QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 07:37)
nors zinau, kad yra kas ir antakius cukrumi tvarkosi,
norėčiau tokią pamatyti gyvai
Su mano įgūdžiais tai visą antakį be problemų nusiplėščiau
QUOTE(Brasa @ 2010 04 16, 07:58)
Nežinau, kaip tas sekretas kvepia pats savaime, bet deriniuose jis labai puikiai atsiskleidžia.
(lavėjant uoslei bent jau mano požiūris kvapų atžvilgiu labai pasikeitė - kas seniau smirdėjo, dabar kvepia
)
ne ne, tikrai neturiu išankstinio nusistatymo dėl kvapų - mielai ir drąsiai uodžiu, bandau. Tik tada sprendžiu, ar tas kvapas man tinka, ar jaučiuosi komfortabiliai
Nes nuo nepatinkančio, ar stipraus, sunkaus kvapo išsivysto tragiškas galvos skausmas.
vakar buvo lygiai tas pats - užėjo tokia migrena nuo jazminaičių, kad kaire akim nebemačiau
Ryte viskas super, per dieną pasivaikščiojusi vakare jau buvau beveik negyva... Aš apie tokias reakcijas kalbu, o ne ai, nepatinka, smirda
Ir neįsivaizduoju (labai skaniai kvepėjo, bet kvapas iš tų sunkiųjų kategorijos), kaip galėčiau prisipratinti kvapą, nebent imti jį kartu su migrena
bus sunaudotas mišiniams ir kremams, kur prasiskies su kitais kvapais
o taip, reikėtų tau pauostyti tą kačių sekretą gyvai
Aš uosčiau, tikrai nemalonus kvapas
Na, bet mano nuomonė tai šiaip, iš pašalies... Bet kai KN Laimė su tuo sekretu visokius eksperimentus atlieka, tai jos kolegės iškalbingais gestais parodo, kad oi, kaip joms norėtųsi būti toliau nuo tos vietos
ir sako dar po to kelias dienas rankos to kvapo būna prisigėrę....