Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 21:54)
o FIN sampunai yra? neradau  ax.gif
Papildyta:
Nidulia, nu ka tu, nepamirstu, kas man idomu smile.gif Kaip gerai sugalvojai. Idomu,kaip naudosis. Parasyk. Kai is tokio naudot, tai ir labai tirstint nereikes gal  g.gif

tame ir reikalas, kad turint toki stebuklinga buteliuka su rutuliuku, galima ir visai netirstinti smile.gif Purskala ne visada pataikau kur noriu, o su tokiu rutuliniu, lengvai apvaziuosiu aplink akis -taikliai pagal paskirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 21:54)
o FIN sampunai yra? neradau  ax.gif

turi omeny bloge? jei taip, tai nėra, nes juose yra ammonium laureth sulphate. Jei yra norinčių, galėsiu įdėt, kai laiko daugiau turėsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 22:01)
Jau akiniu reikia  fool.gif  ir prie sampunu skilties ejau, ir i paieska vedziau-nemaciau. isimylejau gal, siandien siaubingai issiblaskiusi doh.gif  biggrin.gif  einu rasyti atsiliepimo, geda peleda  4u.gif

Būna gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 15, 18:49)
O kurie kvepaliukai geriau laikosi: Farfallos ar Florascent?  g.gif

man tai abu daugmaž vienodai - aš vakare dar jaučiu silpną dvelksmą. Ir Farfalla man kvapas skanesnis ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 04 15, 19:07)
gal kurios bandete cukrumi veido depiliacija daryti, kaip jum sekes?

o tai kiek ten depiliuot? Aš kartais "ūsiukus" nuraunu, tai tik stengiuos žiūrėt, kad per ilgai nebūtų, nes man tada nenulupamai sutirpsta ta cukraus masė ant odos, belieka ją nuplauti smile.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 04 15, 19:39)
(kvepalais domiuosi ne pirmus ir ne antrus metus, zinau tokiu, kurie domisi ne viena desimtmeti, bet atrade kazka naujo dziugauja kaip Diva:) gavusi Laveros losjona biggrin.gif )

ne OT, taigi natur kosmetika bigsmile.gif Na nežinau, kiek emocijų ir euforijos gali būti uostant kažkokių laukinių kačių liaukų išskyras, kurios tikrai nekaip atsiduoda biggrin.gif Čia apie natūralius kvapus kalbant, ne apie naujas sintetinių kompozicijas 4u.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 04 15, 19:39)
O cia galit akis paganyt i tokius vieta taupancius indelius, man tai visai praverstu 

ech, net žandikaulis atvėpo blush2.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 04 15, 19:46)
Jei pelėsis, tai paprastu obuolių actu prapuršk nors kartą arba grynomis citrinų sultimis cool.gif

jėgelė, taip ir padarysiu thumbup.gif

Nidulia, ir aš du rutulinius indukus tam pačiam reikalui turiu rolleyes.gif Geri pavyzdžiai užkrečia 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano avietinis kremas ax.gif is avieciu aliejaus, jazminu hidrolato, emulsinio vasko, buroku sulciu, rozmedziu EA ir DHA (savaiminis idegis). Veikia, tik siek tiek riebokas jis, bet ryte atsikeliau su labai svaria graziai irudusia oda, be jokio riebalo. Pasidarysiu toki pat, tik be dha ir bus matyt kas suteikia ta riebuma, nes kremas turejo but i lengvas tinkantis vasarai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 15, 15:19)
gal mazdaug aisku, kada pasirodys kitos? 4u.gif

Primenu kiekvieną dieną, nu bet dar neatveža...

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 16:10)
o nespalvotas kuponas tiks? pas mane  nespalvotas printeris  ax.gif

Žinoma tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 22:30)

o tai kiek ten depiliuot? Aš kartais "ūsiukus" nuraunu, tai tik stengiuos žiūrėt, kad per ilgai nebūtų, nes man tada nenulupamai sutirpsta ta cukraus masė ant odos, belieka ją nuplauti smile.gif

tai tiek ir depiliuot blush2.gif nors zinau, kad yra kas ir antakius cukrumi tvarkosi, bet po savo patyrimu tai prie akiu ne uz ka nedrisciau listi
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 22:30)
ne OT, taigi natur kosmetika  bigsmile.gif Na nežinau, kiek emocijų ir euforijos gali būti uostant kažkokių laukinių kačių liaukų išskyras, kurios tikrai nekaip atsiduoda biggrin.gif Čia apie natūralius kvapus kalbant, ne apie naujas sintetinių kompozicijas  4u.gif

Tam ir reikalingas skonio lavinimas, kad neturėtumėt išankstinio nusiteikimo kažkokio kvapo atžvilgiu 4u.gif . Pvz., labai dažna populiarių kvepalų nata yra civetų (gyvūnėlių, panašių į kates) lytinių liaukų sekretas 4u.gif Nežinau, kaip tas sekretas kvepia pats savaime, bet deriniuose jis labai puikiai atsiskleidžia. O kompozijas galima kurti ne tik iš sintetinių, bet ir iš natūralių kvapų 4u.gif Žodžiu, ką noriu pasakyt , skonio lavinimas kvapų atžvilgiu tikrai nesumažins atradimo džiaugsmo, o atvirkščiai, - nesivadovaukit stereotipais, džiaukitės naujais potyriais ir nustebsit, kiek daug naujo, nepatirto galit atrasti (lavėjant uoslei bent jau mano požiūris kvapų atžvilgiu labai pasikeitė - kas seniau smirdėjo, dabar kvepia wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 15, 23:08)
mano avietinis kremas  ax.gif is avieciu aliejaus, jazminu hidrolato, emulsinio vasko, buroku sulciu, rozmedziu EA ir DHA (savaiminis idegis).

