių konservuojančių medžiagų nedėjau.
Į darbus renkuosi ne eko dezodorantą, tik be aliuminio. Šiuo metu - "Rasos" jautriai odai Ne visada atlaiko kvapo testą, nekartosiu, nors iš esmės neblogas... Labai noriu Acorelle nusipirkti kitam kartui.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 16, 17:47)
Negali užsipurkšti dėl alergijos ar dėl kvapo? Man naudojant eko kosmetiką labai pasikeitė uoslė, retas sintetinis kvapas neerzina
del alergijos, ko niekada nebuvo. Negaliu nei uz ausu pasikvepinti, nei kur kitur ant odos. Galiu tik ant drabuziu ir tai, labai mazai (kaip ir tave, eme erzinti ir kvapai), bet jei pataikau ant odos,tuoj pat alergizuoja, issikasyti galiu mirtinai
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 15:55)
sutinku, kad slapios pazastys itin nemalonu:( o jei dar kas is salies pamatytu, tai numirti is gedos galima, ale kaip cia rasti aukso viduriuka?? as ko gero ir toliau buciau sintetini naudojusi, bet dabar, kai taip isbere,visai pasimeciau
As ir dabar nusipirkau Acorrele su rozem smagus kvapas ir islaike mazdaug diena, o nuo dregnumo, kai reikia, kad butu sausos pazastys naudoju spec iklotukus, cia tokia iseitis ziema, o vasara man kazkaip sumazeja slapumas, gal del to kad vedinasi
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:24)
Manija69, o ką dabar naudoji??
Šiuo metu acorelle rožių,jau antras. Kartais pasitepu Lavera Basis,bet mesiu jį lauk,tas laveriškas kvapas labai malonus, bet ant pažastų greit patampa bjauriu. Ilgą laiką naudojau weledos citrininį,purškiamą,nes bijojau bet kokių tepamų.Pastarąjį kartosiu vėl,labai patiko,taip kaip ir acorelle.