Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 17:23)
nuliūdinsiu tave  blush2.gif Jei bandysi lavinti skonį, tai jis gali pradėti profesionaliai į kvapus reaguoti, bet ar tame procese liktų vietos emocijoms, džiugesiui, euforijai, tai nežinau...

Na, nesutiksiu. Lavejant skoniui atradimo dziaugsmas ir emocijos tikrai niekur nedingsta - atvirksciai biggrin.gif (kvepalais domiuosi ne pirmus ir ne antrus metus, zinau tokiu, kurie domisi ne viena desimtmeti, bet atrade kazka naujo dziugauja kaip Diva:) gavusi Laveros losjona biggrin.gif ) Bet cia OT, atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 19:03)
is ko gaminai? ka dejai is fiksuojanciu natu?
kad keiciasi kvapas, tai normalu  drinks_cheers.gif

Zinok, kad dabar jau net nepamenu ko ten primakalavus buvau blush2.gif Lyg rozes, nerolis, sandalmedis gal dar jazminu absoliutas, daugiau tai tiksliai nepamenu blush2.gif

O cia galit akis paganyt i tokius vieta taupancius indelius, man tai visai praverstu biggrin.gif http://www.colouredb... Bruni/Onda.htm
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 20:25)
Uzuojauta  unsure.gif  Bet juk turetu greit praeiti.
O cukru pati maiseisi, pagal recepta: cukrus, citrina, vanduo?

aha sitas receptas tik niekaip nenutaikiau tinkamos konsistencijos
Papildyta:
kokie fainuciai stiklainiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 14:28)
O ką patartumėt su purkštuko dezinfekavimu daryti? Gal bandyt praplauti ir prapurkšti kokiu spiritu?

Jei pelėsis, tai paprastu obuolių actu prapuršk nors kartą arba grynomis citrinų sultimis cool.gif
Dauguma pelėsių labai bijo rūgščių: jei acto r. koncentracija viršija 1.5 proc. , jau nebegyvens..O obuolių actas natūralus - 5 proc.
QUOTE(rutuk @ 2010 04 15, 19:49)
O kurie kvepaliukai geriau laikosi: Farfallos ar Florascent?  g.gif

Man asmneiškai - 'Florascent', bet ne visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 15, 18:39)
Zinok, kad dabar jau net nepamenu ko ten primakalavus buvau  blush2.gif  Lyg rozes, nerolis, sandalmedis gal dar jazminu absoliutas, daugiau tai tiksliai nepamenu  blush2.gif

O cia galit akis paganyt i tokius vieta taupancius indelius, man tai visai praverstu  biggrin.gif   http://www.colouredb... Bruni/Onda.htm

amber tai man laikos (kolkas tik grynu pasitepu) g.gif

cha smile.gif neisivaizduoju, ka laikyciau juose, bet thumbup.gif kainu nezinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 balandžio 2010 - 20:10
QUOTE(Rasma @ 2010 04 15, 20:46)
Man asmneiškai - 'Florascent', bet ne visi ax.gif

Kalbant apie kvepalus, mano mama be galo patenkinta iš "Ekostudijos" tualetiniu vandeniu - kažkaip ten vadinasi "Provance&Nature" ar pan., nepamenu blush2.gif Sakė, kad labai gerai jau laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 16:58)
Satura, net nezinau.. siaip ir man vanile, kakava - tokie kvapai labiau patinka. bet bandau lavinti skoni  biggrin.gif (beje, kakavos absoliutas atseit i kvepalus labai tinka)

Nidulia, tai dabar isduok paslapti, kokie planai rutuliniam buteliukui  biggrin.gif Gal irgi lupu blizgi konstruosi?  ax.gif

oi lapute, nepamirsai biggrin.gif:D lupoms ne, Satura man padovanojo savo gamybos labai fainuli blizgiuka, as juo kas ryta i darba pasiblizginu,kita blizgi pirkau, tad daugiau man nereikia:)
Susitaisysiu akiu zonai geliuka su kofeinu petrusku pagrindu ,padesiu i saldytuva. Labai patogu ryte tokiu rutuliniu "apvaziuoti" aplink akis, o dar ir saltas bus is saldytuvo smile.gif tai tiek ir paslapties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucie @ 2010 04 15, 17:05)
Hialuronas, įdėjus jį į vandenį, sušoka į gumulus, paskui išbrinksta, susidaro geliniai "guziukai" ir gerai išmaišius jų nelieka, be to šiek tiek patiršina, priklausomai nuo koncentracijos. Aš niekada nekaitinu, pamaišius visada ištirpsta.
Aišku, gal ten dar kas plaukioja smile.gif. Nors paprasčiausiai būtų galima į nedidelį kiekį vandens įdėt hialurono, ir matytųsi, kokie ten guziukai-gumulai susidaro, palyginimui.