Labai gundančiai tas tavo kremukas atrodo bigsmile.gif Ar tą įdegio efektą suteikia būtent DHA, ar čia visos medžiagos kompleksiškai veikia ta linkme ? (burokai tikrai turbūt spalvos duoda, o aviečių aliejus? )
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 07:37)
nors zinau, kad yra kas ir antakius cukrumi tvarkosi,

norėčiau tokią pamatyti gyvai blink.gif Su mano įgūdžiais tai visą antakį be problemų nusiplėščiau lotuliukas.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 04 16, 07:58)
Nežinau, kaip tas sekretas kvepia pats savaime, bet deriniuose jis labai puikiai atsiskleidžia.

(lavėjant uoslei bent jau mano požiūris kvapų atžvilgiu labai pasikeitė - kas seniau smirdėjo, dabar kvepia  wub.gif  )

ne ne, tikrai neturiu išankstinio nusistatymo dėl kvapų - mielai ir drąsiai uodžiu, bandau. Tik tada sprendžiu, ar tas kvapas man tinka, ar jaučiuosi komfortabiliai 4u.gif Nes nuo nepatinkančio, ar stipraus, sunkaus kvapo išsivysto tragiškas galvos skausmas.

vakar buvo lygiai tas pats - užėjo tokia migrena nuo jazminaičių, kad kaire akim nebemačiau doh.gif Ryte viskas super, per dieną pasivaikščiojusi vakare jau buvau beveik negyva... Aš apie tokias reakcijas kalbu, o ne ai, nepatinka, smirda tongue.gif Ir neįsivaizduoju (labai skaniai kvepėjo, bet kvapas iš tų sunkiųjų kategorijos), kaip galėčiau prisipratinti kvapą, nebent imti jį kartu su migrena biggrin.gif

bus sunaudotas mišiniams ir kremams, kur prasiskies su kitais kvapais rolleyes.gif

o taip, reikėtų tau pauostyti tą kačių sekretą gyvai lotuliukas.gif Aš uosčiau, tikrai nemalonus kvapas ax.gif Na, bet mano nuomonė tai šiaip, iš pašalies... Bet kai KN Laimė su tuo sekretu visokius eksperimentus atlieka, tai jos kolegės iškalbingais gestais parodo, kad oi, kaip joms norėtųsi būti toliau nuo tos vietos biggrin.gif ir sako dar po to kelias dienas rankos to kvapo būna prisigėrę.... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 09:33)

o taip, reikėtų tau pauostyti tą kačių sekretą gyvai  lotuliukas.gif Aš uosčiau, tikrai nemalonus kvapas  ax.gif Na, bet mano nuomonė tai šiaip, iš pašalies... Bet kai KN Laimė su tuo sekretu visokius eksperimentus atlieka, tai jos kolegės iškalbingais gestais parodo, kad oi, kaip joms norėtųsi būti toliau nuo tos vietos biggrin.gif ir sako dar po to kelias dienas rankos to kvapo būna prisigėrę.... bigsmile.gif

Smalsumo dėlei tikrai pauostyčiau biggrin.gif Aš turiu ne vienus kvepalus su tuo civetų sekretu - nu man super kvepia tos kompozicijos blush2.gif Nors aplinkiniams toli gražu ne visiems mano kvepalai kelia susižavėjimą - sesuo sako, kad "smirdukai" arba "bobutiški" doh.gif (todėl stengiuosi per daug jų neprisipurkšt, tik taip, kad pati užuosčiau smile.gif ). Žinoma, kam kvapų pasaulis neįdomus, tiems užtenka vienų kvepalų - gyvena ir vargo nemato. O man su kvepalais panašiai kaip daugeliui šioje temoje su natūrproduktais - kuo daugiau turi, tuo daugiau nori doh.gif Ir atradimo džiaugsmas, euforija tik stiprėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 04 16, 08:51)
Smalsumo dėlei tikrai pauostyčiau  biggrin.gif

O man su kvepalais panašiai kaip daugeliui šioje temoje su natūrproduktais

būsi KN, paprašyk ir duos pauostyti biggrin.gif Į kvepalus jų deda vos vos, labai mažai. nes jei panaudotų tokias, kokios yra, gali ir pirkėjus išgąsdinti ax.gif

natūraliais kvepalais taip apsirgusi esi? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 10:07)
būsi KN, paprašyk ir duos pauostyti  biggrin.gif Į kvepalus jų deda vos vos, labai mažai. nes jei panaudotų tokias, kokios yra, gali ir pirkėjus išgąsdinti  ax.gif

natūraliais kvepalais taip apsirgusi esi?  g.gif  biggrin.gif

Deja, ne... nesijaučiu pakankamai kompetetinga pati kažką susimeistraut iš natūralių medžiagų, o natūralių kvepalų pauostyt neturiu galimybės (siųstis neuosčius nenoriu rizikuot). O sintetinių turiu tiek, kad užtektų dviems mano gyvenimams doh.gif - ir kas baisiausia - visvien man dar mažai jų...
Atsakyti