Satura, net nezinau.. siaip ir man vanile, kakava - tokie kvapai labiau patinka. bet bandau lavinti skoni (beje, kakavos absoliutas atseit i kvepalus labai tinka)
Nidulia, tai dabar isduok paslapti, kokie planai rutuliniam buteliukui Gal irgi lupu blizgi konstruosi?
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 15:32)
nedejau nieko i liepu hidrolata, tiesiog atsukau ir i vidu paziurejau, o ten plaukioja kazkokios dovaneles as i kita dejau gialurona, tai toks gelinis guziukas pasidare
Hialuronas, įdėjus jį į vandenį, sušoka į gumulus, paskui išbrinksta, susidaro geliniai "guziukai" ir gerai išmaišius jų nelieka, be to šiek tiek patiršina, priklausomai nuo koncentracijos. Aš niekada nekaitinu, pamaišius visada ištirpsta.
Aišku, gal ten dar kas plaukioja . Nors paprasčiausiai būtų galima į nedidelį kiekį vandens įdėt hialurono, ir matytųsi, kokie ten guziukai-gumulai susidaro, palyginimui.
Negaliu viesai nepasidziaugt!!! Turesiu Lavera ta losjona kokosu !! Jetus, negaliu dirbt daba is laimes ! Sakykit ar as normali, kad taip dziaugiuosi? Ar man iki pilnos laimes uztenka kokio tai tepaliuko gyvenime?
ACIU, pati zino kas!
ACIU, pati zino kas!
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 15:58)
Satura, net nezinau.. siaip ir man vanile, kakava - tokie kvapai labiau patinka. bet bandau lavinti skoni (beje, kakavos absoliutas atseit i kvepalus labai tinka)
nuliūdinsiu tave Jei bandysi lavinti skonį, tai jis gali pradėti profesionaliai į kvapus reaguoti, bet ar tame procese liktų vietos emocijoms, džiugesiui, euforijai, tai nežinau...
ką daryt, aš ir tokia neišsilavinusi Tiesa, MB kartais vietoj kvepalų panaudoja nefototoksišką Monicos bergamočių EA, na bet man tai neleidžia nei manyti, nei teigti, kad jo skonis neišlavintas
man skaniausios rožės, kava, kakava, vanilė. Paskui eina sunkesni kvapai - čampa, ylang, jazminaičiai (Parfumerijos subforume gerai buvo išaiškinta, kuo jie skirias nuo lietuviškų jazminų). Čia kuriuos turiu
na, dabar irgi drėbsiu gal irgi "gėdingą" dalyką , bet iš tų, kur neturiu, tai greit ruošiuos turėti konjako EA, o jau juodosios arbatos absoliutas KN koksai Valgomas kvapas. Tikriausiai kaimiškos šaknys, kaip 99 proc. lietuvių, atliepia, bet man ir šieno absoliutas labai patinka
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 16:05)
Sakykit ar as normali, kad taip dziaugiuosi? Ar man iki pilnos laimes uztenka kokio tai tepaliuko gyvenime?
normali Gerai dar kad aliejų, miltukų ir tepalų nepaskelbė grėsme asmeniniams santykiams, nes kai neįteisinta grėsmė oficialiai, tai mes nekaltos
O gal galit mergaites patirtimi pasidalinti apie kvepaliuku gamyba, naudojant pvz aliejaus pagrinda, ar reiktu geriau spiritiniu pagrindu, ar tiktu panasios propocijos aliejiniam kvepaliukam, kaip spiritinio (nes tokio yra AN receptukas).
Kalbant apie sudetis, cia isvis gerai - secret ingredients
http://www.grow-long...ingredient.html
Idomu, ir ant etiketes taip uzrasyta??
Itariu cia tos indiskos zoles, tipo amla brahmi ir pan..
http://www.grow-long...ingredient.html
Idomu, ir ant etiketes taip uzrasyta??
Itariu cia tos indiskos zoles, tipo amla brahmi ir pan..
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 16:47)
Kalbant apie sudetis, cia isvis gerai - secret ingredients
bet po šitokių aprašymų įsivaizduoju kokia pasąmonės galia įsijungia
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 09:00)
Kadangi dar ka tik pradejau ja, negaliu pasakyti taciau esu turejusi Laveros situ dushkiu keletos kvapu kitokiu pries tai- tai ka zinau- na, naudojasi, bet nera ko noreti labai , juk 150 ml. Nepalyginsi pvz. su FIN 0.5 ltr - as jau maniau, kad ir pasensiu su ta FIN kartu - jau taip ilgai naudojau, kad net atsibodo
As ir noriu jau kokio naujo dusgelio, bet teks kentet: turiu 2 FIN, DG muilus
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 14:28)
tai pasidaryk ka nors panasaus i savo megstamus kvepalus, bet naturalaus (-esnio).