tai va as ir pasigailejau, kad is pradziu mazame kiekyje neismakalavau gerai, is karto i visa butelaiti hidrolatao idejau.Ale vis pripuolusi purciau ir purciau, tad panasu, kad tikrai supurciau ta gabaliuksti smile.gif ir tiksliai toks patirstejes,pries sviesa paziuriu, tarsi kazkas klampesnio nei paprastas hidrolatas
.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 17:05)
Negaliu viesai nepasidziaugt!!! Turesiu Lavera ta losjona kokosu !!  bigsmile.gif  thumbup.gif  Jetus, negaliu dirbt daba is laimes  doh.gif  biggrin.gif  ! Sakykit ar as normali, kad taip dziaugiuosi?  g.gif  Ar man iki pilnos laimes uztenka kokio tai tepaliuko gyvenime?  g.gif  biggrin.gif 
ACIU, pati zino kas!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

normaliai biggrin.gif ir man taip buna, kad net dirbti negaliu is laimes del kokio menkniekio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 21:06)
Susitaisysiu akiu zonai geliuka su kofeinu  petrusku pagrindu ,padesiu i saldytuva. Labai patogu ryte tokiu rutuliniu "apvaziuoti" aplink akis, o dar ir saltas bus is saldytuvo smile.gif tai tiek ir paslapties smile.gif

Kaip jus ta zele konsistencija isgaunat? 4u.gif Tirstinat ksantanu? Gal galit kada kuri ideti savos gamybos siu reikaliuku foto, kaip Kunigunda buvo idejusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 21:11)
Kaip jus ta zele konsistencija isgaunat?  4u.gif  Tirstinat ksantanu? Gal galit kada kuri ideti savos gamybos siu reikaliuku foto, kaip Kunigunda buvo idejusi  ax.gif

Kaip tik siuo metu uzsimaniau ir as pasigaminti keleta kremu, geliu ax.gif
Butu faina kokio geliuko lengvucio akiu sriciai, receptuka suzinoti, nes akys bei paakiai atrodo pavarge, prasosi atgaivinimo ir padrekinimo unsure.gif
Atsakyti
pasidariau kauke plaukams, tik nesijuokit is sudeties lotuliukas.gif tikiuos likt su plaukais.. ir zinoma, kad jie bus labai grazus biggrin.gif tai va, dejau viska is akies: rugiageliu hidrolatas, glicerino lasiukas, silkas, keramidai, gintaro miltukai, atlasiniu kedru ea, rasulo molis, Weleda rozmarinu vanduo ir alieju misinys is KN veido odai( nelabai naudoju, tai sakau gal kaukem sueis. Jo sudetis: morku, argano, simondsiju, makadamiju, avokadu ir sezamu aliejukai smile.gif ) tikiuos va tokiu plaukau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 21:11)
Kaip jus ta zele konsistencija isgaunat?  4u.gif  Tirstinat ksantanu? Gal galit kada kuri ideti savos gamybos siu reikaliuku foto, kaip Kunigunda buvo idejusi  ax.gif

taip, su ksanatanu,tik as dar nesugalvojau receptuko smile.gif pagrindas bus petrazoliu istrauka vandenyje, kofeino miltukai (laikantis proporciju) gal dar Q10 lasa kokiam aliejuko lase imesiu, gal hialurono kruopele, zodziu dar neapsisprendziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 balandžio 2010 - 20:55
o FIN sampunai yra? neradau ax.gif
Papildyta:
Nidulia, nu ka tu, nepamirstu, kas man idomu smile.gif Kaip gerai sugalvojai. Idomu,kaip naudosis. Parasyk. Kai is tokio naudot, tai ir labai tirstint nereikes gal g.gif
Atsakyti