Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 11:15)
Ne visai į temą, bet buvau gavusi kelis mėginukus iš "Creme de la Creme" parduotuvės (nieko nepirkau, čia per pažįstamus) - itin prabangios kažkurioj arabų valstybėj esančios laboratorijos pagamintų kvepalų. "Amouage" gamintojas vadinasi. Tai irgi sako, kad ten gamina iš natūralių medžiagų tiktai, be visokių sintetikų (kaina tai turbūt atspindi, nes 50 ml apie 700 Lt.). Įdomu, kaip ten iš tikrųjų...  ax.gif Ant mėginukų pakuočių tai sudėties nebuvo...

Kažkaip būčiau linkus abejoti, kad Amouage - natūralistai (irgi turiu mėginėlį iš Amouage - pats kvapas kaip reta sintetinis g.gif ). Aukšta kaina nereiškia natūralumo smile.gif Pv. , Escentric molecules tikrai ne iš pigiųjų, o kvapas sukurtas iš vienos cheminės molekulės smile.gif Kažkaip dabar pabandžiau panaršyt po internetą, pati turiu nemažai nišinių kvepalų - ir nepavyko rast info jų tinklalapiuose, ar kvepalus jie galima iš natūralių, ar sintetinių medžiagų unsure.gif Tiesiog išvardintos kvapo natos ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 11:23)
berods kažkada Stiliuje buvo straipsnis apie šitą gamintoją (apie CDC asortimentą nuolat visokių interviu pavaro biggrin.gif ), tai buvo labai gražiai aprašyta. Kita vertus, Laimė pasėjo tokio nepasitikėjimo daigą, kai sakė, kad iš pradžių visi svaigsta, kaip dirbs su natūraliomis medžiagomis, bet dažniausiai dėl jų kitimo, nepastovumo ir dažnai nenuspėjamo rezultato, komercinių planų vistik pereina ant sintetikos. Nors čia gal kai tokia nišinė, brangi, ne plačiosioms masėms skirta produkcija, yra natūrali ar natūralesnė?

Tai va ir nežinau, kaip ten iš tiesų yra. Nors tiesą sakant, nelabai ir rūpi - vis tiek buteliuko už 700 nesiruošiu kol kas pirkti, palauksiu, kol milijoną užsidirbsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2010 04 16, 11:36)
Kažkaip dabar pabandžiau panaršyt po internetą, pati turiu nemažai nišinių kvepalų - ir nepavyko rast info jų tinklalapiuose, ar kvepalus jie galima iš natūralių, ar sintetinių medžiagų  unsure.gif Tiesiog išvardintos kvapo natos ir tiek...

Aš irgi neradau nieko, kai ieškojau... smile.gif
Atsakyti
Labai ilgai laukiau ir pagaliau pasirodė knyga "Aromaterapija nuo A iki Ž", II pataisytas leidimas. Knygynuose dar nemačiau, bet AGNUM CENTRE Kaune yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andy: 16 balandžio 2010 - 12:18
as gi vakar atlikau eksperimenta biggrin.gif pabandziau plaukus issiplaut ne sampunu, o Feniqia muilu ax.gif kol kas negaliu pasakyt nieko blogo, dar testuoju, ziuresiu kaip plaukai atrodys rytoj, bet kol kas situacija tikrai ne blogesne, nei plaunant sampunu ax.gif plaukai pasirode svelnus, dar ir papure siek tiek, ziuresiu, kaip toliau smile.gif
Atsakyti
kunigunda78, labai patraukliai ir skaniai atrodo kremas.

Tai merginos, kurios domisi ir zino, pametekit man ideju, ka idet dar i mano kvepaliukus is 'top note'. As tik pradedancioji... smile.gif

Turiu skaniai kvepianti lime'a, tangerine, apelsinus, citrinas..
O imbieras tai kokia nata? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 04 16, 11:42)
as gi vakar atlikau eksperimenta biggrin.gif pabandziau plaukus issiplaut ne sampunu, o Feniqia muilu ax.gif kol kas negaliu pasakyt nieko blogo, dar testuoju, ziuresiu kaip plaukai atrodys rytoj, bet kol kas situacija tikrai ne blogesne, nei plaunant sampunu ax.gif plaukai pasirode svelnus, dar ir papure siek tiek, ziuresiu, kaip toliau smile.gif

Pavydziu, kam tinka muilas plauku trinkimui smile.gif O actu perplovei?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 16, 13:46)
kunigunda78, labai patraukliai ir skaniai atrodo kremas.

