Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 15:40)
Visiškai suprantu tuos argumentus, bet nenoriu smirduku būti...  blush2.gif

dar ir operacijų nenoriu, tai sukuosi kol kas be sintetikos smile.gif

beje, ar kas bandėl chlorofilą iš AZ dėti į dezodorantą? Aš įdėjau į vandenį, kuriame jau buvo alūno miltelių, tai toks jausmas, kad man tik buteliuką jis apvėlė ir net neištirpo iki galo doh.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 16, 15:41)
man svarbiausia nesmirdėt  blush2.gif

dar pasakysiu iš gyvenimo praktinį pastebėjimą. Nešioju rankinę ant dešinio peties, tai kai ranka nuolat kybo ant kažko, tai ir prakaituoja pažastis mažiau. O su kaire jau kitaip unsure.gif Žodžiu, reikia pažastis vėduot nepamiršt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 16, 16:36)
Nidulia, šiaip, įdomumo dėlei, kokį nenatūralų dezodorantą naudojai? Nes aš irgi ilgai naudojau vieną, po to nusipirkau vėl, ir jis man ėmė taaaaip dirginti pažastis! doh.gif Pasižiūriu sudėtį, o jie, pasirodo, pakeitė ją šiek tiek ir įdėjo dar papildomai vieną šlykštuką. blink.gif Tai ir suverčiau kaltę jam. Dabar kadangi daugiausiai namie būnu, tai išvis niekuo nesitepu, bet jei žinau, kad aktyviau kažkuo užsiimsiu ar važiuosiu kur nors, pasitepu tuo blogiečiu... verysad.gif

naudojau FA, ir anksciau ji naudojau, niu bet dabar tai tragedija kazkokia, priversta tevegil gerti sad.gif as namie nesitepciau visai,juolabiau sportuojant, bet i darba eidama tiesiog negaliu nepasitepusi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 16:40)
Visiškai suprantu tuos argumentus, bet nenoriu smirduku būti...  blush2.gif

juk po sporto ar dviratuko, is karto i dusa, ir nebusi smirdukas, busi sveika, kvepianti rozyte smile.gif as po dviratuko kaip markas slapia griztu namo, bet manes miske niekas neuostineja, o ir sviezias prakatas kazi kokio kvapo neturi. Bet kaip malonu grizus numesti slapius drabuzius ir i dusa ilisti ax.gif Slapi drabuziai irodo, kad su prakaitu ir toksinai lauk salinosi ir lysdamas lauk prakaitas, poras pravale:)Issiprausus taip gera, kad truksta zodziu nusakyti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 16 balandžio 2010 - 15:52
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 16, 14:54)
Man irgi tuoj galva skaudes nuo uostymo  lotuliukas.gif
Jums taip nebuna? uostai uostai koncentratus ir paskui galva apsisuka...
Man jau reikia pertraukos.

O nebandei vis pauostyti kavos? Uostant sintetinius kvapus padeda, 'atstato' uosle i vieta, tada vel galima uostyti kiek nori. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:47)
naudojau FA, ir anksciau ji naudojau, niu bet dabar tai tragedija kazkokia, priversta tevegil gerti sad.gif as namie nesitepciau visai,juolabiau sportuojant, bet i darba eidama tiesiog negaliu nepasitepusi  doh.gif

Na, man Adidas visada geriausias buvo, bet dabar, kaip sakiau, gan dažnai ir be jo išsiverčiu, ir neprasmirstu. biggrin.gif Bet čia nuo kiekvieno fiziologijos priklauso, kaip TekilaSunrise sako. Bet kai pradėsiu vėl dirbti, arba ir kai orai atšils, nežinau, kaip bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 16:46)
dar ir operacijų nenoriu, tai sukuosi kol kas be sintetikos smile.gif

Ne nuo to operacijos būna, tikrai ne nuo to...
Smerkit mane, bet aš nesu tokia baisiai kategoriška daugeliu klausimu. Gal kad mano abu tėvai - chemikai, nuo jaunų dienų ne su tokiom medžiagom dirbę, ne to prisikvėpavę ir pan., bet tfu tfu tfu (čia 10 kartų reikėtų), jau abu link 70 artėja, bet jokių rimtų sveikatos problemų neturi. O kitam ima ir atsitinka, nors labai sveikai ir teisingai gyvena.
Bet linkiu ir tikiu, kad nei vienai iš mūsų nieko blogo nenutiktų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:48)
juk po sporto ar dviratuko, is karto i dusa, ir nebusi smirdukas, busi sveika, kvepianti rozyte smile.gif