as dabar bandau gamint kvepaliukus, ir netycia pamaciau savo ilga laika megtu ir naudotu Laura kvepalu sudeti (nuo nestumo jokiu sintetiniu kvepalu nenaudoju-nemegstu). Tai kaip nustebau, kad tuose kvepaluose bazines natos yra butent tie kvapai, kuriuos sudejau i dabar gaminamus kvepalus
as tik dabar ilindau i violey ojei, kaip pigu. pavydziu vis sante kondicionieriaus nenusiperku - brangus jis uk laukiu atpigimo
as dabar bandau gamint kvepaliukus, ir netycia pamaciau savo ilga laika megtu ir naudotu Laura kvepalu sudeti (nuo nestumo jokiu sintetiniu kvepalu nenaudoju-nemegstu). Tai kaip nustebau, kad tuose kvepaluose bazines natos yra butent tie kvapai, kuriuos sudejau i dabar gaminamus kvepalus
as tik dabar ilindau i violey ojei, kaip pigu. pavydziu vis sante kondicionieriaus nenusiperku - brangus jis uk laukiu atpigimo
As kazkada pasidariau aliejinius kvepaliukus, tai labai idomiai, is pradziu kvepejo vienaip, laikui begant kvapas siek tiek keitesi, man patiko buvo daugiausia roziu ea, as ji dievinu, tik beda kad man "nesilaiko" kvapai, tik kelias val kvepia
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 14:38)
kokios natos? Gal iš patirties esi radusi, uosčiusi kokį saldų natūralų gėlės aromatą, kurį būtų galima panaudoti kvėpinimuisi?
aš šitoje vietoje vis prisimenu Hauschką ir jos rožių eliksyrą, kuris dedamas į kremus - kad jis ilgai pagal specialią technologiją brandinamas, maišomas, nešiojamas, kol net negesti ima.
aš šitoje vietoje vis prisimenu Hauschką ir jos rožių eliksyrą, kuris dedamas į kremus - kad jis ilgai pagal specialią technologiją brandinamas, maišomas, nešiojamas, kol net negesti ima.
Reiktu kada pabandyt ji
As esu kvepinusis Jazminu absoliutu, nu ner man pats paciausias, bet patinka, nors laikosi irgi tik kelias val
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:14)
turiu, ne tas Tokio saldumo ieškau kaip Farfalla L'Amour ar Argital pylingo kvape
As vis gundausi Farfalla pabandyt, pradziai miniukus. Ar ilgai laikosi
O kurie kvepaliukai geriau laikosi: Farfallos ar Florascent?
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 15:05)
Negaliu viesai nepasidziaugt!!!
Hey!
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:23)
nuliūdinsiu tave Jei bandysi lavinti skonį, tai jis gali pradėti profesionaliai į kvapus reaguoti, bet ar tame procese liktų vietos emocijoms, džiugesiui, euforijai, tai nežinau...
ir as neissilavinus
manau, taip giliai neisiu, kad labai issilavinciau ir dingtu dziugesys tiesiog pabandysiu si ta nauja.
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:56)
bet po šitokių aprašymų įsivaizduoju kokia pasąmonės galia įsijungia
butent
QUOTE(rutuk @ 2010 04 15, 17:09)
As kazkada pasidariau aliejinius kvepaliukus, tai labai idomiai, is pradziu kvepejo vienaip, laikui begant kvapas siek tiek keitesi, man patiko buvo daugiausia roziu ea, as ji dievinu, tik beda kad man "nesilaiko" kvapai, tik kelias val kvepia
is ko gaminai? ka dejai is fiksuojanciu natu?
kad keiciasi kvapas, tai normalu
pasipasakosiu savo nepavykusios veido depiliacijos pasekmes, isejau is namu normali, vidury dienos pasiziuriu i veidrodi - siaubelis! Kur buvo sudirge vietos nuo to nelemto cukraus oda nusprende skubos tvarka regeneruotis ko pasekmeje aplink lupas pradejo luptis didziausiais skivytais iskart emiau sukti atminty filmuka ar niekas is sutiktu itariai nespoksojo, nes vaizdas kaip kokia uzkreciama odos liga sergant ir turbut nelabai ka ir padarysi reik leisti odai paciai susitvarkyti.
gal kurios bandete cukrumi veido depiliacija daryti, kaip jum sekes?
gal kurios bandete cukrumi veido depiliacija daryti, kaip jum sekes?
QUOTE(Odora @ 2010 04 15, 20:07)
pasipasakosiu savo nepavykusios veido depiliacijos pasekmes
Uzuojauta Bet juk turetu greit praeiti.
O cukru pati maiseisi, pagal recepta: cukrus, citrina, vanduo?