Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 15:24)
Acorelle labiausiai giriamas, tik kad jis ne rutulinis  g.gif

Nu kad rutulinis, su rutuliuku biggrin.gif Man acorelle super, jau antrą savaitė naudoju thumbup.gif be to, jis su papainu ir juodaisiai trumais, tai neva tai lėtina plaukų augimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 16, 14:30)
Nu kad rutulinis, su rutuliuku biggrin.gif

atsiprašau, tada einu vaiduoklių medžiotojų paslaugų prašytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 15:43)
atsiprašau, tada einu vaiduoklių medžiotojų paslaugų prašytis biggrin.gif

ACORELLE Ekologiškas rutulinis dezodorantas mažinantis plaukų augimą. [Šaltinis] biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 16, 14:54)
Man irgi tuoj galva skaudes nuo uostymo  lotuliukas.gif
Jums taip nebuna? uostai uostai koncentratus ir paskui galva apsisuka...

Tai čia mano mamai nuo EA taip buvo biggrin.gif Šiandien buvo dieną į svečius užėjusi, tai rodžiau savo turtus - miltelius, aliejus ir panašius nesuprantamus dalyskus rolleyes.gif Daviau EA išuostyti, tai kažkaip apšalusi buvo ir sakė, kad jai galvą tuoj skaudės blush2.gif Čia tik aš turbūt galiu visus tiesiai iš buteliuko uostyti kiek noriu ir man gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 16, 15:47)
ACORELLE Ekologiškas rutulinis dezodorantas mažinantis plaukų augimą. [Šaltinis]  biggrin.gif

Jie, kiek mačiau du yra - vienas tas stabdantis plaukų augimą, kitas - rožių paprastas. Abu rutuliniai smile.gif Rožių turėjau, ale pardaviau... Tikiuosi, kad pirkėja patenkinta. O aš dar morališkai nepasiruošusi prie eko-dezodorantų pereiti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 16:12)
Jie, kiek mačiau du yra - vienas tas stabdantis plaukų augimą, kitas - rožių paprastas. Abu rutuliniai smile.gif Rožių turėjau, ale pardaviau... Tikiuosi, kad pirkėja patenkinta. O aš dar morališkai nepasiruošusi prie eko-dezodorantų pereiti...  unsure.gif

o kas butent tau nepatiko acorelle dezodorante?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:18)
o kas butent  tau nepatiko acorelle dezodorante?

Ne ne, į mane nekreipk dėmesio... Tai buvo mano pirmas bandymas apsieiti bealiuminio druskų... blush2.gif Ryte nusiprausiau, pasitepiau, kelias valandas viskas ok namie, aš jau beveik patenkinta. Tada reikėjo iki pašto nueiti (pirmyn atgal - 20 min., o aš tokiu geru tempu...), grįžtu, drėgna viskas, nemalonu... unsure.gif Bet kvapo nebuvo. Praėjo dar kelios valandos, jau man ir kvapas lyg pradėjo atsirasti... doh.gif Tai va, aš taip negaliu... O tuo labiau šiltu sezonu, kai beveik kiekvientą dieną vaikštau pesčiom, važinėju dviračiu, sportuoju...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 16:29)
Ne ne, į mane nekreipk dėmesio... Tai buvo mano pirmas bandymas apsieiti bealiuminio druskų...  blush2.gif Ryte nusiprausiau, pasitepiau, kelias valandas viskas ok namie, aš jau beveik patenkinta. Tada reikėjo iki pašto nueiti (pirmyn atgal - 20 min., o aš tokiu geru tempu...), grįžtu, drėgna viskas, nemalonu...  unsure.gif Bet kvapo nebuvo. Praėjo dar kelios valandos, jau man ir kvapas lyg pradėjo atsirasti...  doh.gif Tai va, aš taip negaliu... O tuo labiau šiltu sezonu, kai beveik kiekvientą dieną vaikštau pesčiom, važinėju dviračiu, sportuoju...

suprantu, bet juk sportuojant ir vazinejant dviraciu geriau leisti prakaitui iseiti, o ne aliuminio druskoms uzblokuoti prakaito kanalus.Juk su prakaitu iseina ir toksinai,o jei sportuodama neleidi pralaito liaukoms dirbti savo darbo, kur jis dingsta, lieka pas tave?? negerai gal? sutinku, kai kazkur eini ar i darba, bet sportuojant g.gif
Atsakyti
Nidulia, šiaip, įdomumo dėlei, kokį nenatūralų dezodorantą naudojai? Nes aš irgi ilgai naudojau vieną, po to nusipirkau vėl, ir jis man ėmė taaaaip dirginti pažastis! doh.gif Pasižiūriu sudėtį, o jie, pasirodo, pakeitė ją šiek tiek ir įdėjo dar papildomai vieną šlykštuką. blink.gif Tai ir suverčiau kaltę jam. Dabar kadangi daugiausiai namie būnu, tai išvis niekuo nesitepu, bet jei žinau, kad aktyviau kažkuo užsiimsiu ar važiuosiu kur nors, pasitepu tuo blogiečiu... verysad.gif
Atsakyti
as protu suvokiu visas zalas neprakaitavimo (del toksinu nidulia labai teisi) bet labai suprantu ta savijauta kaip tekila parase, man toks jausmas - pati sau nekvepiu ir slapios pazastys labai nepatinka, kol kas dar iskenciu
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 16:34)
suprantu, bet juk sportuojant ir vazinejant dviraciu geriau leisti prakaitui iseiti, o ne aliuminio druskoms uzblokuoti prakaito kanalus.Juk su prakaitu iseina ir toksinai,o jei sportuodama neleidi pralaito liaukoms dirbti savo darbo, kur jis dingsta, lieka pas tave?? negerai gal? sutinku, kai kazkur eini ar i darba, bet sportuojant g.gif

Visiškai suprantu tuos argumentus, bet nenoriu smirduku būti... blush2.gif
Atsakyti
Įkišiu savo trigrašį. Man irgi nuo sintetinio yra buvus alergija, bet šiaip naudojau Fa ir vargo nemačiau. Iš natūralių išbandžiau daug: eco, kristalą, weleda, kažkokį pusiau natūralų iš eurokos, plante system, su visais būdavo kvapas ir į darbą realiai negalėjau naudoti. O su acorelle viskas čiki bigsmile.gif Aišku, prakaitavimo nestabdo, bet man svarbiausia nesmirdėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:38)
as protu suvokiu visas zalas neprakaitavimo (del toksinu nidulia labai teisi) bet labai suprantu ta savijauta kaip tekila parase, man toks jausmas - pati sau nekvepiu ir slapios pazastys labai nepatinka, kol kas dar iskenciu

Va va, protu tai ir aš suvokiu... doh.gif Na, rizika yra, bet kokia ji - dar klausimas...
O jau ko ko, bet nehigieniška pasirodyti aš nenoriu nei viešumoje, nei net namie...
Žinoma, yra žmonių, kurie beveik neprakaituoja (mano močiutė visą gyvenimą nieko nenaudojo, o kvapo nė pėdsako), bet ne visi tokie...
Atsakyti