Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 60

Satura, net nezinau.. siaip ir man vanile, kakava - tokie kvapai labiau patinka. bet bandau lavinti skoni biggrin.gif (beje, kakavos absoliutas atseit i kvepalus labai tinka)

Nidulia, tai dabar isduok paslapti, kokie planai rutuliniam buteliukui biggrin.gif Gal irgi lupu blizgi konstruosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 15, 15:32)
nedejau nieko i liepu hidrolata, tiesiog atsukau ir i vidu paziurejau, o ten plaukioja kazkokios dovaneles smile.gif as i kita dejau gialurona, tai toks gelinis guziukas pasidare smile.gif

Hialuronas, įdėjus jį į vandenį, sušoka į gumulus, paskui išbrinksta, susidaro geliniai "guziukai" ir gerai išmaišius jų nelieka, be to šiek tiek patiršina, priklausomai nuo koncentracijos. Aš niekada nekaitinu, pamaišius visada ištirpsta.
Aišku, gal ten dar kas plaukioja smile.gif. Nors paprasčiausiai būtų galima į nedidelį kiekį vandens įdėt hialurono, ir matytųsi, kokie ten guziukai-gumulai susidaro, palyginimui.
Atsakyti
Negaliu viesai nepasidziaugt!!! Turesiu Lavera ta losjona kokosu !! bigsmile.gif thumbup.gif Jetus, negaliu dirbt daba is laimes doh.gif biggrin.gif ! Sakykit ar as normali, kad taip dziaugiuosi? g.gif Ar man iki pilnos laimes uztenka kokio tai tepaliuko gyvenime? g.gif biggrin.gif
ACIU, pati zino kas! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 balandžio 2010 - 16:11
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 15:58)
Satura, net nezinau.. siaip ir man vanile, kakava - tokie kvapai labiau patinka. bet bandau lavinti skoni  biggrin.gif (beje, kakavos absoliutas atseit i kvepalus labai tinka)

nuliūdinsiu tave blush2.gif Jei bandysi lavinti skonį, tai jis gali pradėti profesionaliai į kvapus reaguoti, bet ar tame procese liktų vietos emocijoms, džiugesiui, euforijai, tai nežinau...

ką daryt, aš ir tokia neišsilavinusi tongue.gif Tiesa, MB kartais vietoj kvepalų panaudoja nefototoksišką Monicos bergamočių EA, na bet man tai neleidžia nei manyti, nei teigti, kad jo skonis neišlavintas doh.gif

man skaniausios rožės, kava, kakava, vanilė. Paskui eina sunkesni kvapai - čampa, ylang, jazminaičiai (Parfumerijos subforume gerai buvo išaiškinta, kuo jie skirias nuo lietuviškų jazminų). Čia kuriuos turiu smile.gif

na, dabar irgi drėbsiu gal irgi "gėdingą" dalyką lotuliukas.gif , bet iš tų, kur neturiu, tai greit ruošiuos turėti konjako EA, o jau juodosios arbatos absoliutas KN koksai thumbup.gif Valgomas kvapas. Tikriausiai kaimiškos šaknys, kaip 99 proc. lietuvių, atliepia, bet man ir šieno absoliutas labai patinka blush2.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 16:05)
Sakykit ar as normali, kad taip dziaugiuosi?  g.gif  Ar man iki pilnos laimes uztenka kokio tai tepaliuko gyvenime?  g.gif  biggrin.gif 

normali lotuliukas.gif Gerai dar kad aliejų, miltukų ir tepalų nepaskelbė grėsme asmeniniams santykiams, nes kai neįteisinta grėsmė oficialiai, tai mes nekaltos rolleyes.gif
Atsakyti
O gal galit mergaites patirtimi pasidalinti apie kvepaliuku gamyba, naudojant pvz aliejaus pagrinda, ar reiktu geriau spiritiniu pagrindu, ar tiktu panasios propocijos aliejiniam kvepaliukam, kaip spiritinio (nes tokio yra AN receptukas).
Atsakyti
Kalbant apie sudetis, cia isvis gerai - secret ingredients doh.gif biggrin.gif
http://www.grow-long...ingredient.html

Idomu, ir ant etiketes taip uzrasyta?? biggrin.gif

Itariu cia tos indiskos zoles, tipo amla brahmi ir pan..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 16:47)
Kalbant apie sudetis, cia isvis gerai - secret ingredients  doh.gif  biggrin.gif

bet po šitokių aprašymų įsivaizduoju kokia pasąmonės galia įsijungia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 09:00)
Kadangi dar ka tik pradejau ja, negaliu pasakyti  taciau esu turejusi Laveros situ dushkiu keletos kvapu kitokiu pries tai- tai ka zinau- na, naudojasi, bet nera ko noreti labai , juk 150 ml. Nepalyginsi pvz. su FIN 0.5 ltr  biggrin.gif - as jau maniau, kad ir pasensiu su ta FIN kartu  doh.gif - jau taip ilgai naudojau, kad net atsibodo smile.gif