O ką daryt, kai su dviratuku pusę dienos, tame tarpe užsukant pas draugus, į parduotuvę ir papietaut mieste...? blush2.gif
Be to, man nereikia ir dviratuko, užtenka greitu žingsniu per miestą prasieiti - sportas irgi biggrin.gif

Na, bet nesiplėskim. Jūs šaunuolės, kad sugebat be to išsiversti, labai labai gerbiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:38)
as protu suvokiu visas zalas neprakaitavimo (del toksinu nidulia labai teisi) bet labai suprantu ta savijauta kaip tekila parase, man toks jausmas - pati sau nekvepiu ir slapios pazastys labai nepatinka, kol kas dar iskenciu

sutinku, kad slapios pazastys itin nemalonu:( o jei dar kas is salies pamatytu, tai numirti is gedos galima, ale kaip cia rasti aukso viduriuka?? as ko gero ir toliau buciau sintetini naudojusi, bet dabar, kai taip isbere,visai pasimeciau blink.gif
Atsakyti
del tu deziku galva vis suku ir mb pavydziu, ar matet kada vyra kuris nera gyvenime deziko naudojes ir nesmirdi (na nebent trecia diena nesiprausus) negaliu atsistebeti kaip kudikis koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 15:53)
Ne nuo to operacijos būna, tikrai ne nuo to...

man medicinos centre kitaip sakė - nenaudokit tų dezodorantų, kad nereikėtų ateit operuoti guzų schmoll.gif O jų tikrai atsiranda nuo aliuminio...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:56)
del tu deziku galva vis suku ir mb pavydziu, ar matet kada vyra kuris nera gyvenime deziko naudojes ir nesmirdi (na nebent trecia diena nesiprausus) negaliu atsistebeti kaip kudikis koks biggrin.gif

tai jau tikrai nuskilo taviskiui smile.gif Nuo sintetinio deziko berti eme, bet nuo pacio prakaito taip pat beria doh.gif cia ko gero taip vadinama "prakaitine" Velniava kazkokia
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 17:01)
man medicinos centre kitaip sakė - nenaudokit tų dezodorantų, kad nereikėtų ateit operuoti guzų  schmoll.gif O jų tikrai atsiranda nuo aliuminio...

Satura, o koki pazastuka tu naudoji, kokie pastebejimai?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:56)

Žinok, mb irgi toks jausmas, kad už mane mažiau prakaituoja blink.gif Jam visus savo netikusius eko dezikus atidaviau, tai naudoja ir tinka jam blink.gif

Ir beje, ar nebus taip pat kaip su plaukais, kad yra kažkoks pereinamasis laikotarpis. Aš kai pakeičiau šampūnus į eko, tai pirmus mėnesius plaukai sukritę ir nekokie buvo be tų sintetikų, o paskui apsiprato smile.gif Ir dėl prakaitavimo, man atrodo, kai jo druskos nestabdo, tai kažkiek tas procesas normalizuojasi po kiek laiko. g.gif

Nidulia, o nenori iš alūno deziko susimakaluoti ir į rutulinio buteliuką susipylus naudoti?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:03)
Satura, o koki pazastuka tu naudoji, kokie pastebejimai?

aš pati darausi su alūno milteliais, dar ten dedu glicerino, lašinu EA. Na ir chlorofilo bandžiau nesėkmingai įdėti smile.gif

prakaitavimo nesustabdo, užtat su kvapu viskas buvo ok žiemą. Kaip bus vasarą - nežinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 16, 17:03)
Žinok, mb irgi toks jausmas, kad už mane mažiau prakaituoja  blink.gif Jam visus savo netikusius eko dezikus atidaviau, tai naudoja ir tinka jam  blink.gif

Nidulia, o nenori iš alūno deziko susimakaluoti ir į rutulinio buteliuką susipylus naudoti??  mirksiukas.gif

turiu aluno miltuku, o ka dar deti, is ko man susimakaluoti pameginimui?? 4u.gif
Atsakyti