QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 16:58)
Satura, net nezinau.. siaip ir man vanile, kakava - tokie kvapai labiau patinka. bet bandau lavinti skoni
(beje, kakavos absoliutas atseit i kvepalus labai tinka)
Nidulia, tai dabar isduok paslapti, kokie planai rutuliniam buteliukui
Gal irgi lupu blizgi konstruosi?
oi lapute, nepamirsai
lupoms ne, Satura man padovanojo savo gamybos labai fainuli blizgiuka, as juo kas ryta i darba pasiblizginu,kita blizgi pirkau, tad daugiau man nereikia:)
Susitaisysiu akiu zonai geliuka su kofeinu petrusku pagrindu ,padesiu i saldytuva. Labai patogu ryte tokiu rutuliniu "apvaziuoti" aplink akis, o dar ir saltas bus is saldytuvo
tai tiek ir paslapties
Papildyta:
QUOTE(Lucie @ 2010 04 15, 17:05)
Hialuronas, įdėjus jį į vandenį, sušoka į gumulus, paskui išbrinksta, susidaro geliniai "guziukai" ir gerai išmaišius jų nelieka, be to šiek tiek patiršina, priklausomai nuo koncentracijos. Aš niekada nekaitinu, pamaišius visada ištirpsta.
Aišku, gal ten dar kas plaukioja
. Nors paprasčiausiai būtų galima į nedidelį kiekį vandens įdėt hialurono, ir matytųsi, kokie ten guziukai-gumulai susidaro, palyginimui.
tai va as ir pasigailejau, kad is pradziu mazame kiekyje neismakalavau gerai, is karto i visa butelaiti hidrolatao idejau.Ale vis pripuolusi purciau ir purciau, tad panasu, kad tikrai supurciau ta gabaliuksti
ir tiksliai toks patirstejes,pries sviesa paziuriu, tarsi kazkas klampesnio nei paprastas hidrolatas
.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 17:05)
normaliai
ir man taip buna, kad net dirbti negaliu is laimes del kokio menkniekio