Tai merginos, kurios domisi ir zino, pametekit man ideju, ka idet dar i mano kvepaliukus is 'top note'. As tik pradedancioji... smile.gif

Turiu skaniai kvepianti lime'a, tangerine, apelsinus, citrinas..
O imbieras tai kokia nata?  blush2.gif
Papildyta:

Citrusiniai vaisiai paprastai būna viršutinėse natose (visi tavo išvardinti puikiai tinka - siūlau dar bergamotę išbandyti 4u.gif ) Imbieras - prieskonis, paprastai vidurinė arba bazinė nata... įeik į fragrantica.com puslapį, ten galima išsamiau pasidomėti įvairių kvepalų sudėtinėmis natomis, piramidėmis ir t.t. bet apie natūralius ingridientus vėlgi nieko neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 16, 13:46)
Pavydziu, kam tinka muilas plauku trinkimui smile.gif O actu perplovei?

tai dar neaisku ar tinka, cia toks pirmas bandymas 4u.gif nors atsimenu, kad mama mazai galva plaudavo su muilu paskui paaugus ir pati plaudavau kol neatsirado musu rinkoj visokie pantene ir gerai budavo. nezinau, kodel, bet visai noreciau, kad tiktu muilas plaukams. butu maziau priemoniu namie biggrin.gif
taviskius gal irgi galima bandyt plauku plovimui? ax.gif
neperploviau zinok smile.gif o rekomenduojama po muilo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 balandžio 2010 - 13:06
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 16, 12:46)
ka idet dar i mano kvepaliukus is 'top note'.

KN sudarytas bazinis kvepalų kūrimo rinkinys 4u.gif
Atsakyti
Aciu Brasa, Satura.
Man irgi tuoj galva skaudes nuo uostymo lotuliukas.gif
Jums taip nebuna? uostai uostai koncentratus ir paskui galva apsisuka...
Man jau reikia pertraukos.

Nusprendziau dar ideti imbiero. Oi, nezinau, ar man dabaar labiau patinka doh.gif biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 04 16, 12:05)
tai dar neaisku ar tinka, cia toks pirmas bandymas 4u.gif nors atsimenu, kad mama mazai galva plaudavo su muilu paskui paaugus ir pati plaudavau kol neatsirado musu rinkoj visokie pantene ir gerai budavo. nezinau, kodel, bet visai noreciau, kad tiktu muilas plaukams. butu maziau priemoniu namie biggrin.gif
taviskius gal irgi galima bandyt plauku plovimui? ax.gif
neperploviau zinok smile.gif o rekomenduojama po muilo? 4u.gif

as dukrai plaunu, jai tinka.
o man ne pro kur smile.gif

siaip skaitant internete atsiliepimus susidariau ispudi, kad tik mazai daliai zmoniu tinka. ir dazniausiai tik tada, kai perskalaujama actu (ne grynu, zinoma).
Reik bandyt, kitaip nesuzinosi..
Atsakyti
Velnias velniuotas verysad.gif visus postus skaitau, bet apie naturalius rutulinius pazastu dezodorantus neuzfiksavau info sad.gif Kai emiau naudoti tik naturalia kosmetika, sintetinis buvo likes tik pazastu dezikas. Eme pries ji oda streikuoti, beria, kasosi blink.gif o naudoju ta pati, i kita nekeiciau.
Gal padesite?? kuris is naturaliu visgi geriausiai apsaugo nuo kvapo? kiek pamenu is jusu postu, prakaito naturalus nestabdo, tik kvapa naikina. Help, merginos unsure.gif
Kvepalu (sintetiniu) irgi nebegaliu ant odos uzsipurksti. Cia ispindejo organizmas jau, ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 16 balandžio 2010 - 14:00
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 16, 14:54)
Aciu Brasa, Satura.
Man irgi tuoj galva skaudes nuo uostymo  lotuliukas.gif
Jums taip nebuna? uostai uostai koncentratus ir paskui galva apsisuka...
Man jau reikia pertraukos.

Nusprendziau dar ideti imbiero. Oi, nezinau, ar man dabaar labiau patinka  doh.gif  biggrin.gif
as dukrai plaunu, jai tinka.
o man ne pro kur smile.gif

Neverta persistengt - ne veltui visur rekomenduojama renkantis kvepalus "nepersiuostyt" - nei kvapo nebegali suvokt, nei malonumo lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 13:56)
kuris is naturaliu visgi geriausiai apsaugo nuo kvapo?

Acorelle labiausiai giriamas, tik kad jis ne rutulinis g.gif
Atsakyti