As ir noriu jau kokio naujo dusgelio, bet teks kentet: turiu 2 FIN, DG muilus ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 15, 14:28)
tai pasidaryk ka nors panasaus i savo megstamus kvepalus, bet naturalaus (-esnio).
as dabar bandau gamint kvepaliukus, ir netycia pamaciau savo ilga laika megtu ir naudotu Laura kvepalu sudeti (nuo nestumo jokiu sintetiniu kvepalu nenaudoju-nemegstu). Tai kaip nustebau, kad tuose kvepaluose bazines natos yra butent tie kvapai, kuriuos sudejau i dabar gaminamus kvepalus smile.gif

as tik dabar ilindau i violey smile.gif ojei, kaip pigu. pavydziu  biggrin.gif vis sante kondicionieriaus nenusiperku - brangus jis uk  smile.gif laukiu atpigimo  biggrin.gif  doh.gif

As kazkada pasidariau aliejinius kvepaliukus, tai labai idomiai, is pradziu kvepejo vienaip, laikui begant kvapas siek tiek keitesi, man patiko buvo daugiausia roziu ea, as ji dievinu, tik beda kad man "nesilaiko" kvapai, tik kelias val kvepia verysad.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 14:38)
kokios natos?  biggrin.gif Gal iš patirties esi radusi, uosčiusi kokį saldų natūralų gėlės aromatą, kurį būtų galima panaudoti kvėpinimuisi?  4u.gif

aš šitoje vietoje vis prisimenu Hauschką ir jos rožių eliksyrą, kuris dedamas į kremus - kad jis ilgai pagal specialią technologiją brandinamas, maišomas, nešiojamas, kol net negesti ima.

Reiktu kada pabandyt ji bigsmile.gif
As esu kvepinusis Jazminu absoliutu, nu ner man pats paciausias, bet patinka, nors laikosi irgi tik kelias val verysad.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:14)
turiu, ne tas  schmoll.gif Tokio saldumo ieškau kaip Farfalla L'Amour ar Argital pylingo kvape  4u.gif

As vis gundausi Farfalla pabandyt, pradziai miniukus. Ar ilgai laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 15 balandžio 2010 - 18:12
O kurie kvepaliukai geriau laikosi: Farfallos ar Florascent? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 15:05)
Negaliu viesai nepasidziaugt!!!

Hey! clap.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:23)
nuliūdinsiu tave  blush2.gif Jei bandysi lavinti skonį, tai jis gali pradėti profesionaliai į kvapus reaguoti, bet ar tame procese liktų vietos emocijoms, džiugesiui, euforijai, tai nežinau...

ir as neissilavinus irnesakyk.gif
manau, taip giliai neisiu, kad labai issilavinciau ir dingtu dziugesys rolleyes.gif biggrin.gif tiesiog pabandysiu si ta nauja.

QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 15:56)
bet po šitokių aprašymų įsivaizduoju kokia pasąmonės galia įsijungia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif butent

QUOTE(rutuk @ 2010 04 15, 17:09)

As kazkada pasidariau aliejinius kvepaliukus, tai labai idomiai, is pradziu kvepejo vienaip, laikui begant kvapas siek tiek keitesi, man patiko buvo daugiausia roziu ea, as ji dievinu, tik beda kad man "nesilaiko" kvapai, tik kelias val kvepia  verysad.gif

is ko gaminai? ka dejai is fiksuojanciu natu?
kad keiciasi kvapas, tai normalu drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasipasakosiu savo nepavykusios veido depiliacijos pasekmes, isejau is namu normali, vidury dienos pasiziuriu i veidrodi - siaubelis! Kur buvo sudirge vietos nuo to nelemto cukraus oda nusprende skubos tvarka regeneruotis ko pasekmeje aplink lupas pradejo luptis didziausiais skivytais doh.gif iskart emiau sukti atminty filmuka ar niekas is sutiktu itariai nespoksojo, nes vaizdas kaip kokia uzkreciama odos liga sergant doh.gif ir turbut nelabai ka ir padarysi reik leisti odai paciai susitvarkyti.
gal kurios bandete cukrumi veido depiliacija daryti, kaip jum sekes?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 15, 20:07)
pasipasakosiu savo nepavykusios veido depiliacijos pasekmes

Uzuojauta unsure.gif Bet juk turetu greit praeiti.
O cukru pati maiseisi, pagal recepta: cukrus, citrina, vanduo?
Atsakyti